bacon dumplings | optimal solutions

Practice, of course, several, So what? Add another! And if you're looking for, zjistíte, that's the nice stew. Already, I have to stew bacon dumplings protřeboval. So it's affiliated.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
20 minutes
Jestli vám někdo bude tvrdit, že tyhle knedlíky máte uvařené za 8 minutes, asi je kouzelník. Já je vařil tak jako normálně se knedlíky vaří v osolené vodě. Až vyplavou. A vyplavou za dvacet minut. Někdy v receptech brambory zcela chybějí, jsou tam jiné ingredience, třeba krupice, což samozřejmě ovlivní trochu chuť. Ale postup bývá podobný. Just, pokud volíte brambory, potřebujete ještě čas na jejich uvaření (tak do 30 minutes) a vychladnutí.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
20 minutes
Jestli vám někdo bude tvrdit, že tyhle knedlíky máte uvařené za 8 minutes, asi je kouzelník. Já je vařil tak jako normálně se knedlíky vaří v osolené vodě. Až vyplavou. A vyplavou za dvacet minut. Někdy v receptech brambory zcela chybějí, jsou tam jiné ingredience, třeba krupice, což samozřejmě ovlivní trochu chuť. Ale postup bývá podobný. Just, pokud volíte brambory, potřebujete ještě čas na jejich uvaření (tak do 30 minutes) a vychladnutí.
bacon dumplings | optimal solutions
Need:
Units:
How do you:
  1. Nakrájíme rohlíky i slaninu na kostičky.
    Nakrájíme rohlíky i slaninu
  2. Osmahneme slaninu na troše oleje.
  3. Ke slanině přidáme nakrájené rohlíky a je také opečeme.
    Osmahneme rohlíky
  4. Předem uvařené brambory ve slupce oloupeme a nastrouháme.
    Nastrouháme brambory
  5. Nastrouhané brambory dáme do mísy.
    Nastrouhané brambory
  6. Přidáme mouku, egg, osolíme a přidáme muškový květ.
    Přidáme další ingredience
  7. pour milk. Vše pořádně promícháme. Nejlépe rukama. Pokud se vám konzistence hmoty zdá příliš řídká, přisypeme ještě mouku. Tady krok vyfocený chybí, potřebuji obě ruce na hnětení. Stejné je to i s vytvořením knedlíků. Ale to si dovedete představit.
    Přilijeme mléko
  8. Z hmoty vytvoříme knedlík. Nejlépe se formuje namočenýma rukama. Aby se knedlíky při vaření nenalepily na sebe, koule ještě obalíme lehce v mouce.
    Uděláme koule
  9. Vaříme v osolené vodě dokud knedlíky nevyplavou na hladinu. Tady potřebovaly 20 minutes.
    Vaříme
  10. Finished.
    Špekové knedlíky.
  11. Podáváme s kančím gulášem, třeba.
    Podáváme

Plum pie | Když už, tak už

Baking recipes I've got quite scarce. No, It is a euphemistic expression of virtually zero. But because my eye rang plums, I decided quite impulsively somehow repay the dloužek. It will be a greenhorn when you go on a Wild West. It will be a duel without fist, but certainly exciting. "You Peces?"They asked me to work with surprise. Well, I had to boast. What a man will do for vanity?! Ale, where. Just makes me happy to prepare good things. And even on the table.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
20 minutes
Cook Time
50 minutes
Prep Time
20 minutes
Cook Time
50 minutes
Můžete na to jít se strojem, ale dá se to zvládnout i ručně. Každopádně celé dobrodružství dobře dopadlo, soudě podle reakcí chuťových pohárků mých kolegyň. Koláč není suchý a pokud máte ještě málo cukru, můžete si ho posypat moučkovým cukrem. Nebo přidat třeba smetanu. Jak libo.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
20 minutes
Cook Time
50 minutes
Prep Time
20 minutes
Cook Time
50 minutes
Můžete na to jít se strojem, ale dá se to zvládnout i ručně. Každopádně celé dobrodružství dobře dopadlo, soudě podle reakcí chuťových pohárků mých kolegyň. Koláč není suchý a pokud máte ještě málo cukru, můžete si ho posypat moučkovým cukrem. Nebo přidat třeba smetanu. Jak libo.
Plum pie | Když už, tak už
Need:
Units:
How do you:
  1. Cukr nasypeme do mísy.
    Cukr
  2. Přidáme samokypřící mouku.
    Mouka
  3. A ještě kypřící prášek.
    Kypřící prášek
  4. A ještě vanilinový cukr, pouze 1 bag, tedy 20 g. Druhý si nechte na závěr na posyp.
    Vanilínový cukr
  5. Přilijeme přepuštěné máslo. Toss.
    Máslo
  6. Přidáme vejce. (Pokud hledáte fotku, ve zbrklosti jsem ji nepořídil. Ale určitě si vejce ve směsi mouky a cukru dovedete představit.)
  7. Přilijeme oražené mléko.
    Mléko
  8. Promícháme důkladně. Ručně nebo strojně.
    Promícháme důkladně. Ručně nebo strojně.
  9. Pečící formu vyložíme pečicím papírem. Aby se dobře formoval, stačí papír namočit do vlažné vody a zmuchlat. Pak rozprostřeme do formy.
    Pečicí papír
  10. Nalijeme těsto do formy. Roztřeme, stěrkou uhladíme povrch.
    Nalijeme těsto
  11. Švestky rozkrojíme na poloviny, vypeckujeme a poklademe na povrch těsta.
    Švestky
  12. Posypeme druhým sáčkem vanilínového cukru.
    Vanilínový cukr
  13. Bake in oven preheated to 180 °C. Bake 50 until 55 minutes.
    Posypáno
  14. Pečeme
  15. Finished.
    Hotovo
  16. Enjoy your meal.
    Podáváme

Mackerel baked with potatoes | Variace na známé téma

Už tu máme podobné kousky dovádění s makrelou.Třeba retro or rybářský experiment čis paprikou a rajčaty.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
45 minutes
Není to rychlovka, ale zase můžete ocenit jednoduchost receptu, který se povede každému. Tím nikoho nepodceňuji, jenom chci říct, že je to taková brnkačka. K zapečené makrele můžete přidat okurkový salát, nakládanou okurku nebo jinou zeleninovou laskominu.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
45 minutes
Není to rychlovka, ale zase můžete ocenit jednoduchost receptu, který se povede každému. Tím nikoho nepodceňuji, jenom chci říct, že je to taková brnkačka. K zapečené makrele můžete přidat okurkový salát, nakládanou okurku nebo jinou zeleninovou laskominu.
Mackerel baked with potatoes | Variace na známé téma
Need:
Units:
How do you:
  1. Brambory uvaříme ve slupce a po mírném vychladnutí oloupeme. just as 20 minutes, je to započítáno v čase na přípravu.
    Uvaříme brambory
  2. Nachystáme si všechno, What we need. Z makrely pak vybereme maso.
    Připravíme
  3. Zapékací misky vymažeme máslem. Na dno poklademe na plátky nakrájené brambory.
    Vymažeme misky
  4. Poklademe vrstvou na půlměsíčky nakrájenou cibuli.
    Poklademe cibuli
  5. Přidáme vrstvu makrely.
    Přidáme maso makrely
  6. Opepříme.
  7. Překryjeme další vrstvou brambor. Navrch položíme kousek másla a dáme do trouby předeřáté na 220 °C. Teplotu stáhneme na 200 ° C and bake 25 minut nebo dokud brambory nezačnou zlátnout. I like, když mají brambory tu zlatavou kůrčičku. Ona změkne v momentě, kdy uděláte další krok. Ale chuťově to tam zůstane.
    Přidáme brambory
  8. Mezitím rozmícháme zakysanou smetanu s vejci a trochou mléka.
    Smetana s vejci
  9. Dobře prošleháme.
    Rozmícháme
  10. Opepříme a osolíme.
    Přidáme pepř
  11. Zalijeme smetanou brambory s makrelou.
  12. Dáme zpět do trouby a pečeme 15 minutes.
  13. Finished.
    Zapečeme
  14. served. Třeba s pikantním okurkovým salátem.
    Podáváme

Prsty z mletého masa | Tak trochu Keftedes

Keftedes meatballs of lamb. Popular in Greece. Ale protože maso je maso, We use a mix of beef and pork. Je nám to bližší, mutton is in these parts too neholduje. So just such an inspiration and memory of a pleasant holiday in a nice country with nice people. Likewise, we make minced meat balls and balls, Minced meat roll and eventually chopped. Takže jsem neobjevil Ameriku, just I try and make myself flavors.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
K mixu vepřového a hovězího ještě přidáme měkký salám. Jinak už je to opravdu klasika, to zvládnete i se zavřenýma očima. No, já je radši mám otevřené, nůž je ostrý a já nechci přijít k úrazu. Aby pak šlo o moje prsty a ne ty jenom tak jako. Dobrá, otevřete oči a jdeme na to.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
K mixu vepřového a hovězího ještě přidáme měkký salám. Jinak už je to opravdu klasika, to zvládnete i se zavřenýma očima. No, já je radši mám otevřené, nůž je ostrý a já nechci přijít k úrazu. Aby pak šlo o moje prsty a ne ty jenom tak jako. Dobrá, otevřete oči a jdeme na to.
Prsty z mletého masa | Tak trochu Keftedes
Need:
Units:
How do you:
  1. Housku nakrájíme na malé kostičky. Zakápneme mlékem a necháme housku nasát mlékem.
    Nakrájíme housku
  2. Nakrájíme cibuli najemno. Nasekáme česnek.
    Nakrájíme cibuli
  3. Do mletého masa přidáme kořenící směs.
    Přidáme koření
  4. Přidáme vejce a cibuli s česnekem.
    Přidáme cibuli
  5. Toss, nejlépe rukou dobře prohněteme.
    Promícháme
  6. Vmícháme nakrájený (finely,,sk,soft salami,,cs,prsty f P1060298,,en,create fingers,,cs,which gradually roll in & nbsp; flour,,cs,prsty g P1060300,,en,Fry & nbsp; sufficiently thick layer of oil,,cs,Rather than on medium heat,,cs,to the & nbsp; fingers should briquettes,,cs,prsty h P1060301,,en,Depending on the size of fingers and fry,,cs,fingers and P1060304,,cs,Postponing fingers on a paper towel,,cs,that excess fat drips,,cs,prsty j P1060305,,en,Serve with & nbsp; favorite dip and & nbsp; fries,,cs,P1060313,,en,P1060320,,en) měkký salám.
    Vmícháme salám
  7. Vytvoříme prsty, které postupně obalujeme v hladké mouce.
    Vytvoříme prsty
  8. Smažíme v dostatečně silné vrstvě oleje. Spíše na středním ohni než, abychom z prstů měli brikety.
    Smažíme
  9. Podle velikosti prstů smažíme tak 10 minutes each side.
    Z obou stran
  10. Prsty odkládáme na papírovou utěrku, aby přebytečný tuk odkapal.
    Okapeme
  11. Podáváme s oblíbeným dipem a hranolky.
    Podáváme
  12. Podáváme