Potato as a toy

Potato pancakes are definitely already cooked, or at least eat. And so you know, že je pokaždé jiná. Každá rodina má své zvyky a chutě. The same basis, it's still Potato Potato, but it depends, What you add to the soup. So I played a bit. Zkusíme to.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 serving 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
4 serving 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Bramboračku můžeme dělit na dva proudy. S houbami a bez hub. To ostatní už záleží na vás. Mám tady variantu bez hub. Ochutnejte.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 serving 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
4 serving 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Bramboračku můžeme dělit na dva proudy. S houbami a bez hub. To ostatní už záleží na vás. Mám tady variantu bez hub. Ochutnejte.
Potato as a toy
Need:
Units:
How do you:
  1. Nakrájíme brambory na kostičky. Stejně tak si nakrájíme slaninu.
    Brambory a slanina.
  2. Nakrájíme řapíkatý celer, cibuli a česnek.
    Řapíkatý celer, cibule a česnek.
  3. V kastrolu opečeme kostičky slaniny. Slaninu pak dáme stranou.
  4. Na vypečeném tuku dáme zesklovatět cibulku a přidáme nakrájený řapíkatý celer. Promícháme a restujeme.
    Restujeme cibulku.
  5. Přidáme česnek a promícháme. Aby dal vůni a nehořkl, stačí mu minuta až dvě.
    Přidáme česnek.
  6. Přidáme do kastrolu nakrájené brambory, promícháme, aby se tuk dostal na všechny kostičky brambor. Chvíli restujeme.
    Přidáme brambory.
  7. Vrátíme do kastrolu opečenou slaninu.
    Vrátíme slaninu.
  8. Přilijeme kuřecí vývar, tak, aby zakryl všechny ingredience.
    Přilijeme vývar.
  9. Zakryjeme a dusíme do změknutí brambor. Občas promícháme. Podle velikosti brambor by mělo stačit 40 minutes, nechal jsem je déle, aby byly opravdu měkkoučké.
    Zalito.
  10. Můžeme po chvíli přidat trochu kmínu.
    Přidáme kmín.
  11. Rozehřejeme máslo a přidáme hladkou mouku. Vytvoříme světlou jíšku. Zalijeme smetanou a provaříme.
    Smetana s jíškou.
  12. Smetanovou hmotu po částech vpravíme do brambor, helpful in this, jak hustou chceme polévku. Přidáme majoránku a osolíme. Necháme chvilku ještě probublávat.
    Dobrou chuť.
Tip:

Pokud jste to se smetanovou jíškou trošku přehnali, pomůžete si horkou vodou na zředění.

Chicken sauté with mushrooms | Variations on chicken breasts

He once raised the issue, They said the chicken breasts dry and I have to keep them from going or give as a hat. No, opinions may be different, it is also true, breast fillets that you have a little tease in a marinade or yogurt, possibly buttermilk. She Podcasts. But what about the breast, when he raised criticism? And there's no time to pack them, so we go a little bit different way.

Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
So I resorted to a little subterfuge. Chicken breast fillet will hide thee to sauté. Year, small pieces of meat, choking, It might help. I was a little worried, It turns out that Italian households, But the result surprised so, that I have received praise. No, why not tell. Also enjoy!
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
So I resorted to a little subterfuge. Chicken breast fillet will hide thee to sauté. Year, small pieces of meat, choking, It might help. I was a little worried, It turns out that Italian households, But the result surprised so, that I have received praise. No, why not tell. Also enjoy!
Chicken sauté with mushrooms | Variations on chicken breasts
Need:
Units:
How do you:
  1. Dice the bacon and fry. So 4 until 5 minutes. Then we put aside the bacon.
    Kuřecí soté, slanina
  2. Chicken fillet cut into cubes, pepper, Season with salt and sprinkle with flour. Do pánve, in which we restovali bacon, add a tablespoon of oil and a knob of butter. On fat fry the chicken on all sides, about 10 minutes.
  3. The opečenému meat back bacon and toss. Add the sliced ​​mushrooms and stir again, let the moment restovat.
  4. We pour a little white wine and simmer.
  5. Add the chicken broth, přivedeme k varu.
    Přidáme vývar.
  6. Reduce heat and allow to bubble through, then cover and simmer for about 25 minutes.
    Budeme dusit.
  7. For a bit of butter and two teaspoons of flour, we prepare a roux. Zapravíme it into juice and simmer for a while. At the end we add a little whipping cream and chopped chives.
    Přidáme smetanu.
  8. Podáváme s rýží.
    Podáváme s rýží.

Chicken breast with beetroot

I love beets. Such those cubes in brine, It is a matter of taste. I've already bought here several times beetroot, whom no one dares to sell shiny ', leave her to her fate. Supporters have much and I think, it's not fair. This time I embarked on her. Pts one, cook. But how? Boil it in salted water, to which we add cumin and cook it 40 until 50 minutes. Then just peel. And we can move on to cooking.

Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
You want a roast chicken with beetroot, potatoes, shallots and carrots in a balsamic glaze with thyme? It's that simple.
Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
You want a roast chicken with beetroot, potatoes, shallots and carrots in a balsamic glaze with thyme? It's that simple.
Chicken breast with beetroot
Need:
Units:
How do you:
  1. Preheat the oven to 180 °C.
  2. Mix the beetroot, potatoes, mrkev, shallots and garlic. Everything we put into a baking dish or roasting pan. Gently posolíme and pepper. Decentně!
  3. Do 2 tablespoons dried thyme oil put and balsamic vinegar, a good mix. Pour the mixture on vegetables. We give the Toubou and bake 20 minutes.
  4. Meanwhile tenderize chicken fillets, osolíme a opepříme.
  5. Heat a tablespoon of oil in a pan and fry the chicken fillets, tak 5 minutes each side. you will see, whether the meat is browned. Pan we set aside, You will still need.
  6. Once the vegetables after 20 baked minutes, Put the chicken fillets on top and return to oven and bake another about 20 minutes.
  7. On the pan, where we baked meat rozhřejeme bit of butter and then pour in the wine and boil. We can add the juice of roasted vegetables. We will help you with a stick, Burnt remains of the chicken back into play. Let the wine reduce and pour chicken broth as needed. Provaříme a ještě trochu redukujeme.

Kuře v županu na cibulové podestýlce

Kuřata se tu objevují docela zhusta. Asi proto, že je mám rád a jejich příprava je vcelku v pohodě. Pokud máte obavu, že bude maso příliš suché, stačí sáhnout po anglické slanině a rázem je vše vyřešeno.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Kuřecí paličky zabalené do anglické slaniny a pečené na cibulovém lůžku společně s bramborami, toť vše.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Kuřecí paličky zabalené do anglické slaniny a pečené na cibulovém lůžku společně s bramborami, toť vše.
Kuře v županu na cibulové podestýlce
Need:
Units:
How do you:
  1. Kuřecí paličky osolíme, opepříme a zabalíme do dvojitého plátku anglické slaniny. Balíček zajistíme třeba párátkem.
  2. Červené brambory nakrájíme na osminky, cibuli na půlkolečka.
  3. Do pekáčku rozprostřeme cibuli, položíme na ni kuřecí paličky, přidáme nakrájené brambory a mírně pokropíme olivovým olejem. Ještě trochu osolíme a opepříme. Přidáme snítky rozmarýnu.
    Paličky v pekáčku
  4. Place in a preheated oven at 180 °C a pečeme si 20 minutes. Potom přidáme kousek másla a zalijeme trochou kuřecího vývaru. Necháme péct ještě 30 minutes. Posledních 10 minut teplotu zmírníme asi na 160 °C.
    Paličky upečené s anglickou slaninou.