Fragrant chicken with herbs | Fast matter for the impatient

Time is money, We hear this often enough. And sometimes you want to speed just because, to save money or earn, prostě někdy máte všeho tak nějak plné kecky a chcete mít jídlo rychlé. You greased bread, But it is not the right thing every time. In a small kitchen, where the preparation of individual parts running fight for a place on the stove, This acceleration was not so evident, but just good organization and it's also.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Tentokrát se pustíme do kuřete na bylinkách. Je v něm také trocha brandy, ale nemusíte kvůli tomu kupovat celou flašku, postačí jako náhrada plnohodnotný kuřecí vývar.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Tentokrát se pustíme do kuřete na bylinkách. Je v něm také trocha brandy, ale nemusíte kvůli tomu kupovat celou flašku, postačí jako náhrada plnohodnotný kuřecí vývar.
Fragrant chicken with herbs | Fast matter for the impatient
Need:
Units:
How do you:
  1. Kuřecí stehna zbavíme kůže. Salt and pepper.
  2. Na pánvi rozehřejeme olej na střední teplotě a stehna opečeme z obou stran dozlatova. Je to tak 5 until 8 minutes, podle výkonu vašeho vařiče.
  3. Stehna vyjmeme z pánve, dáme stranou a do pánve dáme podélně přepůlené stroužky česneku. Osmahneme a přidáme brandy nebo trochu vývaru. Resto about 2 minuty, to garlic nezhořkl.
  4. Přidáme čerstvý tymián a rozmarýn a rychle promícháme. Do pánve vrátíme stehna a vše zalijeme kuřecím vývarem. Necháme probublávat asi 8 minutes.
  5. Prepare rice, což trvá asi 15 minutes.
  6. Stehna servírujeme s rýži, zdobenou petrželkou. Zalijeme šťávou.
Tip:

Pokud často potřebujete kuřecí vývar, je nejlepší si ho připravit dopředu a mít v pohotovosti v lednici.

Když zbavíte stehna kůže, dejte je povařit v malé troše vody, může posloužit jako rychlá náhražka vývaru, třebaže se tomu připravenému nevyrovná.

Stehna můžete před přípravou vykostit, lze také sáhnout rovnou po stehenních řízcích.

Amenity stew with chorizo, cucumber and potato

I gave in and made a stew park. Only, that's not so boring, I sort zaexperimentoval. We will not say it but because of Znojmo goulash cucumber.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Such classic tábornická, řeknete si. But sometimes change is needed in the diet. An interesting dish is a potato pancake, You can do it easily, but I must admit, that I bought this - the butcher shop.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Such classic tábornická, řeknete si. But sometimes change is needed in the diet. An interesting dish is a potato pancake, You can do it easily, but I must admit, that I bought this - the butcher shop.
Amenity stew with chorizo, cucumber and potato
Need:
Units:
How do you:
  1. Sausage cut into slices, chorizo ​​on wheels or larger slice sliced ​​into strips and fry everything in lard. Add finely chopped onion and fry, to onions vitrified.
  2. Add the diced cucumber strips, mustard and pepper.
  3. Pour some hot water, and after a while we let boil stew, about 10 minutes.
  4. Potatoes cut into small cubes and add to the stew. Add the water and cook for a minute again, then pull the temperature, zakryjeme a necháme podusit, so that the potatoes were soft.
  5. Mix the flour with water and pour into stew. Můžeme osolit, But first taste.
  6. In conclusion, even marjoram.
  7. Serve with bread or potato pancake.

Restovaná kuřecí játra s rýží

Játra na víně? Proč ne?! Definitely not drunk! Vína je jen trocha a při vaření se alkohol odpaří. Každopádně to má být rychlý oběd. A také, že jo!

Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
12 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
12 minutes
The recipe is hidden prosecco, So a friend of champagne, sparkling wine from Italy, which I got a taste in cocktails to Greece. Using a simple, white wine I had just a little, I called for help even prosecco. So it's up to you, What wine do you add livers.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
12 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
12 minutes
The recipe is hidden prosecco, So a friend of champagne, sparkling wine from Italy, which I got a taste in cocktails to Greece. Using a simple, white wine I had just a little, I called for help even prosecco. So it's up to you, What wine do you add livers.
Restovaná kuřecí játra s rýží
Need:
Units:
How do you:
  1. liver cleanse, Rinse and dry.
  2. Liver is put into a plastic bag, pepper, Sprinkle dried parsley, add flour bag and shake it a few times, the flour well wrapped liver.
  3. In a deep skillet heat oil and butter.
  4. Add the liver and chopped onion and garlic. Restujeme high minimum temperature 5 minutes. Liver should see, there are baked.
  5. add the wine, Toss and more 2 until 3 minutes roast.
  6. Podáváme s rýží.