Stewed chicken in Italian | Malay-Californian inspiration to Czech Republic | And there are even beans,cs

It may seem a bit over my head, but for this recipe I was inspired foodblogerka Malajko Bee, who lives and cooks in California. So let's play with it to Italy. It's such a global stew, but we cook goulash time. Because it's inspiration, will this recipe a bit and Czech, whether it be a more Babel. And I added at the last minute green beans. How it will end? Ochutnejte, you will not regret it.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Italian chicken that's probably for the use of color. The red of the Italian flag represent tomatoes, basil and green beans (I thought they add up to the last minute) and white with a little imagination chicken. Do white meat ranks especially meat, poultry (namely chicken and turkey). So we are right here.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Italian chicken that's probably for the use of color. The red of the Italian flag represent tomatoes, basil and green beans (I thought they add up to the last minute) and white with a little imagination chicken. Do white meat ranks especially meat, poultry (namely chicken and turkey). So we are right here.
Stewed chicken in Italian | Malay-Californian inspiration to Czech Republic | And there are even beans,cs
Need:
Units:
How do you:
  1. Chicken thighs with salt and pepper.
  2. Heat a tablespoon of oil in a frying pan and fry the chicken thighs. First, skin side.
    Opečeme kuřecí maso
  3. The meat and set aside with the Butcher. add oil, where Sauté finely chopped onion. When the onions zesklovatí, Add the crushed garlic and give him a minute, aby se orestoval.
    Orestujeme cibuli
  4. Add the chopped tomatoes and sugar. Stir and cook for a minute.
    Přidáme rajčata
  5. Return to pan the meat and gravy. Add the chopped basil and green beans, frozen. ZJeště add the chicken broth. acres and simmer on low heat for about 25 minutes.
    Vrátíme maso
  6. Podáváme s rýží.
    Přílohou je rýže

Bacon chicken with green beans | All in one pan

This is really quickie, so you can easily enough to sleep in and then build the stove for half an hour before lunch. No, jasně, you manage it during the morning and definitely more like a good breakfast. So consider it as information, that this meal is really not much delay. A na chuti to nic neubere.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Potřebujeme jenom jednu pánev, takže další výhoda. Ale není to žádný eintopf!
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Potřebujeme jenom jednu pánev, takže další výhoda. Ale není to žádný eintopf!
Bacon chicken with green beans | All in one pan
Need:
Units:
How do you:
  1. Plátky anglické slaniny nakrájíme na menší kousky a na rozpálené pánvi opečeme. Slaninu vyjmeme z pánve.
    Opečeme slaninu
  2. Kuřecí prsa nakrájíme na delší "hranolky", salt, opepříme a opečeme na pánvi dozlatova z každé strany. Kuřecí maso dáme stranou.
    Kuřecí maso opečeme
  3. Jemně nakrájenou šalotku orestujeme v pánvi. Přidáme prolisovaný česnek a restujeme tak půl minuty.
    Šalotku orestujeme
  4. add the wine, vývar a tymián, promícháme.
    Přilijeme víno
  5. Přidáme zelené fazolky, snížíme teplotu a vaříme tak asi 5 minutes. Vrátíme do pánve kuřecí kousky a opečenou slaninu.
    Vše v pámvi
  6. Podle chuti můžeme ještě dosolit. Promícháme a zakryjeme. Po 5 minutách poklici na straně podložíme, aby mohla unikat pára a necháme ještě 5 minut mírně vařit, aby se omáčka trochu redukovala.
    Dusíme
  7. Podáváme s rýží.
    Přílohou je rýže

Javořické penne | Czech Italy

Javořická penne combines Javořická sausage and penne. This is to jednoduché, as indeed this entire recipe.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
It's a classic assembly. Tomatoes, basil, cibule, garlic. To this I added a little chili pepper, that it can not go wrong, it is also from Italy.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
It's a classic assembly. Tomatoes, basil, cibule, garlic. To this I added a little chili pepper, that it can not go wrong, it is also from Italy.
Javořické penne | Czech Italy
Need:
Units:
How do you:
  1. Sausage cut into slices and fry in hot oil medium pink. Just 5 minutes.
    Opečeme párky
  2. Add finely chopped onion and restujeme, to onion vitrified, tak 5 minutes.
    Orestujeme cibulku
  3. Přidáme nasekaný česnek, chopped chilli and chopped tomato, promícháme.
    Přidáme rajče a česnek
  4. Pour in tomato sauce and chicken broth. cook and 5 minutes, to reduce fluid.
    Přidáme pyré
  5. Add the chopped basil.
    Nasekaná bazalka
  6. Let braise covered about 10 minutes.
    Dusíme
  7. Boil the penne in salted water.
  8. Into the pan with the tomatoes, add whole beans, Stir and let stew even more so 10 minutes.
    Zelené fazolky
  9. Penne drain and add to the pan with the tomatoes and toss.
    Penne přidáme
  10. V pánvi promícháme
  11. Hotovo
  12. Serve sprinkled with Parmesan cheese.
    Posypeme parmezánem

Pikantní česnekové kuře se zelenými fazolkami

Kuře ovoněné česnekem v pikantní omáčce je skvělá rychlá večeře. Něco ve stylu šup sem šup tam. Already, Just kidding, ale tak nějak to je. Než si uvaříte rýži, budete mít skoro hotovo.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Nemusíte se bát ostřejšího koření, vše se v omáčce spojí a nic nebude vyčnívat. Klidně přidejte do omáčky o dvě lžíce vína víc, uvidíte, že i tak ve finále omáčku při vaření bude potřeba ještě trochu ředit. Každopádně finálně by omáčka měla být hustá, ale tekutá. A když už tak všechno voní asijsky, připravte si jako přílohu jasmínovou rýži.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Nemusíte se bát ostřejšího koření, vše se v omáčce spojí a nic nebude vyčnívat. Klidně přidejte do omáčky o dvě lžíce vína víc, uvidíte, že i tak ve finále omáčku při vaření bude potřeba ještě trochu ředit. Každopádně finálně by omáčka měla být hustá, ale tekutá. A když už tak všechno voní asijsky, připravte si jako přílohu jasmínovou rýži.
Pikantní česnekové kuře se zelenými fazolkami
Need:
Sauce
Units:
How do you:
  1. Kuřecí maso nakrájíme na kostky. Smícháme všechny ingredience omáčky.
  2. V pánvi wok zahřejeme olej a opečeme kuřecí kousky dorůžova. Opečené kuřecí maso dáme stranou.
    Maso opečeme
  3. Do pánve dáme nakrájené zelené fazolky a za stálého míchání opečeme. So 2 until 3 minuty.
    Orestujeme fazolky
  4. K fazolkám v pánvi přidáme opečené kuřecí maso a zalijeme připravenou omáčkou. Promícháme a na střední teplotě vaříme až omáčka zhoustne. Pokud je až příliš hustá, kvůli škrobu, přilijeme horkou vodu. Teplotu zmírníme a vše necháme provařit.
    Maso přidáme k fazolkám
  5. Vše zalijeme omáčkou
  6. Podáváme s rýží. Vytvoříme na talíři rýžové lůžko a přelijeme je omáčku s masem a fazolkami.
    Servírujeme s rýží