Neck with lech / Baked on potatoes

We already miss it. Pork neck on vegetables, baked with lentils, fast and now we have a new one.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
85 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
85 minutes
Clearly, těch možností je samozřejmě víc, jak si poradit s krkovičkou, aby na talíři skončila jako báječná večeře. Tak se teď pusťme do trochu svižnější verze, kde kapie zavane trochu jako uragán pro ty, kteří nejsou příznivci ostřejšího jídla. Ale, když vynecháte kapii, můžete si pochutnat stejně, bez toho závanu svižnějšího větru chuti. I tak je příprava trochu delší, ale přiznejme si, že to stojí za to.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
85 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
85 minutes
Clearly, těch možností je samozřejmě víc, jak si poradit s krkovičkou, aby na talíři skončila jako báječná večeře. Tak se teď pusťme do trochu svižnější verze, kde kapie zavane trochu jako uragán pro ty, kteří nejsou příznivci ostřejšího jídla. Ale, když vynecháte kapii, můžete si pochutnat stejně, bez toho závanu svižnějšího větru chuti. I tak je příprava trochu delší, ale přiznejme si, že to stojí za to.
Neck with lech / Baked on potatoes
Need:
Units:
How do you:
  1. Plátky krkovičky naklepeme, okořeníme směsí na gyros, zakapeme dobře olivovým olejem a necháme marinovat. Můžete přes noc, to je skvělé, ale stačí něco přes hodinku, pokud spěcháte.
  2. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Plátky brambor poklademe do pekáče. Dobře pokapeme olivovým olejem a dáme péct nezakryté tak 10 minutes at 180 ° C.
  3. Poklademe na brambory plátky krkovičky a pečeme tak 10 minutes.
  4. Poklademe plátky šunky a ještě přidáme plátky anglické slaniny. Necháme 5 minut zapékat.
  5. Přidáme nakrájenou kapii.
  6. Zalijeme lečem a zakryté pečeme v troubě tak 30 minutes. Odkryjeme a pečeme ještě 20 minutes.
  7. Poklademe plátky sýra a pečeme ještě 10 minutes, aby sýr zezlátl.
  8. served.

Hey cream cream with mushrooms | A test of courage

Hejka jsem měl vyhlédnutého, ale pořád to nějak nešlo. Chtělo to odvahu. I know, zní to směšně, ale některé věci potřebují čas.





Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
35 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
35 minutes

Ryba na talíři už se u nás zabydlela. Stačí jen nápad. Hejk potřebuje pozornou úpravu. To, co koupíte, jsou válečky ryby, která přišla o hlavu a ocas. Jenže ostatní musíte už udělat sami. Ale pak to stojí za to. Jemná chuť smetany, žampionů a pórku vás dostane spou s jemným masem hejka.


Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
35 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
35 minutes

Ryba na talíři už se u nás zabydlela. Stačí jen nápad. Hejk potřebuje pozornou úpravu. To, co koupíte, jsou válečky ryby, která přišla o hlavu a ocas. Jenže ostatní musíte už udělat sami. Ale pak to stojí za to. Jemná chuť smetany, žampionů a pórku vás dostane spou s jemným masem hejka.

Hey cream cream with mushrooms

Need:



Units:

How do you:
  1. Připravíme si rybu. Rozkrojíme ostrým nožem podél na břišní straně.

  2. Prstem oddělíme páteř od masa. Palec nebo ukazováček, to je jedno. Nůžkami odstřihneme zbytky ploutví na okrajích filetů. Zbavte se těch otravných kostí raději hned.

  3. Dáme vařit brambory nakrájené na plátky.

  4. Vyjmeme z ryby páteř.

  5. Česnek utřeme a pak vetřeme do rybích filetů. Salt and pepper. Nechte tak 5 minutes, aby si koření s česnekem s masem trochu pohrálo.

  6. Na másle opečeme filety z obou stran, tak 10 minut nám bude stačit.

  7. Mezitím nakrájíme žampiony na čtvrtiny.

  8. Rybu vyjmeme z kastrolu. Do výpeku přidáme nakrájené žampiony. Osmahneme je.

  9. Žampiony zalijeme smetanou ke šlehání. Toss.

  10. Zakryjeme a dusíme na mírném ohni 10 minutes.

  11. Mezitím si nakrájíme pórek na kolečka a osmahneme bramborová kolečka na másle. Než skončí příští krok, budou hotové.

  12. K žampionům přidáme nakrájený pórek, promícháme a povaříme tak 5 minutes.

  13. Hejka na žampionech podáváme s opečenými bramborami.

  14. Enjoy your meal.




Pork with vegetables | Once again the same good

As can be guessed, steak grilled with vegetables now tady we have. And even quicker dinner topic neck. still good! But let us return to baked pork with vegetables. We'll crank w.egg little more tomato sauce with olives and basil. You're gonna taste buds, it'll be fine!

Votes: 3
Rating: 4.67
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-3 osoby 10 + 60 me Marinov
Cook Time
80 minutes
Servings Prep Time
2-3 osoby 10 + 60 me Marinov
Cook Time
80 minutes
The base is obviously neck, then still w.egg, Panzani tomato sauce with olives and basil and potatoes to more. Compared to the first variant are at stake potatoes, Although this process will increase slightly, ale stojí to za to. Tomato sauce, olives and basil in turn gives greater Grady. a little longer, but simple. Then you can just enjoy this great food.
Votes: 3
Rating: 4.67
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-3 osoby 10 + 60 me Marinov
Cook Time
80 minutes
Servings Prep Time
2-3 osoby 10 + 60 me Marinov
Cook Time
80 minutes
The base is obviously neck, then still w.egg, Panzani tomato sauce with olives and basil and potatoes to more. Compared to the first variant are at stake potatoes, Although this process will increase slightly, ale stojí to za to. Tomato sauce, olives and basil in turn gives greater Grady. a little longer, but simple. Then you can just enjoy this great food.
Pork with vegetables | Once again the same good
Need:
Units:
How do you:
  1. collars tenderize, Sprinkle seasoning mix and pour oil. Marinate an hour. Občas protřepeme, to spice got really everywhere. Potatoes cut into slices and olive oil zastříkneme. Dáme do trouby a pečeme na 200 almost 20 minutes.
    Brambory nakrájíme
  2. Then add slices of neck and a layer of ham to the fried potatoes.
    Vrstva šunky
  3. Add the chopped bacon.
    Vrstva slaniny
  4. pour Lece.
    Zalijeme lečem
  5. Pour in tomato sauce with olives and basil. Bake covered 30 minut při teplotě 180 °C a pak odkryjeme a pečeme ještě 20 minutes.
    Zalijeme omáčkou s olivami
  6. Sprinkle with grated cheese. Bake yet so 10 minutes.
    Posypeme sýrem
  7. Finished.
    Zapečeno
  8. served.
    Podáváme
Tip:

Fits need:

Znojmia Zeleninové lentils 330g
Znojmia Zeleninové lentils 330g

Panzani Olive & Basil 400g
Panzani Olive & Basil 400g

Avocados seasoning mix on collars
Avocados seasoning mix on collars

...

.

smoked garlic soup | Vyprošťovák so

Originally I wanted to prepare ovarovou or if garlic soup with barley. Year, but I had to think about before you hail. So it will be attempted without hail. This soup you do not prepare only for a sinful night. It is good even without you stand on your feet. She will do it anyway, but better.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
25 minutes
Základ je jasný. Vývar z uzeného masa. Už v je v něm bobkový list, nové koření a pepř. Salt cautiously, on totiž už vývar slaný je. Takže nejdříve ochutnejte, než do polévky překlopíte slánku. Tenhle vývar mi zůstane po povaření uzeného masa, které třeba dávám k novoroční čočce. Stačí povařit tak 30 minutes, aby maso nebylo vylouhované. A tenhle základ máme na polévku. Můžete se bez vývaru obejít, dát jenom vodu, nebo použít vývar zeleninový a nebo tak. Clearly, že tuhle polévku zvládnete i bez krokovky, ale já jsem si tak navykl. Takže mě neproklínejte, že vás podceňuju.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
25 minutes
Základ je jasný. Vývar z uzeného masa. Už v je v něm bobkový list, nové koření a pepř. Salt cautiously, on totiž už vývar slaný je. Takže nejdříve ochutnejte, než do polévky překlopíte slánku. Tenhle vývar mi zůstane po povaření uzeného masa, které třeba dávám k novoroční čočce. Stačí povařit tak 30 minutes, aby maso nebylo vylouhované. A tenhle základ máme na polévku. Můžete se bez vývaru obejít, dát jenom vodu, nebo použít vývar zeleninový a nebo tak. Clearly, že tuhle polévku zvládnete i bez krokovky, ale já jsem si tak navykl. Takže mě neproklínejte, že vás podceňuju.
smoked garlic soup | Vyprošťovák so
Need:
Units:
How do you:
  1. potatoes cut.
    Nakrájíme brambory
  2. Česnek pokrájíme na plátky.
    Pokrájíme česnek
  3. Přidáme česnek k bramborám
  4. Zalijeme vývarem a přidáme kmín. cook for about 20 minutes, až brambory změknou.
  5. Šalotku pokrájíme na kolečka a osmahneme na troše sádla. Jen tak lehce, žádné škvarky.
    osmahneme šalotku
  6. Přidáme šalotku do polévky a promícháme. Necháme na vařiči chvilku dojít.
    Přidáme šalotku do polévky
  7. Přidáme majoránku a můžeme jemně osolit.
    Přidáme majoránku
  8. served.
  9. Enjoy your meal.