Sausages in black beer with onion

Another issue špekáčková. try to taste. What you definitely need to prepare, a cast-iron skillet or frying pan with thick bottom. understand why.

Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
50 minutes
You can grab the big špekáčcích, or choose the most classic, which we roasted on a stick at the campfire or somewhere in the garden.
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
50 minutes
You can grab the big špekáčcích, or choose the most classic, which we roasted on a stick at the campfire or somewhere in the garden.
Sausages in black beer with onion
Need:
Units:
How do you:
  1. In a pan heat the butter and fry sliced ​​onion.
    Osmahneme cibuli
  2. Add to the onions chopped peppers and even while restujeme.
    Přidáme papriku
  3. Put the sausages on vegetables, to which we have made across the shallow grooves on both sides.
    Přidáme špekáčky
  4. Pour dark beer and bring to the boil.
    Přidáme pivo
  5. Let it gently bubbled through, to reduce fluid. Vaříme tak 35 until 45 minutes.
    Vaříme
  6. Then ladle We take onions with pepper and fry sausages themselves on both sides. This is a task for steel or cast iron pan with thick bottom.
    Špekáčky opečeme
  7. In a few minutes it's done.
    Za pár minut je hotovo
  8. Serve with mustard and ketchup. As a side dish you can choose multigrain baguette, dalamánek or bread.
    Podáváme

Sausages with red beans | Easy and fast,cs

Sausages are quite frequent item in my recipes. some variation may surprise you, but why not to try them on and on. Maybe so or otherwise, but still tasty. Tentokrát jsou v roli hlavní ingredience špekáky, Thus handmade, laying on a blackboard in front of a butcher shop named like this, inside has been written, they are sausages. These špekáky are twice as large, and brother 200 gramů.

Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Můžete nasadit místo špekáčků klobásu, měkkou, a ta poslouží úplně stejně. Jeden obří špekáček fakt stačí pro dva, tak se pustíme do toho. I tohle jídlo zvládne jistě každý začátečník, není čeho se bát. I tohle je úkol pro jednu pánev.
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Můžete nasadit místo špekáčků klobásu, měkkou, a ta poslouží úplně stejně. Jeden obří špekáček fakt stačí pro dva, tak se pustíme do toho. I tohle jídlo zvládne jistě každý začátečník, není čeho se bát. I tohle je úkol pro jednu pánev.
Sausages with red beans | Easy and fast,cs
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si všechny ingredience (a nezapomeneme ani na bobkový list, který na fotce chybí).
    Ingredience
  2. Rozehřejeme olej a opečeme na kolečka nakrájený špekáček. I guess 4 minuty.
    Špekáčky opečeme
  3. Opečený špekáček dáme stranou, do pánve dáme nadrobno nakrájenou cibuli a nakrájenou papriku, restujeme, aby cibulka zesklovatěla a paprika změkla.
    Orestujeme cibuli a papriku
  4. Pak přidáme prolisovaný česnek a ještě 1 minutu restujeme.
    Ještě česnek
  5. Vrátíme špekáček do pánve, zalijeme trochou vody, přidáme propláchnuté červené fazole, bobkový list a kajenský pepř. Toss, zakryjeme a necháme asi tak 15 until 20 minut dusit.
    Dáme špekáčky do pánve
  6. Okořeníme
  7. Dusíme
  8. Podáváme na rýži. If you find it, že v receptu nepoužívám sůl, klidně postavte slánku na stůl, uvidíte, že nebude potřeba.
    Přílohou je rýže

Smoked pork ribs just to hand | Obíračka summer and winter at a picnic after returning from blizzard

Trivial thing, if you think. The ribs are lured me butcher, They look great (if you think, the ribs and butcher, feel free to confirm). I've ribs prepared in a little starker mode, this time umírním. The first and second suggest!

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
5 minutes
Cook Time
180 minutes
Prep Time
5 minutes
Cook Time
180 minutes
Plát uzených žebírek, obalený dostatečně masíčkem, jsem odmítnul nechat si naporcovat. Dobrý řezník se prostě musí zeptat. Protože plát vypadal tak akorát do pekáčku, rozhodl jsem se pro pečení vcelku. Ale klidně si ho nechte rozdělit, nic tím nepokazíte. A to umírnění v úvodu trochu opravím, povolal jsem k akci kajenský pepř, můžete nasadit i chilli.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
5 minutes
Cook Time
180 minutes
Prep Time
5 minutes
Cook Time
180 minutes
Plát uzených žebírek, obalený dostatečně masíčkem, jsem odmítnul nechat si naporcovat. Dobrý řezník se prostě musí zeptat. Protože plát vypadal tak akorát do pekáčku, rozhodl jsem se pro pečení vcelku. Ale klidně si ho nechte rozdělit, nic tím nepokazíte. A to umírnění v úvodu trochu opravím, povolal jsem k akci kajenský pepř, můžete nasadit i chilli.
Smoked pork ribs just to hand | Obíračka summer and winter at a picnic after returning from blizzard
Need:
Units:
How do you:
  1. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozprostřeme na dně pekáčku. Do pekáčku ještě přihodíme 2 stroužky česneku.
  2. Prolisujeme 3 stroužky česneku, smícháme se solí a kajenským pepřem. Tuto směs rozprostřeme na vrchní straně plátu žebírek.
  3. Na cibulový podklad položíme plát uzených žebírek. Vše zalijeme vodou, tak asi sahala do poloviny výšky žebírek. U malého pekáčku jsou to tak 2 centimetry.
  4. Dáme do trouby, předehřáté na 200 °C a pečeme tak 15 minutes. Pak plát obrátíme a pečeme dalších 15 minutes. Potom vrátíme plát žebírek do původní polohy, snížíme teplotu asi na 180 ° C and bake. Po 30 minutách povrch masa přelijeme vodou z pekáčku. Po dalších 60 minutách je hotovo.
  5. Podáváme s chlebem a křenem.
    Podáme třeba s chlebem

Pepper shrimp hugging spaghetti | Greek echoes 2

Tune in to the Holiday wave. Clearly rate, where the idea comes. The tavern Waves in Agios Stefanos Corfu you can order Seafoodspaghetti, I think, that for eight euros. But nepřepočítávejte dust, it's not important. be it, What follows is only in dvěstěgramové weight of shrimp worth 199 crowns. It is important, What to prepare and above all - how it tastes. Only shrimp were bigger in Greece, additionally mussels. But let's stick to the ground.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Shrimp spaghetti are also plenty of recipes. Enough resemble. And since I stumbled upon instructions, how to cook spaghetti otherwise, I tried a combination of several recipes own version and the idea of ​​cooking spaghetti used. Rinsed shrimp tails Cook, just about three minutes, because they are parboiled, in salted water with a little olive oil and whole garlic clove (or two). And in the same water, then cook spaghetti. If this does not seem, just try it. It works.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Shrimp spaghetti are also plenty of recipes. Enough resemble. And since I stumbled upon instructions, how to cook spaghetti otherwise, I tried a combination of several recipes own version and the idea of ​​cooking spaghetti used. Rinsed shrimp tails Cook, just about three minutes, because they are parboiled, in salted water with a little olive oil and whole garlic clove (or two). And in the same water, then cook spaghetti. If this does not seem, just try it. It works.
Pepper shrimp hugging spaghetti | Greek echoes 2
Need:
Units:
How do you:
  1. Boil water for spaghetti. Osolíme, sprinkle with olive oil and add the garlic clove. In boiling water, add the shrimp and cook for about 3 minuty, beautifully turns pink.
    Krevety uvaříme
  2. Then we fish out the shrimp and set aside. Do the same water we spaghetti and cook according to directions, maximum 15 minutes.
    Krevety vylovíme
  3. Špagety dáme vařit
  4. Shrimp with salt and pepper, Add the lemon zest and a teaspoon oregano. mix well.
    Ochutíme krevety
  5. Into the pan put olive oil, and after a fierce add butter and finely diced white onion, he let zesklovatět.
    Cibuli osmahneme
  6. Then add the finely chopped chillies and crushed garlic. Orestujeme, no more than 2 minuty.
    Ještě přidáme papričky
  7. Pour in the white wine and let it cook a minute, then add shrimp and stir. boil so 3 minuty.
    Povaříme ve víně
  8. Add the cooked spaghetti, chopped parsley and a teaspoon oregano. Even salt and pepper. Stir and heat. At the end add a little chopped parsley and serve.
    Podáváme smíchané