Chicken by Maggie,,cs,Chinese inspiration,,cs | Čínská inspirace

So here we are again inspired Maggie,,cs,dedicated to Chinese cuisine, and & nbsp; how could not,,cs,if it comes from Beijing,,cs,She lives in Austin,,,cs,cooking,,cs,travels the & nbsp; world,,cs,Recpet Maggie course I do by myself,,cs,so it will be such a Czech Chinese cuisine,,cs,nothing pejorative,,cs,Maggie uses rice wine,,cs,Well I reached for & nbsp; rizlinku,,cs,She's a little jiná čína,,cs,But no wilderness,,cs,If the & nbsp; Czech kitchen china belongs to the & nbsp; quick meals,,cs,then this is also easy,,cs,but still a long affair,,cs,or slower,,cs,But surely it's worth trying,,cs, dedicated to Chinese cuisine, and how would not, když pochází z Pekingu. Teď žije v americkém Austinu, vaří, traveling the world. Thank the. Recpet Maggie si samozřejmě udělám podle sebe, takže to bude taková česká čínská kuchyně. Nic pejorativního, prosím. Maggie používá rýžové víno, Well I reached rizlinku, ona je to trochu jiná čína. Ale žádná divočina.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
90 minutes
Jestliže se v české kuchyni čína řadí k rychlým jídlům, pak tohle je také snadná, ale přece jen delší záležitost. Nebo pomalejší, jak chcete. Ale určitě to stojí za vyzkoušení.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
90 minutes
Jestliže se v české kuchyni čína řadí k rychlým jídlům, pak tohle je také snadná, ale přece jen delší záležitost. Nebo pomalejší, jak chcete. Ale určitě to stojí za vyzkoušení.
How do you:
  1. Namočíme jidášovo ucho, potřebuje tak 30 minutes.
    Namočíme jidášovo ucho
  2. Připravíme si kuřecí horní stehna.
    Připravíme kuře
  3. Zalijeme vodou, aby bylo maso ponořené.
    Zalijeme vodou
  4. Přidáme řapíkatý celer a celou cibuli.
    Přidáme zeleninu
  5. Přivedeme k varu, snížíme teplotu a necháme probublávat. Průběžně odebíráme pěnu z povrchu. Vlastně vaříme cosi jako vývar, ale chybí tam koření, které k vývaru patří. Without that now dispense,,cs,Chinese chicken d P1050360,,cs,Put chicken thighs into the wok and & nbsp; pour broth,,cs,from which we removed and celery & nbsp; onions,,cs,We do not need vegetables,,cs,and throw it,,cs,Chicken Chinese e P1050363,,cs,Add the ginger and nastouhaný & nbsp; anise,,cs,then more wine,,cs,Next time try Sake,,cs,but now it's rizlink,,cs,Chinese chicken f P1050366,,cs,Cook for a minute and & nbsp; then cover and & nbsp; simmer for about,,cs,Chinese Chicken g P1050368,,cs,add mushrooms,,cs,jidáčovo ear cut them,,sk,mushrooms are sliced,,cs,Pour both soy sauce,,cs,add a little sugar and & nbsp; salt,,cs. Vaříme 30 minutes.
    Odebíráme pěnu
  6. Kuřecí stehna dáme do woku a zalijeme vývarem, ze kterého jsme odstranili celer i cibuli. Zeleninu už nepotřebujeme, tak ji vyhodíme.
    Kuřecí stehna dáme do woku a zalijeme vývarem
  7. Přidáme nastouhaný zázvor a anýz, pak ještě víno. Příště vyzkouším saké, ale teď je to rizlink.
    Přidáme víno
  8. Přivedeme k varu. Chvilku povaříme a pak zakryjeme a dusíme asi 20 minutes.
    Zakryjeme a dusíme
  9. Přidáme houby, jidáčovo ucho pokrájíme, žampiony jsou na plátky. Přilijeme obě sojové omáčky, přidáme trochu cukru a osolíme.
    Přidáme houby a omáčky
  10. Přidáme jarní cibulku, tak vcelku, můžeme překrojit. Přivedeme k varu a zakryjeme. Na mírném ohni dusíme dalších 30 minutes.
    Přidáme jarní cibulku
  11. Podáváme s rýží, zdobené nasekanou jarní cibulkou.
    Podáváme s rýží

Kuřátko na víně s žampiony a květákovou kaší | Fear of the unknown

Cauliflower we can fry, prepare the cerebellum, ale skvětákovou kaší se hned tak nesetkáme. A ta právě překvapí.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Květákovou kaši nenecháme samotnou, společnost jí bude dělat kuřátko na víně. Pusťme se do toho. Pokud vzdáte květákovou kaši, stejně dobře přijde k chuti bramborová kaše nebo "just" boiled potatoes. Ale tu kaši z květáku určitě nevzdávejte, uvidíte, až ochutnáte, proč.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Květákovou kaši nenecháme samotnou, společnost jí bude dělat kuřátko na víně. Pusťme se do toho. Pokud vzdáte květákovou kaši, stejně dobře přijde k chuti bramborová kaše nebo "just" boiled potatoes. Ale tu kaši z květáku určitě nevzdávejte, uvidíte, až ochutnáte, proč.
Kuřátko na víně s žampiony a květákovou kaší | Fear of the unknown
Need:
Žampionová omáčka
Kuřátko
Units:
How do you:
  1. V kastrolu zahřejeme olej s máslem a osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, česnek a na jemné plátky nakrájené žampiony. Salt and pepper. Vaříme dokud žampiony nezměknou, tedy asi 8 until 10 minutes.
  2. add the wine, vývar a cukr. Zmírníme teplotu, necháme omáčku vařit asi 15 minutes, aby se mírně redukovala. Tak asi o třetinu. Občas promícháme. Zakryjeme a necháme na vypnutém vařiči dojít.
  3. Kuřecí řízek naklepeme a osolíme, opepříme a posypeme italskými bylinkami. Rozehřejeme pánev s olejem a opečeme kuřecí řízek, on each side and 4 until 5 minutes. Spolu s řízkem můžeme při opékání druhé strany ještě opéci na kolečka nakrájenou papriku, kterou jsme trochu popepřili.
    S řízkem opečeme papriku
  4. Podáváme s květákovou kaší, řízek přelijeme omáčkou, přidáme opečenou papriku a posypeme nasekanou petrželkou.
    Podáváme s kaší z květáku

Pico de Gallo | Salát v barvě mexické vlajky

Asi mě budete podezírat, že nějak ujíždím na salátech. A budete mít pravdu. Ulehčuje to práci, a také se pořád nemusíme cpát masem, byť mám maso rád, z vegetariánství mě nemůžete podezírat ani náhodou. Proč se salát jmenuje právě takhle, moc netuším, v překladu to znamená “zobák kohouta”, ale proč ne? Na chuti tahle nejasnost nic neubírá. Salát mi zase doporučil Miguel, učitel z mexického Puebla a ani ten mi toho o zobáku v této souvislosti moc nepověděl. Tohle není lecjaký salát, ale dost ostrá záležitost. Řešením je ubrat na podílu papriček, nebo si nachystat pečivo.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
6 osob 10 minutes
Servings Prep Time
6 osob 10 minutes
Salát si můžete připravit záměrně sám o sobě, ale stejně tak dobře ho použijete v tacos nebo i fajitas. Klasika mexické kuchyně na druhou. Vlastně je to takové národní jídlo, protože je v barvách mexické vlajky. Italové si někdy dělávají v národních barvách pizzu, my jsme na tom trošku hůř. Leda si tak dát šmoulí zmrzlinu s citronovou a jahodovou. Ale nepláču. Britget Jones měla dokonce i modrou polévku, ale to bylo nedopatření, to asi víte. No, tak vzhůru do Mexika.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
6 osob 10 minutes
Servings Prep Time
6 osob 10 minutes
Salát si můžete připravit záměrně sám o sobě, ale stejně tak dobře ho použijete v tacos nebo i fajitas. Klasika mexické kuchyně na druhou. Vlastně je to takové národní jídlo, protože je v barvách mexické vlajky. Italové si někdy dělávají v národních barvách pizzu, my jsme na tom trošku hůř. Leda si tak dát šmoulí zmrzlinu s citronovou a jahodovou. Ale nepláču. Britget Jones měla dokonce i modrou polévku, ale to bylo nedopatření, to asi víte. No, tak vzhůru do Mexika.
Pico de Gallo | Salát v barvě mexické vlajky
Need:
Units:
How do you:
  1. Všechno nakrájíme. Rajčata nejdřív na polovinu, pak čtvrtiny a nakonec napříč na drobnější kousky. Cibuli najemno. Papričky nadrobno, pokud máte čerstvé, zbavte je semínek i klasických žilek. Česnek prolisujeme, čerstvý koriandr nasekáme nadrobno.
  2. Všechno smícháme. Doporučuje se přidat i nastrouhanou kůru limetky, ale pokud s tím máte problém, můžete kůru vypustit. Z limetky vymačkáme šťávu a nalijeme na salát. Opepříme a osolíme. Ještě dobře promícháme a dáme vychladit.
  3. Můžeme podávat samostatně nebo s kukuřičnými chipsy, případně jako součást náplně tacos. Ale připravte si k přikusování alespoň bílé pečivo, třeba bagetku, salát je opravdu dost ostrý.