Dumal jsem nad tím, What else can I cook quickly and easily. Leave work at the moment, when it is normally going to dinner in the kitchen is stressful. Ale vybudí to buňky šedé kůry mozkové. It began to grind and dinner, byť přece jen trošku pozdní se vydařila. Thanks to the shortened time.
Need: |
- 400 g chicken liver
- 1 red onion
- 4 cloves garlic
- 1 zelenou papriku
- 1 spoon ground ginger
- salt
- pepper
- chilli vločky
- 100 ml bílého vína
- 1 spoon japonského rýžového octa
- 5 g cukru
- 1 spoon ústřicové omáčky
- rýži this time in the bag
- 2 cloves
- 1 Bay leaf
- Očistíme játra, překrájíme na menší kousky, lightly salt and pepper. Nakrájíme červenou cibuli na půlměsíčky, green peppers lengthwise in half and cut across into thin strips.
- Boil the rice in slightly salted water with added cloves and bay leaf. (I cook rice in the bag, so the rice will spice, ale dá jí chuť.)
- In a wok heat oil and fry the chopped garlic ...
- ...přidáme zázvor, chopped peppers and red onion. Resto about 3 minutes and add the liver. Ochutíme mletými vločkami chilli. Restujeme asi asi 8 minutes (podle síly vařiče), tak aby játra byla opečená.
- Přidáme červené fazole. Toss. Zmírníme teplotu.
- Smícháme lžičku cukru, lžíci ústřicové omáčky, tablespoon rice vinegar and 100 ml of white wine.
- Pour mixture liver with beans. Reduce heat and simmer.
- Můžete ještě mírně dosolit, pepper and even add a bit of ground chilli flakes, podle chuti. Vaříme, aby se omáčka mírně redukovala, tak 5 minutes.
- Podáváme s rýží, posypané nasekanou jarní cibulkou.
Brussels sprouts with country sausage and tomatoes | Why do you nepochutnat?
Country sausage sold in butcher Zizkov, where everything smells fresh and is, and also offer many things, as soon as you meet again. Country sausage is really truly, tasty and great. Such co with ním? Add to it sprouts, waiting to use and when they annexed penne, it is appropriate to have some red sauce. So, add the chopped tomatoes. But do not expect a flood, decently.
Need: |
- 1 country sausage – 180g
- 240 g Brussels sprouts
- 3-4 cloves garlic
- 3 lžíce chopped tomatoes canned
- 2 lžíce olivového oleje
- kousek butter
- chilli vločky - ground
- salt
- černý pepř - ground
- 100 ml zeleninového vývaru
- 120 g penne
- We will prepare, What we need. Pene boil in salted water according to the instructions.
- We cut the sausage lengthwise on both sides and cut into slices. Fry in oil. Then set aside.
- Do the same pan, wherein the remaining juice from the sausage put a piece of butter and fry in half the sliced Brussels sprouts. just as 4 until 5 minutes, until cabbage begins to be roasted.
- Add a little minced chilli flakes, osolíme a opepříme.
- To return sprouts roasted sausage.
- Add the chopped tomatoes.
- Pour in broth and stir. Zakryjeme a vaříme asi 3 minuty, then reduce temperature and simmer so 5 until 6 minutes.
- Serve with penne.
Cabbage Soup | spicy vyprošťovák | Soup, which strengthens and warms
Cabbage soup you've probably ever have had on the menu. And the reason is not essential, even this soup has a reputation vyprošťováka. But you do not need to be in a state, which would come in handy. There are moments, which comes in handy so itself.
Need: |
- 500 g sauerkraut
- 1 pikantní klobásu ca. 250 g až 300 g
- 1 potato
- 2 rajčata
- 1 cibuli
- 1 spoon sádla
- chilli vločky
- kmín
- sladkou papriku
- salt
- Bay leaf
- celý černý pepř
- vodu nebo vývar
- zakysanou smetanu
- Na rozehřátém másle necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli.
- Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, na osminky nakrájená rajčata (můžeme je spařit a zbavit slupky, then chop), přidáme vločky chilli (ale opatrně, nechceme přece při jídle hořet!) a orestujeme. Ještě přisypeme trochu sladké papriky, promícháme a zalijeme horkou vodou, just enough, aby pokryla všechny ingredience.
- Přidáme na kostičky nakrájené brambory, koření, opět trochu vody a zvolna vaříme až budou brambory měkké. Malé kostičky brambor se uvaří vcelku rychle.
- Přidáme zelí, pokud se vám zdá v příliš velkých kusech, nakrájejte je. Za stálého míchání vaříme 12 minutes. Můžete připad horkou vodu, pokud s vám zdá polévka moc hustá.
- Na závěr přidáme kysanou smetanu a ještě prohřejeme.