I brambory se dají připravit zajímavě. Jasně někdy není čas, ale pečené brambory vás zase tolik nezdrží. Chutnají skvěle, vypadají zajímavě a jídlu dodají šmrnc. Podáváme třeba splněnou kuřecí kapsou.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
50minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
50minutes
Je několik způsobů, jak si brambory připravit. A všechny jsou jednoduché a dopadnou dobře. Místo šťouchaných jsem si tentokrát umanul připravit brambory pečené. A ne ledajaké.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
50minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
50minutes
Je několik způsobů, jak si brambory připravit. A všechny jsou jednoduché a dopadnou dobře. Místo šťouchaných jsem si tentokrát umanul připravit brambory pečené. A ne ledajaké.
Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Několikrát propláchneme ve vodě a pak je v osolené vodě uvaříme do poloměkka. So 20 until 25 minutes.
drain.
Do pekáčku nalijeme olej a dáme do předehřáté trouby na 200 °C. Heat, aby olej byl horký. Pak vyjmeme z trouby a vložíme do oleje scezené brambory. Salt and pepper.
Vložíme do trouby a pečeme tak 25 until 30 minutes. Při pečení občas v pekáčku promícháme, aby se brambory opekly nejlépe z obou stran.
served. Třeba s kuřecí kapsou. Recept najdete v odkazu výše.
Kuřecí prsa jsou běžně dostupná. Jejich příprava je jednoduchá, ale mají však sklony k vysušení. Pokud je ovšem naplníte zajímavou směsí, zůstanou krásně šťavnatá. Náplň můžete různě obměňovat. Kombinaci špenátu s balkánským sýrem je jednou z možností. Můžete si k nim připravitopečené brambory.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
50minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
50minutes
Kuřecí prsa byla v mé kuchyni trochu tabu. Už kvůli možnosti vysušení. Ale o jisté chvíle už všechny omezení ruším, tak se můžeme pustit i do prsíček. Navíc ve variantě, která zmíněnému vysušení brání. O důvod víc se dotoho pustit. Je to vcelku rychlá a jednoduchá večeře.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
50minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
50minutes
Kuřecí prsa byla v mé kuchyni trochu tabu. Už kvůli možnosti vysušení. Ale o jisté chvíle už všechny omezení ruším, tak se můžeme pustit i do prsíček. Navíc ve variantě, která zmíněnému vysušení brání. O důvod víc se dotoho pustit. Je to vcelku rychlá a jednoduchá večeře.
Plněná kuřecí kapsa | Se sýrem, rajčaty a špenátem
Poklademe listy špenátu a drobně nakrájeným balkánským sýrem.
Přidáme půlená cherry rajčata.
Přehneme a vytvoříme kapsu. Otevřenou stranu prošpikujeme špejlí.
Dvě špejle mohou k uzavření kapsy stačit, někdy si můžeme pomoci ještě třeba párátkem. Náplň při uzavírání bude mít tendenci vylézat, tak ji umravněte a zatlačte zpátky.
Vložíme do zapékací misky, do které jsme dali trochu olivového oleje. Vrchní část kapes zakapeme ještě olejem.
Salt and pepper.
Dáme do předehřáté trouby a pečeme tak 25 minut při 200 °C. Záleží na možnosti vaší trouby. Můžete na konci pečení kapsy otočit a ještě péct 5 minutes.
Podáváme s opečenými bramborami a zdobené nasekanou natí jarní cibulky.
Tak nějak jsem byl na suchu. Tedy řešil něco k večeři. Rychlé a postačující. I know, polévka mnohým nestačí, jsem na tom jinak. A vždycky se pak ještě můžete saturovat něčím, co dům dal.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
35minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
35minutes
Stačí pohledat pár brambor a hele, mám i nové palice česneku. Tak to už je základ k česnečce. Čerstvě sklizený česnek dá polévce nebývalou sílu, ale ta to potřebuje.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
35minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
35minutes
Stačí pohledat pár brambor a hele, mám i nové palice česneku. Tak to už je základ k česnečce. Čerstvě sklizený česnek dá polévce nebývalou sílu, ale ta to potřebuje.
Chcete si udělat kebab trochu jiný než Turci nebo ti týpci ve fastfoodových stáncích u stanic metra? Zkusíme něco z Vietnamu. Až tam se zatoulala inspirace střední Ásie. But it is logical, že maso umelete a spojíte s místními surovinami. Tak možná vznikla variantu kebabu ve Vietnamu.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
25minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
25minutes
Jsou to špízy jako špízy, jenom v trochu v jiném hávu, ale cožpak to není dovoleno ochutnávat nové? To propojení s nudlovým salátem je prostě skvělé. Navíc všechny ingredience koupíte v supermarketu, takže žádné náhražky a komplikace. Tenhle recept je jako stavebnice, všechno do sebe zapadá.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
25minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
25minutes
Jsou to špízy jako špízy, jenom v trochu v jiném hávu, ale cožpak to není dovoleno ochutnávat nové? To propojení s nudlovým salátem je prostě skvělé. Navíc všechny ingredience koupíte v supermarketu, takže žádné náhražky a komplikace. Tenhle recept je jako stavebnice, všechno do sebe zapadá.
Připravíme si na špízy maso, šalotku, česnek a rybí omáčku.
Do masa přidáme česnek.
Šalotku.
Strouhanku. Všechno propracujeme rukama. Ochutíme trochou pepře a soli.
Přidáme lžíci rybí omáčky a dobře zapracujeme. Směs dáme na chvíli do chladu.
Z masové směsi kolem špejle vytvarujeme špízy.
Předehřejeme lehce olejem namazanou pánev na stření teplotu. Pokud máte gril nebo grilovací pánev, jistě jídlo bude efektnější.
Špízy opékáme tak 8 until 10 minutes, dokud nebudou propečené. Při pečení je otáčíme, aby se propekly rovnoměrně.
Rýžové nudle vložíme do vroucí vody a vaříme 6 minutes.
Mezitím nakrájíme zelí.
Nasekáme koriandr a mátu.
Přendáme nudle do mísy a přidáme rybí omáčku.
Přilejeme citronovou šťávu.
Přidáme omáčku na jarní závitky.
Přisypeme nakrájený salát.
gently mix,,cs,h file with vegetables P1020632,,cs,Return to pan file,,cs,file is zeleninou and P1020633,,hr,Serve sprinkled with chopped parsley leaves or chopped spring onions,,cs,fillet with vegetables,,cs,P1020645,,zh-CN,The recipe is also VIDEO,,cs.