No, možná to není Itálie, ale tohle jídlo se tomu jistě blíží. Červená, bílá, zelená. To je Itálie. Asi děláte něco podobného, ale každý si připravujeme jídla podle své chuti, that?!
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Fast, brisk, delicious. What to say more. This food will fully satisfy two people.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Fast, brisk, delicious. What to say more. This food will fully satisfy two people.
Tak jsem dumal, co tak připravit pro člověka, který zrovna nemůže kvůli zubům rozkousat kus masa a dokonce mu dělá problém i rýže. Zkusíme něco na způsob “dětského” jídla, tedy večeři, kterou by kvitovaly i děti, byť by neměly se zuby problémy. Nebojte se, žádná dieta, jen bezproblémové jídlo – pokud se to tak dá říct. Volba padla na špagety a mleté maso. To by mělo fungovat.
Takových receptů samozřejmě existuje spousta. Podobně si můžete připravit z mojí nabídky špagety s tuňákovými kuličkami or linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem čimasové koule se sezamem, ale bez špaget a s rýží, takže v situaci, kterou jsem popsal na ty poslední můžeme klidně zapomenout, třebaže jsou také skvělé.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
40minutes
Jediné, co potřebujete, so it is a good half hour on this fast and fairly inexpensive dinner.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
40minutes
Jediné, co potřebujete, so it is a good half hour on this fast and fairly inexpensive dinner.
Masové placičky se sýrem, rajčaty a špagetami | Lehkost večeřet
mix meat, egg, finely chopped onion and finely chopped basil leaves (that we give to taste). Add salt and pepper to taste well.
If the mixture is too thin, add cornstarch. of matter, that good work our way, We shape the patties or balls.
Heat the oil and butter and fry meat patties. To do so we need about 5 minutes.
Browned patties in pan and sprinkle with cheese after a while, When the cheese begins to dissolve pour over chopped tomatoes, Cover and simmer for about 20-30 minutes. You can add still stewing over 4 tablespoons of water from spaghetti, if you need more sauce or gravy diluted.
Meanwhile, cook spaghetti according to directions. So you manage to add water from the spaghetti into pan with meat and tomatoes.
Serve topped with spaghetti sauce with meat patties, and we can decorate with basil leaves.
Tip:
Originally I intended to put grated cheese into the meat mixture, but only when frying my eyes fell on the prepared cheese, so the procedure I had to slightly restructure.
Those are the ways for relatives. Now you have an armful of vegetables from the garden, which requires only: quickly get on with it, because it would be a shame, so that the work came to naught. When cooking for two is a task almost superhuman. I Umázl peppers, but only two, It was a great meal - stuffed with meat and capers, hm. So the situation arose Chain. Co s načatými kapary? And those tomatoes? Piece fell on fresh tomato salsa and work, no, What would you say. Year, again we have a salad.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
A simple salad is really enjoying of food. So get to work, As always with gusto.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
A simple salad is really enjoying of food. So get to work, As always with gusto.
Tomato salad with capers,cs | Summer be praised even in autumn
Tomatoes cut them lengthwise into quarters, then cut across into slices. One of only přepůlíme tomatoes and cut into slices across. Combination of shapes is not bad.
mix vinegar, cukr, salt and finely chopped shallots. Add the olive oil and mix well.
Do sliced tomatoes, add capers.
All pour dressing and gently toss. Add the chopped basil, dochutíme solí a pepřem.
When lettuce let stand for at least an hour, tastes good link. Before serving, gently toss again.
This recipe has many years of use, I did not actually know, which originated. Nejspíše má původ ve variantě šunkofleků nebo francouzských brambor, as they used to do at home. Over time, therefore, appeared variant with pasta, pak bramborami – a rybou. Nejspíše děláte něco podobného a málem také poslepu. Makrelu můžeme použít uzenou, or opečenou. A výsledek pořád bude stát za to.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
40-50minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
40-50minutes
Vařit pro dva je vždycky trochu svízel, pokud nechcete jíst několik dní po sobě to samé. Někdy se to dá zvládnout do posledního sousta, někdy je potřeba roztočit mozkové závity a pokračovat v nějaké obdobě ze surovin, které jsou po ruce. A protože mi zůstala v kuchyni opečená makrela, chuťově totožná prakticky s tou uzenou, máme tu variaci zapečené ryby.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
40-50minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
40-50minutes
Vařit pro dva je vždycky trochu svízel, pokud nechcete jíst několik dní po sobě to samé. Někdy se to dá zvládnout do posledního sousta, někdy je potřeba roztočit mozkové závity a pokračovat v nějaké obdobě ze surovin, které jsou po ruce. A protože mi zůstala v kuchyni opečená makrela, chuťově totožná prakticky s tou uzenou, máme tu variaci zapečené ryby.
Baked mackerel with peppers and tomatoes | Never ending story
Brambory předvaříme ve slupce, about 5 minutes. Cibulku nakrájíme nadrobno, peppers, zbavenou semínek, napříč na kolečka. Oloupané brambory rozkrojíme podélně na čtvrtiny a pak je napříč nakrájíme na drobnější kousky.
Na pánvi rozpustíme máslo a dáme zesklovatět cibulku.
Přidáme papriku a brambory. Osolíme, přidáme špetku kmínu, bazalky a oregana. Promícháme a na mírném ohni dusíme 5 minut zakryté poklicí.
Část směsi brambor dáme do zapékací misky. Na ni položíme kousky makrely zbavené všech kostí i kůže a překryjeme na kolečka nakrájeným rajčetem.
Rajčata překryjeme zbývající částí směsi brambor. Dáme do spodní části trouby předehřáté na 200 ° C and bake 20 until 25 minutes.
Rozmícháme vejce ve smetaně a přidáme nadrobno nakrájenou goudu. Směsí zalijeme makrelu s bramborami. Return to oven and bake another 20 minutes. Posypeme špetkou oregana a necháme péct 5 minutes.