Cabbage soup you've probably ever have had on the menu. And the reason is not essential, even this soup has a reputation vyprošťováka. But you do not need to be in a state, which would come in handy. There are moments, which comes in handy so itself.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Servings
Prep Time
4osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Chodil jsem kolem kysaného zelí, tak nějak nevšímavě, pak minul pikantní klobásu a rázem mi to seplo. Což takhle dát si zelňačku? Pikantnost jí dodá jak klobása, tak chilli.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Servings
Prep Time
4osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Chodil jsem kolem kysaného zelí, tak nějak nevšímavě, pak minul pikantní klobásu a rázem mi to seplo. Což takhle dát si zelňačku? Pikantnost jí dodá jak klobása, tak chilli.
Na rozehřátém másle necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli.
Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, na osminky nakrájená rajčata (můžeme je spařit a zbavit slupky, then chop), přidáme vločky chilli (ale opatrně, nechceme přece při jídle hořet!) a orestujeme. Ještě přisypeme trochu sladké papriky, promícháme a zalijeme horkou vodou, just enough, aby pokryla všechny ingredience.
Přidáme na kostičky nakrájené brambory, koření, opět trochu vody a zvolna vaříme až budou brambory měkké. Malé kostičky brambor se uvaří vcelku rychle.
Přidáme zelí, pokud se vám zdá v příliš velkých kusech, nakrájejte je. Za stálého míchání vaříme 12 minutes. Můžete připad horkou vodu, pokud s vám zdá polévka moc hustá.
Na závěr přidáme kysanou smetanu a ještě prohřejeme.
Minced meat is quite easily spreadable mixture, and one of my favorite rescue circles, když se s nápady poněkud topím v nerozhodnosti, co bude k večeři. A typical mistake, I was committed with minced meat was, that somehow I dropped an egg as a binder, and everything fell apart throughout. After the experience he had on the eggs as the first ingredenci and it just gonna. Already, It pays off.
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4serving
25minutes
Cook Time
10minutes
Servings
Prep Time
4serving
25minutes
Cook Time
10minutes
Take quest for another classic, which offers a variety of serving options, so bored. Against conventional recipes, that we know, I added extra potato and agile preparation - onions, along with garlic and potatoes are cut into the mixer. But you must not commit, to leave you mash. Just take a moment and you're fine pieces, which are easily incorporated into the meat.
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4serving
25minutes
Cook Time
10minutes
Servings
Prep Time
4serving
25minutes
Cook Time
10minutes
Take quest for another classic, which offers a variety of serving options, so bored. Against conventional recipes, that we know, I added extra potato and agile preparation - onions, along with garlic and potatoes are cut into the mixer. But you must not commit, to leave you mash. Just take a moment and you're fine pieces, which are easily incorporated into the meat.
Playing with meatballs | Mleté maso pořád jinak a vůbec to neomrzí
Cut the onion into small pieces, as well as potato, garlic cloves přepůlíme and chop everything together in a blender to a fine grit. Does not matter, though when mowing remain visible in a mixture of chopped onions and potatoes. Pozor: not entail compact slurry.
Boil peeled and sliced potatoes on the attachment. Water, salt and add a little cumin, possibly several sprigs of thyme.
Mix the onion mixture with the minced meat and knead. Add the breadcrumbs and mix section work our way again. Salt and pepper. To incorporate a mixture of lightly beaten egg and gradually add the breadcrumbs, to form a compact, but well spreadable mixture.
Heat the oil in a pan over medium heat.
From the meat mixture create burgers with a thickness of about one to one and a half centimeters. Fry in oil, on each side and 3 until 4 minuty. Meatballs, then drain on paper towel.
Serve with potatoes with a little butter, mustard and chopped onions. You can also choose mashed potatoes, or for potatoes and serve karbanátkům gently stewed peas with carrots. And finally - the burgers are great and the only bread.
Time is money, We hear this often enough. And sometimes you want to speed just because, to save money or earn, prostě někdy máte všeho tak nějak plné kecky a chcete mít jídlo rychlé. You greased bread, But it is not the right thing every time. In a small kitchen, where the preparation of individual parts running fight for a place on the stove, This acceleration was not so evident, but just good organization and it's also.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
20minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
20minutes
Tentokrát se pustíme do kuřete na bylinkách. Je v něm také trocha brandy, ale nemusíte kvůli tomu kupovat celou flašku, postačí jako náhrada plnohodnotný kuřecí vývar.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
20minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
20minutes
Tentokrát se pustíme do kuřete na bylinkách. Je v něm také trocha brandy, ale nemusíte kvůli tomu kupovat celou flašku, postačí jako náhrada plnohodnotný kuřecí vývar.
Fragrant chicken with herbs | Fast matter for the impatient
Na pánvi rozehřejeme olej na střední teplotě a stehna opečeme z obou stran dozlatova. Je to tak 5 until 8 minutes, podle výkonu vašeho vařiče.
Stehna vyjmeme z pánve, dáme stranou a do pánve dáme podélně přepůlené stroužky česneku. Osmahneme a přidáme brandy nebo trochu vývaru. Resto about 2 minuty, to garlic nezhořkl.
Přidáme čerstvý tymián a rozmarýn a rychle promícháme. Do pánve vrátíme stehna a vše zalijeme kuřecím vývarem. Necháme probublávat asi 8 minutes.
Prepare rice, což trvá asi 15 minutes.
Stehna servírujeme s rýži, zdobenou petrželkou. Zalijeme šťávou.
Tip:
Pokud často potřebujete kuřecí vývar, je nejlepší si ho připravit dopředu a mít v pohotovosti v lednici.
Když zbavíte stehna kůže, dejte je povařit v malé troše vody, může posloužit jako rychlá náhražka vývaru, třebaže se tomu připravenému nevyrovná.
Stehna můžete před přípravou vykostit, lze také sáhnout rovnou po stehenních řízcích.
I do not mean marathoners or world champion, just do a quick chicken, which, of course, enjoy. If nehodlujete food cooked in red wine, reach forchicken broth. You did have on hand. Or try both, half and half.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2serving
Cook Time
30minutes
Servings
2serving
Cook Time
30minutes
K rychlému kuřeti můžete připravit šťouchané brambory. Tyhle jsem okoukal od šéfkuchaře Café Colore Luboše Leopolda. Stačí máslo, šalotka a brambory. No, skoro jsou jako jeho, vlastně jeho babičky. K šalotce jsem přidal ještě jarní cibulku.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2serving
Cook Time
30minutes
Servings
2serving
Cook Time
30minutes
K rychlému kuřeti můžete připravit šťouchané brambory. Tyhle jsem okoukal od šéfkuchaře Café Colore Luboše Leopolda. Stačí máslo, šalotka a brambory. No, skoro jsou jako jeho, vlastně jeho babičky. K šalotce jsem přidal ještě jarní cibulku.
Smícháme mouku, sůl a pepř. Kuřecí řízky lehce naklepeme. Pokud jste si vybrali kuřecí prsa, trochu víc přitlačte.
Kuřecí řízky obalíme ve směsi mouky, jemně setřeseme zbylou mouku.
Dáme vařit brambory ve slupce.
Na pánvi rozehřejeme máslo a na mírném ohni opečeme řízky po obou stranách dohněda.
Přidáme k řízkům víno (nebo vývar), teplotu zmírníme a necháme odkryté vařit 15 minutes. Pokapeme citronovou šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.
Podáváme s vařenými bramborami, bramborovou kaší, zkusit můžete i široké nudle.
Brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme. Nakrájíme nadrobno šalotku a tu osmahneme na másle s trochou olivového oleje. Pak přidáme pokrájené brambory, trochu opečeme a pak je rozšťoucháme. Přidáme jarní nakrájenou cibulku. Mírně opečeme, přidáme trochu soli a pepř. A ještě trochu vody. Ale s tou opatrně.