Chicken skewers with lemon aroma of tomato bed

Marinovaný kuřecí řízek na středovýchodní způsob, něco jako kebab, takové podobné můžete ochutnat i v Řecku.

Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
Trained personnel not very complicated and if you're pressed for time, You can shorten the marinating on 15 minutes, the lemon juice completely penetrate the flesh. Longer marinating, however, is far better. moreover, If you start with the first step in the morning, You will not keep much meat, and then wait at lunchtime ... For a moment he still refrains grilling in a pan, if you watch the temperature.
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
Trained personnel not very complicated and if you're pressed for time, You can shorten the marinating on 15 minutes, the lemon juice completely penetrate the flesh. Longer marinating, however, is far better. moreover, If you start with the first step in the morning, You will not keep much meat, and then wait at lunchtime ... For a moment he still refrains grilling in a pan, if you watch the temperature.
Chicken skewers with lemon aroma of tomato bed
Need:
Units:
How do you:
  1. Mix 2 tablespoon lemon juice, 4 crushed garlic cloves, 1 teaspoon oregano, 1/2 teaspoon salt 1/2 teaspoon pepper. Přidáme 1 a tablespoon of oil and mix well. Chicken breast fillet put into a plastic bag, pour marinade. Gently rub, to marinade nicely into the whole surface of meat, package will provide one more bag. We give the 2 hours to chill in the refrigerator.
  2. Remove chicken steak from marinade, There can throw straight, his ministry did. Cut steak into pieces and thread the needle or skewer. Heat the grill pan to high temperatures, add the skewers. After a while turn down temperature, that skewers baked, ale nepálily. Grilujeme 6 until 15 minutes, continually turn the skewers.
  3. Mix 1 a tablespoon of lemon juice, 1 teaspoon crushed garlic, 1/4 lžičky soli a 1/4 lžičky mletého černého pepře. gradually add 2 tablespoons oil and stir. chop parsley, Slice tomatoes and pour over the prepared dressing.
  4. Spread over flavored tomatoes on a plate and put them grilled chicken.

Vegetable soup with chicken, which surprises | Zucchini into grace

Tuhle polévku jsem zvolil jako dobrodružství. A varuju, když ji ochutnáte, hodně si ji oblíbíte. Je v ní i cuketa, něco, co zrovna do jídelníčku nezařazuji. Tímto jsem ji vzal na milost. Nastrouhaná na jemné plátky do polévky skvěle zapadne. Efektnější by bylo nakrájet ji na spirály, ale nějak jsem nemohl najít forichtung na ty spirálky. Až se mi přestane schovávat a vykoukne, čapnu po něm a pustím se zase do téhle skvělé polévky.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Even more may have become so strong soup using fresh herbs, which is also worth a try. Anyway, we have dvojvariantní soup, that incredibly tasty.
Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Even more may have become so strong soup using fresh herbs, which is also worth a try. Anyway, we have dvojvariantní soup, that incredibly tasty.
Vegetable Soup, which surprises | Cuketa vzaná to grace
Need:
Units:
How do you:
  1. Lžíci olivového oleje rozehřejeme, kuřecí kostky osolíme, opepříme a opečeme na oleji dozlatova, about 3 minuty. You can bid and a sprig of fresh rosemary. Meat after browning aside the.
  2. Přidáme lžíci oleje a opět rozehřejeme. Nakrájenou cibuli, mrkev, celer a česnek orestujeme, let vegetables, aby změkla, about 4 minuty. Add the dried thyme and dried rosemary and bay leaf, promícháme a vaříme ještě minutu, aby se uvolnila chuť koření.
  3. Add the chicken broth, který smícháme s horkou vodou, přivedeme k varu. Cuketu nastrouháme na jemné plátky a dáme do vývaru. Snížíme teplotu a 5 minut povaříme.
  4. Přidáme 2 lžíce čerstvé citronové šťávy, dochutíme solí a pepřem.
  5. Podáváme s nasekanou petrželkou.

Roasted pork, roasts and three dots

Votes: 4
Rating: 4.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
90 minutes
Czech classics, which from time to time has the obligation to land on our desk. Whether we eat say sparrow, Moravian sparrow or just roasts ... Various recipes are, procedures are very similar, helpful in this, how much time you have or how much you want to pay for training. Whether you choose a variant of slow cooking or faster pace, lands on the plate serving tasty classics. Supporters roasts are divided into two camps. Some feasting under the banner of spinach, others are not without stewed cabbage. But it is up to you ...
Votes: 4
Rating: 4.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
90 minutes
Czech classics, which from time to time has the obligation to land on our desk. Whether we eat say sparrow, Moravian sparrow or just roasts ... Various recipes are, procedures are very similar, helpful in this, how much time you have or how much you want to pay for training. Whether you choose a variant of slow cooking or faster pace, lands on the plate serving tasty classics. Supporters roasts are divided into two camps. Some feasting under the banner of spinach, others are not without stewed cabbage. But it is up to you ...
Roasted pork, roasts and three dots
Need:
Units:
How do you:
  1. Chop coarsely, meat and bacon into small cubes. Place in a baking dish. Posolíme and to add fine sliced ​​garlic, granulated garlic, kmín, thyme and lard. Cover the pan (Hood, aluminum foil) and bake in preheated oven 15 minut při teplotě 250 °C. Odkyjeme, Mix and add a little hot water. Reduce temperature to 220 ° C and bake 60 minutes. Stir occasionally meat, if appropriate, add hot water.
  2. Mix the flour with cold water and add to meat. mix well, temperature is reduced to 180 ° C and bake more 15 minutes.
  3. Serve with potato dumplings and spinach.

Lentils with sausage debrecínským | Improvisation on the theme lens

Votes: 4
Rating: 4.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
45 minutes
Na začátku nebylo slovo, ale čočka. Nápad udělat klasickou na kyselo jsem ale zahnal, půjdeme jinou cestou, ale cíl je stejný a jasný: dobrá večeře. Tahle večeře vznikne za pochodu.
Votes: 4
Rating: 4.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 8 minutes
Cook Time
45 minutes
Na začátku nebylo slovo, ale čočka. Nápad udělat klasickou na kyselo jsem ale zahnal, půjdeme jinou cestou, ale cíl je stejný a jasný: dobrá večeře. Tahle večeře vznikne za pochodu.
Lentils with sausage debrecínským | Improvisation on the theme lens
Need:
Units:
How do you:
  1. Olej zahřejeme na pánvi a přidáme nakrájenou cibuli, obě cibule, prosím. Orestujeme, to onions vitrified, mírně osolíme.
  2. Přidáme předem namočenou čočku s trochou vody, ve které jsme ji měli namočenou. Zakryjeme, zmírníme plamen a dusíme. Po 15 minutách přidáme česnek. Opět zakryjeme. Po 20 minutách přidáme vývar a červené víno, mírně zvýšíme teplotu a vaříme odkryté 10 minutes.
  3. Přidáme mraženou zeleninu (květák, brokolice, mrkev) a zakryjeme. Dusíme ještě 10 minutes. Mírně dopepříme.
  4. Párky ohřejeme a vejce uvaříme na tvrdo.
  5. Podáváme s dijonskou hořčicí, ozdobíme nasekanou petrželkou.