Herb lentils with spinach and tomatoes | New Year's affair

Na Nový rok má být čočka, to hold us money. But let's be a little bit different than usual. No, probably will not multimillionaires, But that tradition is good honor. Už proto, it does not cost us anything and enjoy himself differently, than we indulge at Christmas. Already, lens here you have a choice, must try Turkish. It's similar to this mild herb, and yet another.

Serve with smoked meat
Serve with smoked meat

Impose

Impose

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
55 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
55 minutes
So the next step lens, try it, you will not regret it. Although you might snap mint, but pay just enough herbs, how can withstand your taste buds. Mint has a very strong aroma, takže opatrně. At the end of cooking, leave the lens exposed, secondly evaporated liquid, But little by little and vyvane mat, although appetite remains.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
55 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
55 minutes
So the next step lens, try it, you will not regret it. Although you might snap mint, but pay just enough herbs, how can withstand your taste buds. Mint has a very strong aroma, takže opatrně. At the end of cooking, leave the lens exposed, secondly evaporated liquid, But little by little and vyvane mat, although appetite remains.
Herb lentils with spinach and tomatoes | New Year's affair
Need:
Units:
How do you:
  1. We can take the lens, Rinse and soak both 1 until 2 hours in water.
    Čočku namočíme
  2. Mezitím dáme vařit maso s oloupanou cibulí, parsley and carrots, přidáme koření. Přivedeme k varu a pak na mírném ohni (as broth) drag and 60 minutes.
    Maso dáme vařit se zeleninou a kořením
  3. Vaříme pomalu
  4. From time to time we collect foam.
    Sbíráme čas od času pěnu
  5. Remove the meat and wrap in aluminum foil, to rest. Also releases the juice.
    Maso dáme do alobalu, aby si odpočinulo
  6. V alobalu si maso pěkně odpočine a pustí šťávu
  7. Lentils, pour broth and boil. The liquid level should be so about 1 cm above the lens,.
    Čočku zalijeme vývarem
  8. Chop the herbs and chop tomatoes into halves.
    Nasekáme bylinky
  9. Cherry rajčátka překrájíme na poloviny
  10. Když přivedeme k varu, Cover and simmer on a moderate fire and 30 until 35 minutes.
    Zakryjeme a dusíme
  11. Drain lentils and broth aside the.
    Scedíme
  12. Heat the oil in a pan over medium heat and sauté the chopped shallot. I guess 3 minuty.
    Osmahneme šalotku
  13. Add the larger handful of baby spinach and cook, about 2 minuty, wilted spinach to.
    Přidáme špenát
  14. Add the tomatoes cut in half cherry, lens, some chopped basil leaves, parsley and mint. Stir and cook so 1 until 2 minuty.Můžete add a little broth, wherein the cooked lentils.
    Přidáme rajčátka
  15. Přidáme bylinky
  16. Sprinkle with lemon juice, osolíme a opepříme.
    Zakápneme citronovou šťávou
  17. Knock and simmer for about 5 minutes, pak poklici sejmeme and Nechama vývar odpařit.
    Zaklopíme a dusíme
  18. Finished. Můžeme podávat.
    Hotovo, můžeme podávat
  19. When tinfoil expand, peeks at you juicy meat. Pak nakrájíme a přidáme k čočce.
    Maso odpočaté v alobalovém pelíšku je šťavnaté
Tip:

When you cook meat well, počítejte s dobrou hodinkou, což vyjde prakticky souběžně s čočkou. Ale použijte ještě ten fígl s alobalem, meat will eňoňuňo, So really juicy.

Papriky plněné taliány | Potted tomato sauce,cs

Když jsem hledal správnou surovinu na skotské vejce, zvolil jsem bílou klobásu (ne tu vinnou, jak si to mnozí pletou), ale ve hře byly ještě taliáni. nebo taliány,hu. Ty jsem vlastně nikdy nezkoušel ani jako takové. A přitom je to místní vynález, dokonce pražský! Takže teď je čas ověřit, jak chutnají, když z nich uděláme naprosto jiné jídlo. Což takhle je zkusit nadívat do paprik? To se přece dělává, a filling of peppers varies,cs. Také tu mám plněné papriky aještě jedny, takže můžete porovnávat.

Emmental, You can, however, equally successfully used mozzarrellu
Podáváme také s rýží, zdobené petrželkou. Pro tuto porci bylo ještě v závěru pečení přidáno trochu strouhaného ementálu, můžete však stejně s úspěchem použít mozzarrelu.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
45 minutes
Taliány jsou vařené, ne uzené, takže se blíží spíše oněm bílým klobásám. Přílohou může být rýže natural nebo klasická bílá. Pro delikátní jazýčky doporučuji taliány spíše rozemlít na jemnější hmotu, i když větší kousky, that arise simply pulverizing fingers, jsou také dobré.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
45 minutes
Taliány jsou vařené, ne uzené, takže se blíží spíše oněm bílým klobásám. Přílohou může být rýže natural nebo klasická bílá. Pro delikátní jazýčky doporučuji taliány spíše rozemlít na jemnější hmotu, i když větší kousky, that arise simply pulverizing fingers, jsou také dobré.
Papriky plněné taliány | Potted tomato sauce,cs
Need:
Filling
Plus
Units:
How do you:
  1. Připravíme si vše, What we need. Na fotce je i mozzarrela, ale nemusíte ji použít, třeba sáhněte po jiném sýru, which at the end of cooking sprinkle with peppers uncovered.
    Připravíme si vše, co potřebujeme
  2. Paprikám uřízneme vršky, odstraníme semeníky i membrány.
    Očistíme papriky
  3. Zahřejeme větší množství vody, salt and water when it comes to the boil, vložíme papriky. cook for about 2 minuty. Pak vyjmeme a necháme okapat.
    Vaříme 2 minuty
  4. Necháme okapat
  5. Začneme připravovat náplň do paprik. Taliány zbavíme střívka a rozmělníme. Can in hand, Can you give possibly even more chop the robot on the finer matter or the grind. Já použil jenom ruce.
    Taliány svlékneme
  6. Nakrájíme cibuli a žampiony na drobno. Česnek nasekáme. Mix the meat.
    Nakrájíme cibuli a žampiony
  7. Přidáme vejce a 2 lžičky kapar.
    Přidáme kapary a vejce
  8. Opepříme.
    Opepříme
  9. Osolíme.
    Osolíme
  10. Přidáme majoránku.
    Přidáme majoránku
  11. Vše dobře promícháme. Opět můžeme pracovat rukama nebo nasadíme dostupnou techniku. Šlehač není si nejoptimálnější, metly by posloužily jistě lépe. Každopádně si hlídáme, aby se při šlehání nerozprskla hmota po kuchyni. Either we have a bowl with a hole (dobrá vychytávka) nebo vršek mísy chráníme třeba rukou.
    Promícháme
  12. Začneme připravovat omáčku. On tablespoon of butter let zesklovatět finely chopped onion, add sugar and let it caramelise slightly.
    Cibuli osmahneme
  13. Přidáme bobkové listy a nové koření.
    Přidáme koření
  14. Přidáme rajčatové pyré a nakrájené rajče – rajče podélně rozčtvrtíme a pak napříč nakrájíme na jemnější plátky. Promícháme a vaříme asi tak 3 minuty.
    Přidáme pyré a rajčata
  15. Přilijeme zeleninový vývar. Pokud je konzistence omáčky moc hustá, přidáme ještě trochu horké vody. Let it simmer 10 minutes. In conclusion, add a little sugar, lžičku limetkové šťávy a dosolíme podle chuti.
    Přidáme vývar
  16. Jdeme na plnění. Troubu máme předehřátou na 200 °C, pokud ne, zapněte ji.
    Jdeme na plnění
  17. Papriky naplníme masovou směsí, jak je vidět každá paprika pojme tak 100 g taliánu, tudíž 300 g vyšlo na 3 papriky. Zapékací misku vymažeme máslem a do ní postavíme naplněné papriky.
    Papriky naplníme
  18. Naplněné papriky
  19. Rajčatovou omáčku přelijeme přes papriky.
    Přelijeme omáčkou
  20. Přelito
  21. Překryjeme papriky jejich vršky.
    Zakryjeme
  22. Misku překryjeme alobalem. Pečeme v předehřáté troubě na 200 °C 15 minutes.
    Překryjeme alobalem
  23. Pak alobal sundáme a pečeme ještě 20 minutes. Pokud zvolíme sýr (mozzarrelu či jiný), Grate the peppers at the end of cooking.
    Sejmeme alobal
  24. Serve with rice natural.
    Podáváme
  25. Or with classic white rice, dozdobíme patrželkou.
    Podáváme
Tip:

Cože, taliány?
Na stránkách rozhlasu jsem našel příběh, který je zajímavý. end 19. century settled in Prague uzenář Uggé. Říkalo se, že je Talián. In Rybné street in Old Town began producing a new commodity, zvláštně kořeněného. Nebylo uzené, ale jen vařené a nemělo jméno. Zákazníci vymysleli hned dva názvy: „užovky“ a „taliány“. The second title lasted dodnes.A know how to deal with ima? Když si taliána koupíte, doma si ho připravte takto – ohřívejte ho stejně jako párky, jen delší dobu, about 30 minutes. Voda by měla jen mírně probublávat. Pak Taliani z vody vylovte, svlékněte ho ze střívka, Place on a plate and should be eaten with horseradish, hořčicí, čerstvým chlebem a dobrým pivem. Italians made from spiced and salted pork shoulder, okořeněné a odleželé kýty. Sooner they were made of beef.

Kuře na pánvi | Vše v jednom až na přílohu

Tahle jídla mě baví, protože u nic nenaděláte moc nádobí, takže ubývá práce. Máme tu opět kuřecí maso, tentokrát stehenní řízky. A uděláme s nimi krátký proces, nic dlouhého, široké, ale možná přece jen bystrozrakého.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Stehenní řízky si nakrájíme tak na tři filety z každého. Rajčatový protlak se spojí s vývarem a chutěmi koření do chutné omáčky. A když k tomu přidáme strouhanku z nachos, je to prostě skvělé.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Stehenní řízky si nakrájíme tak na tři filety z každého. Rajčatový protlak se spojí s vývarem a chutěmi koření do chutné omáčky. A když k tomu přidáme strouhanku z nachos, je to prostě skvělé.
Kuře na pánvi | Vše v jednom až na přílohu
Need:
Units:
How do you:
  1. Smícháme vývar, protlak, pepper, oregano, sůl a česnek v misce. Dobře promícháme a dáme stranou.
    Smícháme omáčku
  2. Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, takové střední, jemně posolíme a opepříme. Dobře obalíme ve strouhance z nachos.
    Obalíme v nachos
  3. Rozehřejeme olej s kouskem másla na střední teplotu a lehce opečeme kuřecí maso. So 5 minutes each side.
    Lehce opečeme
  4. Pak přidáme směs s vývarem a houby a přivedeme k varu. Zakryjeme a dusíme na mírné teplotě asi 20 minutes.
    Přidáme vývar
  5. Přidáme houby
  6. Dáme vařit bramborové hranolky v osolené vodě. Nic z pytlíku, mám na to vychytávku, která z brambory hranolky vyrobí. Pokud něco podobného nemáte, jistě si poradíte s jinou podobou brambor.
    Vaříme brambory
  7. Vyjmeme maso a dáme ho stranou do tepla (obvykle talíř s masem přikryji velkou poklicí). Omáčku přivedeme k varu, přilijeme trochu horké vody a vaříme tak 5 minutes, aby se redukovala, tedy zhoustla.
    Omáčku provaříme
  8. Podáváme s vařeným bramborem, omáčku s houbami přelijeme přes kuřecí maso. A můžeme posypat nasekanou petrželkou.
    Podáváme s hranolky
Tip:

Strouhanka z nachos není nic jiného než rozemleté nachos. Jsou to kukuřičné chipsy, ochucené i neochucené. Nachos rozlámeme a rozdrtíme ve dlaních. Vše pak rozmixujeme – po všech pokusech s technikou, došlo na tyčový mixer. Poradil si s tím.

Breakfast in the palms | Leaky toast with egg and mushrooms | The second version

Thus one leaky toast here anymore,cs we have. On topreceptech someone reproached me, that nothing is visible, because I hid the eggs tomato slice. No, Good. So I'll put it differently.

Toast with egg and mushroom mixture,cs
Toast with egg and mushroom mixture,cs. Left baked with parsley added,cs, right without parsley.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
1-2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
1-2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Zatímco při první receptu jsme se spokojili jenom s rozkleplým vajíčkem, dneska už budeme namlsanější. Spolu s vajíčkem bude náplň tvořit směs žampionu s petrželkou. Na větší pánvi to bude ještě rychlejší, pokud se vedle sebe vejdou oba plátky chleba.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
1-2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
1-2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Zatímco při první receptu jsme se spokojili jenom s rozkleplým vajíčkem, dneska už budeme namlsanější. Spolu s vajíčkem bude náplň tvořit směs žampionu s petrželkou. Na větší pánvi to bude ještě rychlejší, pokud se vedle sebe vejdou oba plátky chleba.
Breakfast in the palms | Leaky toast with egg and mushrooms | The second version
Need:
Units:
How do you:
  1. Na středním plameni rozehřejeme máslo a orestujeme nakrájený žampion s nasekanou petrželkou. Pokmínujeme.
    Restujeme žampion
  2. V plátcích toastového chleba vykrojíme libovolný otvor, tradičně zůstávám u kolečka. Na troše oleje chvilku pečeme z jedné strany, pak převrátíme.
    Opečeme toast
  3. Do otvoru v toastu dáme část orestovaného žampionu s petrželkou.
    Do otvoru v toastu dáme část orestovaného žampionu
  4. Na žampionovou směs rozklepneme vejce. Mírně osolíme, přidáme trochu nasekané petrželky a pečeme tak 3 minuty, aby bílek ztuhl. Žloutek je ještě tekutý, takže opatrně. Podebereme toast špachtlí a pánev co nejvíce nakloníme, abychom do ní mohli toast rychle překlopit.
    Rozklepneme vejce
  5. Bake 2 minuty.
    Převrátíme
  6. Vykrojená kolečka opečeme na oleji, přidáme k toastu s vejcem.
    Vykrojená kolečka opečeme na oleji
  7. Ozdobíme překrojenými cherry rajčátky, špetkou petrželky, mírně podle chuti dosolíme a podáváme.
    Ozdobíme překrojenými cherry rajčátky