For a long time I thought about her, But now came the time to go into that at Sharp. But it was not me, Get everything somehow complicate. I Okouknul few recipes, this sausage is about Czech specialty, Czech so you will not plagiarize. Sorry, friends. We certainly great, but I want something else.
Need: |
- 600 g vinné klobásy
- 2 green peppers
- 2 větší cibule
- 1 spoon sádla
- 250 ml zeleninového vývarz
- 1 a can red beans
- pepper
- černé pivo
- 4 medium potatoes
- milk
- salt
- Slice onion into rings, papriky stejně tak.
- Vymažeme pekáček sádlem a naskládáme cibuli s paprikou. Place in a preheated oven at 200 ° C. After 10 minutes pour the broth portion.
- Přidáme fazole a podlijem vývarem, necháme v troubě dalších 20 minutes.
- Klobásu přetvoříme na šneky, poklademe na základ v pekáčku, opepříme a dáme péct. Bake 35 minutes, aby klobásky získaly barvu.
- Dáme si vařit brambory na přílohu. Vaříme v osolené vodě.
- Klobáskové šneky otočíme, ale ještě předtím promícháme základ v pekáčku, přilijeme trochu černého piva a necháme péct dalších 20 minutes. Na dalších 5 minut to můžete ohulit, Increase the temperature to 250 ° C.
- Vařené brambory rozšťoucháme, přidáme kousek másla, chopped chives and 2 tablespoons grasslands (chtěl jsem philadelhii, ale nějak mi uniklo, že došla). Vše pořádně promícháme.
- served.
A protože je toho jídla pro víc než dva, samozřejmě zbylo, takže to byl další impuls na nový recept. Snídani se zapečenou klobáskou.

Klobásový guláš naruby
Když jsem narazil na tenhle recept, it was clear, že se mu budu věnovat v kuchyni. The trick is, že zatímco někdo guláš ke konci zahušťuje moukou, tady je mouka hned na začátku. Tak jak tohle dopadne?
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
30 minutes |
|
|
|
Need: |
- 250 g maďarského točeného salámu
- 2 cibule
- 1 lžíce mouky
- 2 lžíce sádla
- 2 lžičky sweet peppers
- 5 lžiček rajčatového pyré
- 3 cloves garlic
- 1 mrkev
- 1 potato
- pepper
- majoránku
- 500 ml vody
- Sádlo rozehřejeme a osmahneme na něm nadrobnou nakrájenou cibuli. Přidáme mouku a osmahneme (jako při přípravě jíšky), sejmeme z plotny a vmícháme mletou papriku.
- Po minutě zalijeme 200 ml vody a vrátíme na plotnu.
- Přidáme salám nakrájený na kolečka a promícháme. Vmícháme nadrobno nakrájenou mrkev a na kostičky nakrájenou bramboru. Zalijeme 100 ml vody a necháme vařit, aby mrkev i brambora změkly. I guess 20 minut na mírném varu. Mícháme, aby se guláš nepřichytil na kastrolu.
- Přidáme rajčatové pyré a prolisovaný česnek. Dochutíme pepřem a majoránkou. Za občasného míchání vaříme na mírném ohni 10 minutes. Podle hustoty přidáváme zbylou vodu.
- Podáváme posypaný jemně nakrájenými měsíčky cibule, s knedlíkem nebo bagetou či dalamánkem.

Opravdu dobrý guláš | Tohle je fakt bomba!
I know, guláš není nic, co by nikdo neuměl. Receptů jsou mraky, každý dobrý. So what? Opakovat? Jo a ne.
Need: |
- 650 g beef – krk, kližka, karabáček,sl, All of the bull
- 2 cibule
- 3 cloves garlic - Finely chop
- 1 sweet red pepper
- 50 g sádla
- 100 g krájených rajčat - already, those canned
- 2 lžičky sweet peppers
- 2 lžičky majoránky
- 2 lžičky kmínu
- salt
- pepper
- 2 lžičky hladké mouky
- 750 ml beef broth
- vodu
- The melted lard and fry the diced meat. The surface of the meat should pull, at least, if some bits allow them to brown more, only good.
- Add finely chopped onion and finely diced red pepper, restujeme, to onion vitrified. It's a good mixture of meat and onion mix, aby cibule změkla. Like that 6 until 8 minutes.
- Přidáme nasekaný česnek, Stir and add the chopped tomatoes and juice. Pour a little broth (or water), Cover and let braise 15 minutes.
- Add the paprika, cumin and part of the broth. simmer for another 15 minutes.
- Osolíme, pepper, pour broth as needed (helpful in this, what we want to have the consistency of stew). Simmer on low heat yet 60 minutes.
- In conclusion Mix flour with water and pour the sauce. Stir and simmer for a while. Covered still leave to come off the stove.
- Serve with dumplings, bread, bread rolls, pasta or baguette.
And if you want to taste some extrabuřty, zkuste Americký guláš or straight špekáčkový and even its variantu. Also taste great! tested, Of course.

Špekáčkový stew with potatoes | Paprika in the must-haves!
Takové guláše bývaly hitem, buřtguláš or stew kabanos, goulash… When there was meat (Can you imagine today?) or for reasons of economy reached after the sausage, He appeared on the table of this type of stew. And sometimes with potatoes. But today, is another. Ale co zkusit nějaký trochu jiný guláš, just like that? Základem jsou samozřejmě kvalitní masité špekáčky od dobrého řezníka. Trochu mě k nákupu svádí, že jsou ručně vázané. No, ten provázek jde mimo, ale tak si říkám, že obsah nebude samá náhražka, když už se s tím vázáním namáhali.
Servings | Prep Time |
4 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
40 minutes |
|
|
|
- Překrojíme sausages in half lengthwise and crosswise cut into slices.
- Heat a tablespoon of lard and fry the sausages on medium heat, asi tak 8 minutes. And then we put aside. Chop the onion and put it into the cooking juices, fry until golden.
- Peppers rid of the seeds and cut into small circles, Crush the garlic with the flat side knives and chop finely.
- To add fried onion ground sweet paprika and garlic, Melt pepper and add the green pepper. We pour a little water and cook for a minute. Opepříme.
- Return to saucepan sausage. Potatoes cut into smaller chips and add to the casserole. Mix well and add a cup (250 ml) vody. Zakryjeme a necháme asi 15 minut dusit.
- Add the bay leaf and oregano.
- Chop the carrots and celery. Add to the pan.
- Cover on 20 minutes and cook on low heat. Then uncover and let it continue to simmer, to reduce water.
- serve independent, sprinkled with green scallions, or even with bread or bread rolls.
