Gentle chicken with pasta,cs | Tak trochu Itálie

Dobrá, this food will also have a lot of variation,,cs,whether you choose to just place the onion and garlic & nbsp; or just leek,,cs,You can also touch & nbsp; after & nbsp; other than fungi are mushrooms,,cs,It's just such a puzzle,,cs,Certainly in twenty minutes you can serve lunch or & nbsp; dinner,,cs,This thing can handle any,,cs,it's not rocket science,,cs,Why it's a little bit of Italy,,cs,by color,,cs,red & nbsp; white,,cs,& Nbsp; due to the presence of the cheese of Italian type,,cs,white Vima,,cs,or similar cheese,,cs,cappelletti pasta,,cs,Cut chicken into strips or small pieces,,cs,salt and & nbsp; & nbsp wrap; flour,,cs. Depends on you, zda místo cibule zvolíte jenom česnek a nebo jenom pórek. Můžete sáhnout i po jiných houbách než jsou žampiony. Je to prostě taková skládačka, how else.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Určitě do dvaceti minut můžete podávat oběd či večeři. Tuhle záležitost zvládne každý, není to žádná věda. Zkuste to, ochutnejte. Proč je to trochu Itálie? So, podle barev, zelená, červená a bílá. A kvůli přítomnosti sýra italského typu.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Určitě do dvaceti minut můžete podávat oběd či večeři. Tuhle záležitost zvládne každý, není to žádná věda. Zkuste to, ochutnejte. Proč je to trochu Itálie? So, podle barev, zelená, červená a bílá. A kvůli přítomnosti sýra italského typu.
Gentle chicken with pasta,cs | Tak trochu Itálie
Need:
Units:
How do you:
  1. Kuřecí maso nakrájíme na proužky nebo menší kousky. Opepříme, osolíme a obalíme v mouce. Just put the flour in a bowl,,cs,happen pieces of meat and & nbsp; protřást,,cs,Flour adheres to each piece,,cs,Heat the oil and & nbsp; pieces of roast meat,,cs,fine chicken and P1030173,,cs,In the same pan toss a piece of butter,,cs,We'll have to boil water for pasta,,cs,salt & nbsp; and then boil the pasta al dente,,cs,fine chicken b P1030174,,cs,Then add to the crescents chopped white onion,,cs,fine chicken c P1030175,,cs,Even well pepper & nbsp; Mix,,cs,fine chicken d P1030178,,cs,fine chicken e P1030180,,cs,fine chicken f P1030182,,cs,minut a přilijeme smetanu,,en,fine chicken g P1030183,,cs,Add the grated cheese,,cs,Parmesan or similar,,cs, přihodit kousky masa a protřást. Mouka ulpí na každém kousku. Rozehřejeme olej a masové kousky opečeme. Dozlatova, takže asi 8 minutes. Maso dáme stranou.
    Kuřecí kousky opečeme
  2. Do stejné pánve vhodíme kousek másla. Dáme si vařit vodu na těstoviny, osolíme a pak uvaříme těstoviny al dente.
    Rozehřejeme máslo
  3. Pak přidáme na půlměsíčky nakrájenou bílou cibuli. Orestujeme tak 2 minuty, to onions vitrified.
    Orestujeme cibuli
  4. Add the sliced ​​mushrooms. Ještě dobře opepříme a promícháme.
    Přidáme žampiony
  5. Přilijeme vývar, podle potřeby.
    Přilijeme vývar
  6. Přilijeme víno.
    Přidáme víno
  7. cook and 5 minut a přilijeme smetanu.
    Zalijeme smetanou
  8. Přidáme strouhaný sýr, parmezán nebo podobný.
    Přidáme strouhaný sýr
  9. Vmícháme uvařené těstoviny cappelletti.
    Vmícháme uvařené těstoviny
  10. Vrátíme maso do pánve
    Vrátíme maso do pánve
  11. Dobře promícháme a chvilku prohřejeme, to make everything good linking.
    Provaříme
  12. Podáváme ozdobené dílky rajčete, můžete ještě opepřit a jemně posypat strouhaným sýrem.
    Jemné kuře podáváme s rajčetem

Chilli chutney čili chutné čatní s rajčaty | Snadná příprava, ale běh na delší trať

Year, kdyste se chtěli živit výrobou tohoho čatní, I think you zplakali over earnings,cs. Tvořil jsem ho postupně z jednoduchých ingrediencí, ale časově je to spíše volnočasová záležitost, takže na víkend, jelikož ani dvě hodiny nestačí. Ale ten výsledek je perfektní. Pokud nemáte na takovou věc nervy, skočte si do supermarketu a kupte si hotové, je-li. A pokud nemáte rádi ostré a spíše preferujete sladší omáčky, zapomeňte na chilli papričky i chilli omáčku. Můžete také ještě přidat lžíci cukru navíc.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
10 minutes
Cook Time
3-4 hodiny
Prep Time
10 minutes
Cook Time
3-4 hodiny
It's actually a thick paste, a mixture of all good, What is suitable as a supplement required for meat and otherwise. And when you save the chutney into sterilized jars, last I cool and moon.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
10 minutes
Cook Time
3-4 hodiny
Prep Time
10 minutes
Cook Time
3-4 hodiny
It's actually a thick paste, a mixture of all good, What is suitable as a supplement required for meat and otherwise. And when you save the chutney into sterilized jars, last I cool and moon.
Chilli chutney čili chutné čatní s rajčaty | Snadná příprava, ale běh na delší trať
Need:
Units:
How do you:
  1. the body of the, What we need. The first step is to chop chop, so it's good to be prepared. Finely chop the onion, chop garlic, rozčtvrtíme tomatoes lengthwise and crosswise cut. Ram's horns rid of the seeds and cut into pieces, chilli peppers, if possible, also get rid of the seeds and chop. Other raw materials already in the photos are not, this recipe is formed gradually, by the idea. Indeed, their preparation is already enough time ...
    Připravte si
  2. Into the pan and put chopped tomatoes with juice, cibuli, beránka links, chilli papričky, uzenou peppers, garlic, vinegar and sugar.
    Všechno musí do pánve
  3. mix well, mainly, to dissolve the sugar and simmer on low heat so about 90 minutes. Občas promícháme, should create such a jelly consistency.
    Promícháme
  4. Dusíme
  5. Add the chopped fresh tomatoes and tomato puree, vodu, Fresh ginger and chilli sauce. Stir and let braise certainly more so 60 minutes. Občas promícháme.
    Přidáme čerstvá rajčata
  6. It is actually done. But if we want to have a more compact paste, still leave over low heat bubbled through as necessary yet 60 minutes. Switch off and let it happen. If you managed to complete the preparation together with your next meal, you can feed. Otherwise we chutney into sterilized jars and put in the cold.
    Hotovo
  7. Připraveno k uskladnění
Tip:

This chutney I prepared to zelníkům with bacon and cheese Olomouc.

Zelnik with chutney
Zelnik with chutney

Cucumber salad with dill and onion,cs | Vždy připraven – ve sklenici | Receptová odysea

Ne, that this salad was a matter of a tourist or some ordeal,cs, ale doputoval ke mně přes věky, odkudsi z Ruska, kdy Rusko bylo ještě to staré Rusko, přes Izrael a trochu Itálii, Shannon má italskou matku a židovského otce, a ještě pak přes východ Spojených států, konkrétně New Jersey. Tady žije inspirátorka Shannon. A do světa poslala rodinný recept na nakládaný okurkový salát. Lety a generacemi modifikovaný, tak jsem se ho ujal a v modifikaci také trochu postoupil, aby to nebyl jenom recept přes kopírák. Stačí mi nápad, jak to dělají jiná a jak bych to udělal já. Tak vznikají i recepty tady. Shannon při vzpomínce na svoji židovskou babičku poznamenala, že byla mizerná kuchařka až na jedno – marinovaný okurkový salát. A ten mě inspiroval. Už tu máme marinated cucumber lined, fantazii ve sklenici, tak si přidáme další, why not?! Tenhle salát ovšem také potřebuje čas na propojení chutí.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Salad can be stored in the refrigerator, last few days, so you can indulge, if you need a sweet tooth. So always ready - even if only in a glass. Salad can be modified according to taste. Red onion and cucumber gives the color white onion, if you have a green-white variant, Put only white or classic Onions, which is somewhat sharper.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Salad can be stored in the refrigerator, last few days, so you can indulge, if you need a sweet tooth. So always ready - even if only in a glass. Salad can be modified according to taste. Red onion and cucumber gives the color white onion, if you have a green-white variant, Put only white or classic Onions, which is somewhat sharper.
Cucumber salad with dill and onion,cs | Vždy připraven – ve sklenici | Receptová odysea
Need:
Units:
How do you:
  1. Mix vinegar with water, cukrem, solí, with ground pepper and chilli flakes.
    Smícháme ingredience nálevu
  2. Okurku nakrájíme na plátky, onion into rings.
    Nakrájíme zeleninu
  3. Cucumber, onion piled into glass, proložíme dill, Add the whole hot pepper and pour brine.
    Naskládáme do sklenice
  4. We'll chill in the refrigerator for several hours or overnight.
    Necháme vychladit
  5. Podáváme

Chicken breasts stuffed with piquant spices,cs | A whiff of Louisiana in the Czech Republic

Such moreover there. I've done differently roládky, but this time it will be quite an adventure. Because I okouknul trick, how to create a breast slices suitable for wrapping. Just to roll and baking paper. Meat is smashed, Paper adequately protect him. When I speak of a flurry of Louisiana, I am referring to the southern part of Cajun, where they were during the Seven Years War, moved out of the current Canadian francophone residents. I was talking about it in the recipe Cajun fish fillets. Hence the Cajun seasoning mix. Ingredients for her may be different,cs, even onion powder, which I do not, but we make do without him. Much of the taste of this cuisine (so near Creole) closer. No, pochutnáme if.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
It's a simple matter, just need to have patience in meeting. But the effort is certainly worth it. It also depends on the size of the breast, bigger is better implemented and so prepare extra serving for two and four. Helpful in this, how big you are hungry. Seasoning mix will surely be left, Keep it on next time.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
It's a simple matter, just need to have patience in meeting. But the effort is certainly worth it. It also depends on the size of the breast, bigger is better implemented and so prepare extra serving for two and four. Helpful in this, how big you are hungry. Seasoning mix will surely be left, Keep it on next time.
Stuffed chicken breast in a spicy seasoning | A whiff of Louisiana in the Czech Republic
Need:
spice mix
stuffed breasts
Příloha
Units:
How do you:
  1. Chicken breasts put between sheets of baking paper and roll into thin slices tenderize.
    Jak vytvořit z prsíček pláty masa
  2. Mix all the ingredients for the seasoning mix.
    Koření
  3. Prepare vegetables, peppers rid of the seeds and membranes.
    Příprava
  4. Prepare a finely chopped white onion half, chopped peppers and sliced ​​mushrooms.
    Zeleninu nakrájíme
  5. In high temperature heat oil, We roast some vegetables 5 minutes.
    Zeleninu restujeme
  6. On the chicken slices put a pinch of grated cheese, 2 until 3 spoon roasted vegetable mixture on top and put again grated cheese.
    Na maso dáme sýr
  7. Přidáme zeleninu
  8. Připravená druhá vrstva
  9. Třetí vrstva
  10. Carefully wrap the chicken plate and we close with toothpicks. Place in a baking dish.
    Zabalíme a sepneme párátky
  11. Rolls well sprinkle with seasoning mixture on top and put the pieces of butter.
    Posypeme kořením
  12. Přidáme máslo
  13. Dáme do trouby předehřáté na 200 ° C and bake for about 35 until 40 minutes. In the middle of cooking meat sprinkle with a little hot water.
    Pečeme
  14. Meanwhile, boil the potatoes in their skins in salted water, which add roast meat and about 10 minutes before the end.
    Přidáme brambory
  15. Butter fry sliced ​​leek, crescents on chopped white onion (That left us from preparing fillings) and chopped pak choi. So 3 until 5 minutes on medium heat.
    Orestujeme přílohu
  16. Serve with a mixture of vegetables and small potatoes.
    Podáváme se zeleninou a brambory