Another issue špekáčková. try to taste. What you definitely need to prepare, a cast-iron skillet or frying pan with thick bottom. understand why.
- In a pan heat the butter and fry sliced onion.
- Add to the onions chopped peppers and even while restujeme.
- Put the sausages on vegetables, to which we have made across the shallow grooves on both sides.
- Pour dark beer and bring to the boil.
- Let it gently bubbled through, to reduce fluid. Vaříme tak 35 until 45 minutes.
- Then ladle We take onions with pepper and fry sausages themselves on both sides. This is a task for steel or cast iron pan with thick bottom.
- In a few minutes it's done.
- Serve with mustard and ketchup. As a side dish you can choose multigrain baguette, dalamánek or bread.

Sausages with red beans | Easy and fast,cs
Sausages are quite frequent item in my recipes. some variation may surprise you, but why not to try them on and on. Maybe so or otherwise, but still tasty. Tentokrát jsou v roli hlavní ingredience špekáky, Thus handmade, laying on a blackboard in front of a butcher shop named like this, inside has been written, they are sausages. These špekáky are twice as large, and brother 200 gramů.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 5 minutes |
Cook Time |
20 minutes |
|
|
|
Need: |
- 200 g špekáčků
- 1/2 červené sladké papriky třeba Sweet Palermo
- 1/4 lžičky cayenne pepper
- 1 spoon olivového oleje
- 1 cibuli
- 3 cloves garlic prolisované
- 1 Bay leaf
- 1 a can red beans – 400g s obsahem fazolí 240 g
- 100 ml vody
- Připravíme si všechny ingredience (a nezapomeneme ani na bobkový list, který na fotce chybí).
- Rozehřejeme olej a opečeme na kolečka nakrájený špekáček. I guess 4 minuty.
- Opečený špekáček dáme stranou, do pánve dáme nadrobno nakrájenou cibuli a nakrájenou papriku, restujeme, aby cibulka zesklovatěla a paprika změkla.
- Pak přidáme prolisovaný česnek a ještě 1 minutu restujeme.
- Vrátíme špekáček do pánve, zalijeme trochou vody, přidáme propláchnuté červené fazole, bobkový list a kajenský pepř. Toss, zakryjeme a necháme asi tak 15 until 20 minut dusit.
- Podáváme na rýži. If you find it, že v receptu nepoužívám sůl, klidně postavte slánku na stůl, uvidíte, že nebude potřeba.

Smoked pork ribs just to hand | Obíračka summer and winter at a picnic after returning from blizzard
Trivial thing, if you think. The ribs are lured me butcher, They look great (if you think, the ribs and butcher, feel free to confirm). I've ribs prepared in a little starker mode, this time umírním. The first and second suggest!
Plát uzených žebírek, obalený dostatečně masíčkem, jsem odmítnul nechat si naporcovat. Dobrý řezník se prostě musí zeptat. Protože plát vypadal tak akorát do pekáčku, rozhodl jsem se pro pečení vcelku. Ale klidně si ho nechte rozdělit, nic tím nepokazíte. A to umírnění v úvodu trochu opravím, povolal jsem k akci kajenský pepř, můžete nasadit i chilli. |
Need: |
- 600 g uzených vepřových žebírek
- 1 cibuli
- 5 cloves garlic – 3 budeme lisovat, 2 necháme celé
- 1/2 lžičky soli
- 1/2 lžičky cayenne pepper
- vodu
- Cibuli nakrájíme na kolečka a rozprostřeme na dně pekáčku. Do pekáčku ještě přihodíme 2 stroužky česneku.
- Prolisujeme 3 stroužky česneku, smícháme se solí a kajenským pepřem. Tuto směs rozprostřeme na vrchní straně plátu žebírek.
- Na cibulový podklad položíme plát uzených žebírek. Vše zalijeme vodou, tak asi sahala do poloviny výšky žebírek. U malého pekáčku jsou to tak 2 centimetry.
- Dáme do trouby, předehřáté na 200 °C a pečeme tak 15 minutes. Pak plát obrátíme a pečeme dalších 15 minutes. Potom vrátíme plát žebírek do původní polohy, snížíme teplotu asi na 180 ° C and bake. Po 30 minutách povrch masa přelijeme vodou z pekáčku. Po dalších 60 minutách je hotovo.
- Podáváme s chlebem a křenem.

Pepper shrimp hugging spaghetti | Greek echoes 2
Tune in to the Holiday wave. Clearly rate, where the idea comes. The tavern Waves in Agios Stefanos Corfu you can order Seafoodspaghetti, I think, that for eight euros. But nepřepočítávejte dust, it's not important. be it, What follows is only in dvěstěgramové weight of shrimp worth 199 crowns. It is important, What to prepare and above all - how it tastes. Only shrimp were bigger in Greece, additionally mussels. But let's stick to the ground.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
20 minutes |
|
|
|
Need: |
- 200 g krevet pre-cooked tails
- 3 cloves garlic
- 1 cibuli - I used white
- 2 chilli papričky - Careful can add only one
- 2 lžíce olivového oleje
- 30 g butter
- 120 g špaget
- 100 ml bílého vína
- 1 spoon lemon zest - Dried sufficient
- salt
- pepper
- 2 lžičky sušeného oregano
- hladkolistou parsley
- Boil water for spaghetti. Osolíme, sprinkle with olive oil and add the garlic clove. In boiling water, add the shrimp and cook for about 3 minuty, beautifully turns pink.
- Then we fish out the shrimp and set aside. Do the same water we spaghetti and cook according to directions, maximum 15 minutes.
- Shrimp with salt and pepper, Add the lemon zest and a teaspoon oregano. mix well.
- Into the pan put olive oil, and after a fierce add butter and finely diced white onion, he let zesklovatět.
- Then add the finely chopped chillies and crushed garlic. Orestujeme, no more than 2 minuty.
- Pour in the white wine and let it cook a minute, then add shrimp and stir. boil so 3 minuty.
- Add the cooked spaghetti, chopped parsley and a teaspoon oregano. Even salt and pepper. Stir and heat. At the end add a little chopped parsley and serve.
