Chicken breast with beetroot

I love beets. Such those cubes in brine, It is a matter of taste. I've already bought here several times beetroot, whom no one dares to sell shiny ', leave her to her fate. Supporters have much and I think, it's not fair. This time I embarked on her. Pts one, cook. But how? Boil it in salted water, to which we add cumin and cook it 40 until 50 minutes. Then just peel. And we can move on to cooking.

Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
You want a roast chicken with beetroot, potatoes, shallots and carrots in a balsamic glaze with thyme? It's that simple.
Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
You want a roast chicken with beetroot, potatoes, shallots and carrots in a balsamic glaze with thyme? It's that simple.
Chicken breast with beetroot
Need:
Units:
How do you:
  1. Preheat oven to 180 ° C.
  2. Mix the beetroot, potatoes, mrkev, shallots and garlic. Everything we put into a baking dish or roasting pan. Gently posolíme and pepper. Decentně!
  3. Do 2 tablespoons dried thyme oil put and balsamic vinegar, a good mix. Pour the mixture on vegetables. We give the Toubou and bake 20 minutes.
  4. Meanwhile tenderize chicken fillets, osolíme a opepříme.
  5. Heat a tablespoon of oil in a pan and fry the chicken fillets, tak 5 minutes each side. you will see, whether the meat is browned. Pan we set aside, You will still need.
  6. Once the vegetables are cooked after 20 minutes, Put the chicken fillets on top and return to oven and bake another about 20 minutes.
  7. On the pan, where we baked meat rozhřejeme bit of butter and then pour in the wine and boil. We can add the juice of roasted vegetables. We will help you with a stick, Burnt remains of the chicken back into play. Let the wine reduce and pour chicken broth as needed. Provaříme a ještě trochu redukujeme.

Kuře v županu na cibulové podestýlce

Kuřata se tu objevují docela zhusta. Asi proto, že je mám rád a jejich příprava je vcelku v pohodě. Pokud máte obavu, že bude maso příliš suché, stačí sáhnout po anglické slanině a rázem je vše vyřešeno.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Kuřecí paličky zabalené do anglické slaniny a pečené na cibulovém lůžku společně s bramborami, toť vše.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Kuřecí paličky zabalené do anglické slaniny a pečené na cibulovém lůžku společně s bramborami, toť vše.
Kuře v županu na cibulové podestýlce
Need:
Units:
How do you:
  1. Kuřecí paličky osolíme, opepříme a zabalíme do dvojitého plátku anglické slaniny. Balíček zajistíme třeba párátkem.
  2. Červené brambory nakrájíme na osminky, cibuli na půlkolečka.
  3. Do pekáčku rozprostřeme cibuli, položíme na ni kuřecí paličky, přidáme nakrájené brambory a mírně pokropíme olivovým olejem. Ještě trochu osolíme a opepříme. Přidáme snítky rozmarýnu.
    Paličky v pekáčku
  4. Place in a preheated oven at 180 °C a pečeme si 20 minutes. Potom přidáme kousek másla a zalijeme trochou kuřecího vývaru. Necháme péct ještě 30 minutes. Posledních 10 minut teplotu zmírníme asi na 160 °C.
    Paličky upečené s anglickou slaninou.

Fragrant chicken with herbs | Fast matter for the impatient

Time is money, We hear this often enough. And sometimes you want to speed just because, to save money or earn, prostě někdy máte všeho tak nějak plné kecky a chcete mít jídlo rychlé. You greased bread, But it is not the right thing every time. In a small kitchen, where the preparation of individual parts running fight for a place on the stove, This acceleration was not so evident, but just good organization and it's also.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Tentokrát se pustíme do kuřete na bylinkách. Je v něm také trocha brandy, ale nemusíte kvůli tomu kupovat celou flašku, postačí jako náhrada plnohodnotný kuřecí vývar.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Tentokrát se pustíme do kuřete na bylinkách. Je v něm také trocha brandy, ale nemusíte kvůli tomu kupovat celou flašku, postačí jako náhrada plnohodnotný kuřecí vývar.
Fragrant chicken with herbs | Fast matter for the impatient
Need:
Units:
How do you:
  1. Kuřecí stehna zbavíme kůže. Salt and pepper.
  2. Na pánvi rozehřejeme olej na střední teplotě a stehna opečeme z obou stran dozlatova. Je to tak 5 until 8 minutes, podle výkonu vašeho vařiče.
  3. Stehna vyjmeme z pánve, dáme stranou a do pánve dáme podélně přepůlené stroužky česneku. Osmahneme a přidáme brandy nebo trochu vývaru. Resto about 2 minuty, to garlic nezhořkl.
  4. Přidáme čerstvý tymián a rozmarýn a rychle promícháme. Do pánve vrátíme stehna a vše zalijeme kuřecím vývarem. Necháme probublávat asi 8 minutes.
  5. Prepare rice, což trvá asi 15 minutes.
  6. Stehna servírujeme s rýži, zdobenou petrželkou. Zalijeme šťávou.
Tip:

Pokud často potřebujete kuřecí vývar, je nejlepší si ho připravit dopředu a mít v pohotovosti v lednici.

Když zbavíte stehna kůže, dejte je povařit v malé troše vody, může posloužit jako rychlá náhražka vývaru, třebaže se tomu připravenému nevyrovná.

Stehna můžete před přípravou vykostit, lze také sáhnout rovnou po stehenních řízcích.