Chicken breasts stuffed with piquant spices,cs | A whiff of Louisiana in the Czech Republic

Such moreover there. I've done differently roládky, but this time it will be quite an adventure. Because I okouknul trick, how to create a breast slices suitable for wrapping. Just to roll and baking paper. Meat is smashed, Paper adequately protect him. When I speak of a flurry of Louisiana, I am referring to the southern part of Cajun, where they were during the Seven Years War, moved out of the current Canadian francophone residents. I was talking about it in the recipe Cajun fish fillets. Hence the Cajun seasoning mix. Ingredients for her may be different,cs, even onion powder, which I do not, but we make do without him. Much of the taste of this cuisine (so near Creole) closer. No, pochutnáme if.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
It's a simple matter, just need to have patience in meeting. But the effort is certainly worth it. It also depends on the size of the breast, bigger is better implemented and so prepare extra serving for two and four. Helpful in this, how big you are hungry. Seasoning mix will surely be left, Keep it on next time.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
It's a simple matter, just need to have patience in meeting. But the effort is certainly worth it. It also depends on the size of the breast, bigger is better implemented and so prepare extra serving for two and four. Helpful in this, how big you are hungry. Seasoning mix will surely be left, Keep it on next time.
Stuffed chicken breast in a spicy seasoning | A whiff of Louisiana in the Czech Republic
Need:
spice mix
stuffed breasts
Příloha
Units:
How do you:
  1. Chicken breasts put between sheets of baking paper and roll into thin slices tenderize.
    Jak vytvořit z prsíček pláty masa
  2. Mix all the ingredients for the seasoning mix.
    Koření
  3. Prepare vegetables, peppers rid of the seeds and membranes.
    Příprava
  4. Prepare a finely chopped white onion half, chopped peppers and sliced ​​mushrooms.
    Zeleninu nakrájíme
  5. In high temperature heat oil, We roast some vegetables 5 minutes.
    Zeleninu restujeme
  6. On the chicken slices put a pinch of grated cheese, 2 until 3 spoon roasted vegetable mixture on top and put again grated cheese.
    Na maso dáme sýr
  7. Přidáme zeleninu
  8. Připravená druhá vrstva
  9. Třetí vrstva
  10. Carefully wrap the chicken plate and we close with toothpicks. Place in a baking dish.
    Zabalíme a sepneme párátky
  11. Rolls well sprinkle with seasoning mixture on top and put the pieces of butter.
    Posypeme kořením
  12. Přidáme máslo
  13. Dáme do trouby předehřáté na 200 °C a pečeme asi 35 until 40 minutes. In the middle of cooking meat sprinkle with a little hot water.
    Pečeme
  14. Meanwhile, boil the potatoes in their skins in salted water, which add roast meat and about 10 minutes before the end.
    Přidáme brambory
  15. Butter fry sliced ​​leek, crescents on chopped white onion (That left us from preparing fillings) and chopped pak choi. So 3 until 5 minutes on medium heat.
    Orestujeme přílohu
  16. Serve with a mixture of vegetables and small potatoes.
    Podáváme se zeleninou a brambory

Wild honey chicken drumsticks,cs | Korejsko-australská inspirace do trouby

Je to korejské jídlo, není to korejské jídlo? Korejská je především inspirace blogerky a milovnice vaření Sue, která žije v Austrálii. Takže je to takový pohled dvou světů – korejského a australského, potažmo evropského. Jak jsem si tak pročítal její recepty, nemusíme si připadat v kuchyni jako exoti a pouštět si korejskou muziku, je to přece jen modifikace. A další modifikací je tenhle recept na divoké kuřecí paličky.

Wild chicken drumsticks
Kuřecí paličky jsou opravdu divoké, ve spojení se sladkou chilli omáčkou si pochutnáte

Drumsticks with rice
Paličky můžete servírovat také s rýží a sojovým dipem

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time Passive Time
30 minutes 8-10 hodin na marinování
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time Passive Time
30 minutes 8-10 hodin na marinování
Kuřecí paličky můžeme péct, grilovat nebo to tak nějak zkombinovat, že vypadají jako z grilu a přitom jsou připravené v troubě. Při přípravě počítejte s jistým zdržením, budeme marinovat. Nejlepší je to přes noc. A přestože je součástí med, za sladké bych toto jídlo neoznačoval. Nepřipadalo mi tak.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time Passive Time
30 minutes 8-10 hodin na marinování
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time Passive Time
30 minutes 8-10 hodin na marinování
Kuřecí paličky můžeme péct, grilovat nebo to tak nějak zkombinovat, že vypadají jako z grilu a přitom jsou připravené v troubě. Při přípravě počítejte s jistým zdržením, budeme marinovat. Nejlepší je to přes noc. A přestože je součástí med, za sladké bych toto jídlo neoznačoval. Nepřipadalo mi tak.
Wild honey chicken drumsticks,cs | Korejsko-australská inspirace do trouby
Need:
Kuřecí paličky
Marinade
Units:
How do you:
  1. Smícháme ingredience marinády, mix well, aby se med rozpustil.
  2. Paličky dáme do umělohmotného uzaviratelného boxu, přelijeme marinádou. Uzavřeme, protřeseme a dáme do ledničky odležet. Nejlépe přes noc. Než usneme, ještě paličky v boxu protřeseme a pak ještě třeba ráno.
    Dáme do boxu
  3. Paličky přendáme na pečicí papír. Pokud potřebujeme, aby papír vyplnil kulatou formu, zmuchláme ho a namočíme, papír pak lépe kopíruje formu. Paličky přelijeme marinádou. Dáme do trouby předehřáté na 240 ° C and bake 12 minutes.
    Dáme na pečicí papír
  4. Vyjmeme z trouby a opět překropíme marinádou, return to oven, temperature is reduced to 200 °C a pečeme ještě asi 12 until 15 minutes.
    Pečeme
  5. Na suché pánvi s nepřilnavým povrchem decentně opražíme sezamová semínka, tak asi 2 minuty. Hlídejte si to, abyste sezam nespálili.
    Sezam orestujeme
  6. Paličky posypeme opraženým sezamen a nakrájenou jarní cibulkou. Podáváme s bagetou (v našem případě sedmizrnnou) a dipem – sladkou chilli omáčkou.
    Podáváme s bagetou
  7. Další vhodnou přílohou může být rýže.
    S rýží a dipem
Tip:

Dip ze sojové omáčky si můžete připravit podle samostatného receptu.

Soy sauce - dip
Sojový dip

Cajunské rybí file | Česká rekonstrukce tradičního jídla

Cajun cuisine is also described as rustic, I would say, it also pretty wild. It is a cuisine of southern Louisiana with strong French and Creole influences. But it is not a direct inheritance from the days, When Louisiana belonged to France. Based on the traditions of the francophone population in the area of ​​today's eastern Quebec, Canada. How did she get so south? According to available sources, when English Canada did order after its, resettled people from Acadie in Acadiana. It was during the Seven Years War, when Louisiana was still king in Madrid and north again in London. it Is, it is tangled. And if you do not name Acadie somehow suspiciously familiar, pak proto, the explorer Giovanni da Verrazzano, The Florentine in the service of King Francis I. francouského, named after the area north from Virginia after the Greek Arcadia. This could also be interpreted as “refuge” or “idyllic place”. After years dropped from the name of the letter “r” and finally they had the original areas “fall out” i Cajunové. With the permission of the Spanish governor got up south Louisiana and it, a couple of years Spaniards secretly handed over the territory of France and then sold it to the Americans, that's really the icing on the cake historic Goulash.

So after this taste of history still tasting recipe.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
10 minutes
Než se pustíte do přípravy file, nachystejte si marinovaná rajčátka a dejte vařit brambory na přípravu šťouchaných, pak už to jde ráz na ráz. V receptu původně vystupovala tilapie (dá už se koupit i unás), ale tu jsem při rychlém nákupu zaměnil za file z aljašské tresky. Můžete určitě sánout po filetech z aljašské treky, pokud nechcete mít na talíři čtverce, ale tvar ryby.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
10 minutes
Než se pustíte do přípravy file, nachystejte si marinovaná rajčátka a dejte vařit brambory na přípravu šťouchaných, pak už to jde ráz na ráz. V receptu původně vystupovala tilapie (dá už se koupit i unás), ale tu jsem při rychlém nákupu zaměnil za file z aljašské tresky. Můžete určitě sánout po filetech z aljašské treky, pokud nechcete mít na talíři čtverce, ale tvar ryby.
Cajunské rybí file | Česká rekonstrukce tradičního jídla
Need:
Units:
How do you:
  1. Smícháme papriku, chilli, pepper, salt, česnek a tymián.
    Koření smícháme
  2. File posypeme z každé strany směsí koření.
    File obalíme
  3. Opečeme z obou stran na oleji s máslem (na středí teplotě), z každé tak 3 until 4 minuty.
    Opečeme
  4. Oboustranně opečeme
  5. Podáváme s jednoduchými šťouchanými bramborami a marinovaným rajčátky.
    Podáváme s brambory a rajčátky
Tip:

Tento recept navazuje na marinovaná rajčátka (ta připravíte za 30 minutes) a jednoduché šťouchané brambory (dejte jim také 30 minutes). U rajčátek strávíte asi 10 minut a pak už jen čekáte na marinování, u brambor je čekání napřed, při vaření brambor, pak už je to otázka pár minut.

Chilli chicken skewers,cs

This is such improvisation,cs. In fact, a merger salad and grilled skewers. Salad itself can also function, I recommend. And when you add to it yet skewers, you have the perfect spell,cs.

Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
10 minutes
Pusťme se do toho. Přeji dobrou chuť.
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 12 minutes
Cook Time
10 minutes
Pusťme se do toho. Přeji dobrou chuť.
Chilli chicken skewers,cs
Need:
Units:
How do you:
  1. Smícháme olej s chilli pastou, česnekem a zázvorem.
    Koření smícháme
  2. Řízky obalíme
  3. Do směsi naložíme nakrájené kuřecí řízky. Krájím je na takové jakoprsty, proužky. Zakryjeme a dáme minimálně na hodinu do ledničky vychladit.
    Naložíme řízky
  4. Mezitím nakrájíme rajčata, nejdříve podélně na čtvrtiny, pak napříč na plátky. Řapíkatý celer nakrájíme na jemné plátky, bílé fazole scedíme a propereme. Vše jemně smícháme, osolíme a opepříme. Zalijeme octem a promícháme. We'll chill.
    Přichystáme salát
  5. Maso navlékneme na jehly. Ty bambusové je dobré namočit aspoň tak na hodinku, lépe pak maso z nich sundáme. Gril zastříkneme olivovým olejem.
    Navlékneme na jehly
  6. Grilujeme. V troubě to je 5 minutes each side, takže grilujeme, pak otočíme.
    Grilujeme
  7. Podáváme se salátem.
    Špízy podáváme se salátem