Kuřecí stehna na zelí s bramborami | Variations on the same theme

Year, chicken with cabbage we were going and it was great. This time I have sought, it will be different, slight variation of food can also make.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 serving 6 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 serving 6 minutes
Cook Time
40 minutes
Pálivou papriku zaměníme sladkou, změníme trochu technologii a vlastně i trochu ušetříme čas. Krom toho je to verze pro střední jedlíky. Pokud vaříte pro větší, pak jenom upravíte vstupní suroviny – kuře ve větší podobě. Třeba celá stehna. Jen přizpůsobíme velikost zapékací misky nebo použijeme pekáček.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 serving 6 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 serving 6 minutes
Cook Time
40 minutes
Pálivou papriku zaměníme sladkou, změníme trochu technologii a vlastně i trochu ušetříme čas. Krom toho je to verze pro střední jedlíky. Pokud vaříte pro větší, pak jenom upravíte vstupní suroviny – kuře ve větší podobě. Třeba celá stehna. Jen přizpůsobíme velikost zapékací misky nebo použijeme pekáček.
Kuřecí stehna na zelí s bramborami | Variations on the same theme
Need:
Units:
How do you:
  1. Do zapékací misky rozložíme kysané zelí, jemně osolíme a pokmínujeme. Na zelí položíme horní kuřecí stehna, která trošku osolíme, mírně popepříme a posypeme sladkou paprikou.
  2. Ke kuřeti přidáme na větší kousky nakrájenou anglickou slaninu, tak, aby byla nejblíže masu a přidáme na osminky nakrájené brambory. Poprášíme sladkou paprikou a navrch ještě dáme zelí – už jen lehce, žádnou vrstvu. Podlijeme trochou vody a zakryjeme alobalem.
  3. Place in a lower part of the oven preheated to 200 ° C and bake 20 minutes. Pak alobal sejmeme, přidáme případně trochu vody a necháme péct odkryté ještě 20 minutes.
    Vyndáme z trouby
  4. Při servírování ještě pokapeme nebo mírně polijeme výpekem.
    Kuře na zelí podáváme, přelijeme výpekem
Tip:

Pokud vás láká peprnější varianta, zkuste kuřecí stehna na zelí se zelenou pálivou paprikou.

coleslaw | understand: salát z kysaného zelí pro trpělivé

I thought, How to Enjoy the remaining sauerkraut, So if you do not eat right. But the recipe for, how to eat cabbage, Here, I would probably not very successful. This recipe is perhaps the only one snag. Are you waiting for two days, before you can eat. therefore, He is a consumable immediately, but only after standing in the cold has just the right taste.

Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time Passive Time
2 minuty 2 dny
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time Passive Time
2 minuty 2 dny
Sauerkraut is the basis, But we add a lot of other ingredients, which admit only endorsed the idea, because it is such a thoroughly, that somehow left over from previous cooking. Cook for two is sometimes a nuisance, Not everything unpacked, consume. And if so, the result may be just great. Every meal she just wants her, we know it, že jo?!
Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time Passive Time
2 minuty 2 dny
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time Passive Time
2 minuty 2 dny
Sauerkraut is the basis, But we add a lot of other ingredients, which admit only endorsed the idea, because it is such a thoroughly, that somehow left over from previous cooking. Cook for two is sometimes a nuisance, Not everything unpacked, consume. And if so, the result may be just great. Every meal she just wants her, we know it, že jo?!
coleslaw | understand: salát z kysaného zelí pro trpělivé
Need:
Units:
How do you:
  1. Podáváme
  2. Připravíme si vše, What we need. Chop the onion, as well as celery, Jalapeno peppers and bell peppers and carrots.
    Vše, co potřebujeme
  3. Mix everything with sauerkraut.
  4. Sugar, oil and vinegar in a saucepan, mix and bring to the boil. Add and remove from wholegrain mustard, to blend cool.
    Připravíme zálivku
  5. A mixture of mustard and pour over the salad base, Toss in a sealed container and put on 2 days in the refrigerator to chill.
    Salát smícháme
  6. And then the salad with gusto we can let go.
    Podáváme

Špekáčky se zelím na pivu | Rychlá jízda k večeři

Špekáčky začínají být zajímavé, zase se do nich vrátilo maso. Alespoň do některých, which rather buy from the butcher. We can go next door, ulomit patřičný klacek, nařezat a na ohýnku opékat na ježka. Jenže, kde dneska máte humna. A také, ono to s tím ohýnkem v přírodě to není nijak jednoduché. Na balkoně tohle provozovat nedoporučuju, snad na zahrádce, máte-li. Ale můžeme si špekáčky připravit i jinak, sice bez ohýnku.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
23 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
23 minutes
Simple meal in one pan, you have done in twenty minutes. Thank the, to cut a long story short, Dinner may be on the table in half an hour. No, nekupte to.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
23 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
23 minutes
Simple meal in one pan, you have done in twenty minutes. Thank the, to cut a long story short, Dinner may be on the table in half an hour. No, nekupte to.
Špekáčky se zelím na pivu | Rychlá jízda k večeři
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravte si vše, co potřebujete.
    Vše si připravíme
  2. Slice sausages into slices and potato cubes.
    Nakrájíme
  3. Heat the oil over medium heat and fry the sausages on both sides. Medium temperature dial, we do not want to have something to do, that reminds charcoal. Sufficient should probably 3 minuty. We take our well-browned sausages from the pan and set aside.
    Opečeme špekáčky
  4. Do pánve, where they were moments ago sausages, put the potatoes and fry them until golden brown.
    Brambory také opečeme
  5. Pour beer into fried potatoes.
    Přidáme pivo
  6. We will add the cabbage and toss everything.
    Zelí také přidáme
  7. Do not forget to also add whole grain mustard. Depends on you, if only one teaspoon or two. Mix well and cook over medium heat for about 2 minuty.
    Přidáme hořčici
  8. We cover the pan and simmer for about another 3 minuty.
    Podusíme
  9. Return to pan sausage, Stir and cook for about 10 minutes.
    Přidáme špekáčky
  10. In the finals, sprinkle with chopped parsley, Stir and leave for a while to come off the stove.
    Přidáme petrželku
Tip:

If you do not have or do not want sausage, You can replace them with any sausage or salami draft.

Pancakes made of sauerkraut, sýra a pikantních klobásek

Potato pancakes or pancakes a bit of good or bad? Let's try the second. Na potato sauerkraut and smoked I have been here a recipe. So it's time to go a bit further.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
30 minutes
Proč byste nemohli zkusit třeba právě takovou snadnou večeři?
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
30 minutes
Proč byste nemohli zkusit třeba právě takovou snadnou večeři?
Pancakes made of sauerkraut, sýra a pikantních klobásek
Need:
Units:
How do you:
  1. Do mísy dáme hladkou mouku s trochou kypřícího prášku, vejce a podmáslí a vše promícháme do jednolité hmoty.
  2. Přidáme nastrouhaný sýr, kysané zelí nasekané na menší kousky, klobásku nakrájenou na drobné kousky, nasekanou petrželku a pažitku. Vše důkladně promícháme.
  3. Pečeme na troše oleje v lívanečníku nebo na pánvičce na středním ohni asi 6 minutes, v polovině otočíme.
  4. Placičky posypeme drceným pepřem a podáváme s rajčatovým chutney.
    Servírujeme pepřem
Tip:

K placičkám si připtavte chutnou záležitost – tomatové chutney.