Polévka z uzeného masa | Pochutná si celá chasa

Už tu máme falešnou ovarovou polévku, this is a variant,,cs,where something is missing and & nbsp; something extra,,cs,Do not be afraid,,cs,I just do not have hail,,cs,so it is free of hail,,cs,the meat is added,,cs,Again, it's about & nbsp; recycling,,cs,But do not worry,,cs,just leave me the water from the boiled smoked neck,,cs,So I warm my flesh to spinach dumplings,,cs,Then I still have a bar on the grill pan,,cs,Smoked I cook with spices,,cs,It seems to me,,cs,then it is juicy,,cs,So they're glad,,cs,I do not waste it,,cs,It's going to be a pretty hearty soup,,cs,A & nbsp; because it's smoked itself by itself & nbsp;,,cs,I will not dispense the soup,,cs,smoked pork neck,,cs,broth from a & nbsp; smoked neck,,cs,larger potato,,cs, where something missing and something extra. Neděste se, jenom nemám kroupy, tak je bez krup, přidané je maso.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Again, it is about recycling. Ale nebojte, I just turn left water boiled smoked pork. Tak já ohřávám maso třeba ke knedlíku se špenátem. To pak ještě dopeču na grilovací pánvi. Smoked cook with spices (nové koření, pepper, Bay leaf). Připadá mi, že je potom šťavnatější. Takže je nabíledni, že ji nevyleju. Will be enough hearty soup. And because it is smoked in itself salty, polévku nesolím.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Again, it is about recycling. Ale nebojte, I just turn left water boiled smoked pork. Tak já ohřávám maso třeba ke knedlíku se špenátem. To pak ještě dopeču na grilovací pánvi. Smoked cook with spices (nové koření, pepper, Bay leaf). Připadá mi, že je potom šťavnatější. Takže je nabíledni, že ji nevyleju. Will be enough hearty soup. And because it is smoked in itself salty, polévku nesolím.
How do you:
  1. Potatoes cut into cubes and fry in fat, we picked up a hill cold smoked broth. I guess 6 until 8 minutes.
    Osmahneme brambory
  2. Add at the end of sliced ​​garlic. Necháme dojít, pro česnek to stačí.
    Přidáme česnek
  3. Rozehřejeme vývar z masa a přidáme do něho na kostičky nakrájenou mrkev.
    Přidáme mrkev
  4. Přidáme brambory s česnekem.
    Přidáme brambory
  5. Přidáme na kostičky nakrájené maso.
    Přidáme maso
  6. Na mírném varu necháme probulbávat. Bramborám i mrkvi by to mělo stačit. So 25 minutes. Přidáme ještě několik špetek polévkových bylinek a část nasekané jarní cibulky. V závěru pak přidáme ještě tak dvě špetky majoránky. Polévku necháme dojít.
  7. Na pánvi opečeme na másle na plátky nakrájený dalamánek. Před podáváním ho můžete ještě přejet stroužkem česneku. Kdo potřebuje volbu, podávejte dalamánky bez česneku a stroužek nechte vedle.
  8. Podáváme s opečeným dalamánkem, zdobené nasekanou jarní cibulkou.
    Podáváme s opečeným dalamánkem

Opravdu dlouhý guláš | Zkouška nervů

I give a room,,cs,I've had some wrangling at the boiling site about,,cs,American stew,,cs,some misunderstood,,cs,So there after & nbsp; any other incidents you actually do not go back,,cs,Talk about & nbsp; I enjoy cooking,,cs,guess not,,cs,But that does not mean,,cs,I put the towel on the plate and & nbsp; instead of cooking cvrnkám balls,,cs,I'm going away,,cs,slowly,,cs,Festina lente,,it,When I was in & nbsp; one prescription tried restovat onions,,cs,and & nbsp; curled over his head,,cs,and & nbsp; it is managed,,cs,that the fineness of onion could contain & nbsp; goulash,,cs,It was clear to me,,cs,this is a long haul,,cs,how to & nbsp; I like to say,,cs. Už jsem měl nějaké tahanice na vařícím webu ohledně amerického guláše, někteří nepochopili, so is there any further incidents after you actually do not go back. Talking about I enjoy cooking, hádat ne. Ale to neznamená, I put the towel on the plate and place the balls cooking cvrnkám. Jedu dál, pozvolna. Festina lente. When I tried the recipe in one restovat onions 15 minutes (and curled over his head) and it managed, I thought, that the fineness of onions might include goulash. Už mi bylo jasné, že tohle je dlouhá trať. Ale, as I like to say, why not?!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
180 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
180 minutes
And this time I will not bother with banned ingredients,,cs,We'd never get anywhere,,cs,So I summon tomato puree,,cs,But we will do everything slowly,,cs,When the stew is left,,cs,let someone in & nbsp; Europe builds on the head,,cs,is even better,,cs,A & nbsp; if not much meat left,,cs,just roast sliced ​​sausage with lard and & nbsp; add to stew,,cs,We can then add more broth,,cs,need vegetable,,cs,A & nbsp; & nbsp serve, bread or pasta,,cs,stew can vyuřít until last mrtě,,cs,beef goulash,,cs,She also says White,,cs,chop the onion,,cs. To bychom se nikdy nikam nedostali. Takže povolávám rajčatové pyré. Ale všechno budeme dělat pomaloučku. Když guláš zbyde, ať se někdo v Evropě staví na hlavu, je ještě lepší. A pokud už moc masa nezbylo, stačí opéct na kolečka nakrájený párek na sádle a přidat ke guláši. Můžeme pak ještě přidat vývar (máte-li), třeba zeleninový. A servírovat s chlebem nebo těstovinami. No, guláš se dá vyuřít až do poslední mrtě.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
180 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
180 minutes
And this time I will not bother with banned ingredients,,cs,We'd never get anywhere,,cs,So I summon tomato puree,,cs,But we will do everything slowly,,cs,When the stew is left,,cs,let someone in & nbsp; Europe builds on the head,,cs,is even better,,cs,A & nbsp; if not much meat left,,cs,just roast sliced ​​sausage with lard and & nbsp; add to stew,,cs,We can then add more broth,,cs,need vegetable,,cs,A & nbsp; & nbsp serve, bread or pasta,,cs,stew can vyuřít until last mrtě,,cs,beef goulash,,cs,She also says White,,cs,chop the onion,,cs. To bychom se nikdy nikam nedostali. Takže povolávám rajčatové pyré. Ale všechno budeme dělat pomaloučku. Když guláš zbyde, ať se někdo v Evropě staví na hlavu, je ještě lepší. A pokud už moc masa nezbylo, stačí opéct na kolečka nakrájený párek na sádle a přidat ke guláši. Můžeme pak ještě přidat vývar (máte-li), třeba zeleninový. A servírovat s chlebem nebo těstovinami. No, guláš se dá vyuřít až do poslední mrtě.
Opravdu dlouhý guláš | Zkouška nervů
Need:
Units:
How do you:
  1. Nakrájíme cibule.
    Restujeme
  2. Na rozpuštěném sádle (polovinu si necháme pro maso) restujeme velice pomalu, tak 15 minutes. Neustále mícháme.
    Nakrájíme cibule
  3. Na sádle opečeme maso.
    Opečeme maso
  4. Pořádně ze všech stran, aby maso zešedlo.
    Dobře
  5. Nakrájíme papriku na kolečka.
    Nakrájíme papriku
  6. Do restované cibule přidáme maso i se šťávou.
    Do restované cibule dáme maso
  7. Add the paprika. A zalijeme vodou nebo vývarem, tak, aby se maso mohlo dusit. Necháme mírně vařit zakryté asi 15 minutes.
    Přidáme papriku
  8. Přidáme zeleninovou papriku.
    Přidáme zeleninovou papriku
  9. Česnek nakrájíme na plátky nebo nasekáme.
    Česnek nakrájíme na plátky
  10. Česnek přidáme do guláše.
    Česnek přidáme do guláše
  11. Otevřeme si plechovku s rajčatovým pyré.
    Pyré
  12. Pyré pak přidáme do guláše. Doplníme vodou nebo vývarem podle potřeby, zakryjeme a dusíme na mírném ohni určitě dvě hodiny. Občas promícháme, aby se nám guláš nepřichytil.
    Přidáme pyré
  13. Opepříme.
    Opepříme
  14. Přidáme majoránku.
    Přidáme majoránku
  15. Ještě zakryjeme a asi půl hodiny mírně provaříme a necháme stát.
    Provaříme
  16. Podáváme s knedlíkem a kroužky cibule.
    Podáváme

Falešná ovarová polévka s kroupami | Try, which came out

So apparently set aside broth, which arises when cooking meat ovarového, would be an unpardonable sin. No, I cooked smoked (the lens) and because it is almost the broth (with carrots, onion and parsley), I was sorry that flavored water. Why not to use it, that?! No, original vegetables've destroyed, so we begin a new story.

Na topreceptech se po přidání tohoto receptu strhla bouře protestů a málem to vypadalo na lynčování. Cože to dělám té prdelačce a černé polévce a tak vůbec, when it's soup of smoked meat and there's not even a little bit of hash and pork blood. Ani to, že jsem recept nazval jako falešnou ovarovou polévku mě neuchránilo od podezření, že jsem se prostě zbláznil. No, Good, až budu porážet prase a vařit všechny ty tradiční zabijačkové laskominy, přijde asi ke slovu i černá polévka a do vývaru, ve kterém ovařím tlačenku, jitrnice, jelita je pak jím ještě umeju nádobí (lavory, trays) the hash and still in the stir of the bloody trip around, So jelítkového hash roast in brutvanu ((brutvan, brutfan, prutvan, brutvaň, brutfaň, brutvuň, brutfuň, brotvan, brtvan, brótfan, protvan, płotvan), Thus a baking pan with a hood-shaped baking pan, pak se nechám roztrhat divokovou zvěří a rozčtvrtit a rozemlít, když ovarovou polévku udělám jinak než má být. Sice tápu, který krajový recept je ten pravý, nejspíš budu losovat. Ale až zase budu vařit uzené maso, protože je pak měkkoučké, a zbyde mi vývar, sáhnu po tomhle receptu na falešnou ovarovou polévku. Ona je totiž dobrá.

We still serving with parsley and toasted baguette rubbed with garlic
We still serving with parsley and toasted baguette rubbed with garlic

Impose

Impose

Impose

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 40 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 40 minutes
Cook Time
25 minutes
It really is worth a try, if you cook smoked, always left broth. And that is a good forward. Mix it with vegetable broth and add other interesting ingredients. Just refrain from cooking hail and then it's chop chop.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 40 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 40 minutes
Cook Time
25 minutes
It really is worth a try, if you cook smoked, always left broth. And that is a good forward. Mix it with vegetable broth and add other interesting ingredients. Just refrain from cooking hail and then it's chop chop.
Falešná ovarová polévka s kroupami | Try, which came out
Need:
Units:
How do you:
  1. Hail Rinse and let stand, then cook for about 30 minutes, until they are soft. Drain and rinse with cold water.
  2. Carrots and parsley finely chop, as well as cooked smoked pork, celery stalk, cut into wedges fine.
  3. Mix broth and add to the pot of sliced ​​meat and vegetables. Chop the garlic and add to the soup. Opepříme a osolíme.
  4. Add the cooked barley and marjoram. Simmer over medium heat for about 20 minutes.
  5. Slice baguette into slices and fry it in butter.
  6. Polévku podáváme s opečenou bagetou. Decorate with chopped parsley. When toasted baguette still rub garlic, it's delicious.
    Podáváme s bagetkou a zdobené petrželkou
Tip:

When cooking hail mainly depends on their size. If there are very small, You need to cook a few minutes, if larger, They have to boil even an hour. Hail also enters into a cooking, Therefore beware, as in a large saucepan and cook the amount. Indeed, they may take on up to five times the volume!

Pour into a bowl hail, pour lukewarm water, propereme is a drain. We are then put into a pot and add water, which should be about 4-5 times more than hail. Then we let them 30 minutes odstát. Water with salt and then to boil. To, they hail finished, we know so, that they are soft and increased in volume. For cooking, you can also use a different approach, which, although longer, we save energy. Packaged put into water and immediately bring to the boil. Then switch off and let them 30 minutes odstát. This procedure was repeated twice more and hail are finished. When preparing barley soup, always we boil in a separate saucepan and add to the soup after.

Hail Rinse with lukewarm water, fact about five times, then let stand. those 120 g is finally welded to the 400 g and we need 200 g.

Flushed hail put into boiling salted water and cook until tender. Then odcedíme, Rinse with cold water and put in the broth procezeného.

 

 

Papriky plněné taliány | Potted tomato sauce,cs

Když jsem hledal správnou surovinu na skotské vejce, zvolil jsem bílou klobásu (ne tu vinnou, jak si to mnozí pletou), ale ve hře byly ještě taliáni. nebo taliány,hu. Ty jsem vlastně nikdy nezkoušel ani jako takové. A přitom je to místní vynález, dokonce pražský! Takže teď je čas ověřit, jak chutnají, když z nich uděláme naprosto jiné jídlo. Což takhle je zkusit nadívat do paprik? To se přece dělává, a filling of peppers varies,cs. Také tu mám plněné papriky aještě jedny, takže můžete porovnávat.

Emmental, You can, however, equally successfully used mozzarrellu
Podáváme také s rýží, zdobené petrželkou. Pro tuto porci bylo ještě v závěru pečení přidáno trochu strouhaného ementálu, můžete však stejně s úspěchem použít mozzarrelu.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
45 minutes
Taliány jsou vařené, ne uzené, takže se blíží spíše oněm bílým klobásám. Přílohou může být rýže natural nebo klasická bílá. Pro delikátní jazýčky doporučuji taliány spíše rozemlít na jemnější hmotu, i když větší kousky, that arise simply pulverizing fingers, jsou také dobré.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
45 minutes
Taliány jsou vařené, ne uzené, takže se blíží spíše oněm bílým klobásám. Přílohou může být rýže natural nebo klasická bílá. Pro delikátní jazýčky doporučuji taliány spíše rozemlít na jemnější hmotu, i když větší kousky, that arise simply pulverizing fingers, jsou také dobré.
Papriky plněné taliány | Potted tomato sauce,cs
Need:
Filling
Plus
Units:
How do you:
  1. Připravíme si vše, What we need. Na fotce je i mozzarrela, ale nemusíte ji použít, třeba sáhněte po jiném sýru, which at the end of cooking sprinkle with peppers uncovered.
    Připravíme si vše, co potřebujeme
  2. Paprikám uřízneme vršky, odstraníme semeníky i membrány.
    Očistíme papriky
  3. Zahřejeme větší množství vody, salt and water when it comes to the boil, vložíme papriky. cook for about 2 minuty. Pak vyjmeme a necháme okapat.
    Vaříme 2 minuty
  4. Necháme okapat
  5. Začneme připravovat náplň do paprik. Taliány zbavíme střívka a rozmělníme. Can in hand, Can you give possibly even more chop the robot on the finer matter or the grind. Já použil jenom ruce.
    Taliány svlékneme
  6. Nakrájíme cibuli a žampiony na drobno. Česnek nasekáme. Mix the meat.
    Nakrájíme cibuli a žampiony
  7. Přidáme vejce a 2 lžičky kapar.
    Přidáme kapary a vejce
  8. Opepříme.
    Opepříme
  9. Osolíme.
    Osolíme
  10. Přidáme majoránku.
    Přidáme majoránku
  11. Vše dobře promícháme. Opět můžeme pracovat rukama nebo nasadíme dostupnou techniku. Šlehač není si nejoptimálnější, metly by posloužily jistě lépe. Každopádně si hlídáme, aby se při šlehání nerozprskla hmota po kuchyni. Either we have a bowl with a hole (dobrá vychytávka) nebo vršek mísy chráníme třeba rukou.
    Promícháme
  12. Začneme připravovat omáčku. On tablespoon of butter let zesklovatět finely chopped onion, add sugar and let it caramelise slightly.
    Cibuli osmahneme
  13. Přidáme bobkové listy a nové koření.
    Přidáme koření
  14. Přidáme rajčatové pyré a nakrájené rajče – rajče podélně rozčtvrtíme a pak napříč nakrájíme na jemnější plátky. Promícháme a vaříme asi tak 3 minuty.
    Přidáme pyré a rajčata
  15. Přilijeme zeleninový vývar. Pokud je konzistence omáčky moc hustá, přidáme ještě trochu horké vody. Let it simmer 10 minutes. In conclusion, add a little sugar, lžičku limetkové šťávy a dosolíme podle chuti.
    Přidáme vývar
  16. Jdeme na plnění. Troubu máme předehřátou na 200 °C, pokud ne, zapněte ji.
    Jdeme na plnění
  17. Papriky naplníme masovou směsí, jak je vidět každá paprika pojme tak 100 g taliánu, tudíž 300 g vyšlo na 3 papriky. Zapékací misku vymažeme máslem a do ní postavíme naplněné papriky.
    Papriky naplníme
  18. Naplněné papriky
  19. Rajčatovou omáčku přelijeme přes papriky.
    Přelijeme omáčkou
  20. Přelito
  21. Překryjeme papriky jejich vršky.
    Zakryjeme
  22. Misku překryjeme alobalem. Pečeme v předehřáté troubě na 200 °C 15 minutes.
    Překryjeme alobalem
  23. Pak alobal sundáme a pečeme ještě 20 minutes. Pokud zvolíme sýr (mozzarrelu či jiný), Grate the peppers at the end of cooking.
    Sejmeme alobal
  24. Serve with rice natural.
    Podáváme
  25. Or with classic white rice, dozdobíme patrželkou.
    Podáváme
Tip:

Cože, taliány?
Na stránkách rozhlasu jsem našel příběh, který je zajímavý. end 19. century settled in Prague uzenář Uggé. Říkalo se, že je Talián. In Rybné street in Old Town began producing a new commodity, zvláštně kořeněného. Nebylo uzené, ale jen vařené a nemělo jméno. Zákazníci vymysleli hned dva názvy: „užovky“ a „taliány“. The second title lasted dodnes.A know how to deal with ima? Když si taliána koupíte, doma si ho připravte takto – ohřívejte ho stejně jako párky, jen delší dobu, about 30 minutes. Voda by měla jen mírně probublávat. Pak Taliani z vody vylovte, svlékněte ho ze střívka, Place on a plate and should be eaten with horseradish, hořčicí, čerstvým chlebem a dobrým pivem. Italians made from spiced and salted pork shoulder, okořeněné a odleželé kýty. Sooner they were made of beef.