Year, chicken with cabbage we were going and it was great. This time I have sought, it will be different, slight variation of food can also make.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2serving
6minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2serving
6minutes
Cook Time
40minutes
Pálivou papriku zaměníme sladkou, změníme trochu technologii a vlastně i trochu ušetříme čas. Krom toho je to verze pro střední jedlíky. Pokud vaříte pro větší, pak jenom upravíte vstupní suroviny – kuře ve větší podobě. Třeba celá stehna. Jen přizpůsobíme velikost zapékací misky nebo použijeme pekáček.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2serving
6minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2serving
6minutes
Cook Time
40minutes
Pálivou papriku zaměníme sladkou, změníme trochu technologii a vlastně i trochu ušetříme čas. Krom toho je to verze pro střední jedlíky. Pokud vaříte pro větší, pak jenom upravíte vstupní suroviny – kuře ve větší podobě. Třeba celá stehna. Jen přizpůsobíme velikost zapékací misky nebo použijeme pekáček.
Kuřecí stehna na zelí s bramborami | Variations on the same theme
Do zapékací misky rozložíme kysané zelí, jemně osolíme a pokmínujeme. Na zelí položíme horní kuřecí stehna, která trošku osolíme, mírně popepříme a posypeme sladkou paprikou.
Ke kuřeti přidáme na větší kousky nakrájenou anglickou slaninu, tak, aby byla nejblíže masu a přidáme na osminky nakrájené brambory. Poprášíme sladkou paprikou a navrch ještě dáme zelí – už jen lehce, žádnou vrstvu. Podlijeme trochou vody a zakryjeme alobalem.
Place in a lower part of the oven preheated to 200 ° C and bake 20 minutes. Pak alobal sejmeme, přidáme případně trochu vody a necháme péct odkryté ještě 20 minutes.
Při servírování ještě pokapeme nebo mírně polijeme výpekem.
Tip:
Pokud vás láká peprnější varianta, zkuste kuřecí stehna na zelí se zelenou pálivou paprikou.
I know, that with this recipe probably will be surprised. Yet porridge can make everyone. Jenže tady vařím, zkouším, seeking, I do not need and do not want to shock. No, Although it really is simple to prepare, But again it is not such a piece of cake, when you have an excellent smooth porridge consistency needed. It needs some care. Therefore, this recipe go to the world, certainly it is no carrying coals to Newcastle or similar matter owl in Athens.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
20minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
20minutes
Ke kaši potřebujete brambory (a to nejlépe "céčka", určená na kaše a pyré), milk, butter, trochu soli a nějaké plus. A to záleží na vás a chuti. Leckdy je součástí kaše i mrkev, někdy celer, ale třeba také česnek. Náš případ. Ale pokud si na experimenty nepotrpíte, stačí vynechat ono plus a kaši máte stejně skvělou.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
20minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
20minutes
Ke kaši potřebujete brambory (a to nejlépe "céčka", určená na kaše a pyré), milk, butter, trochu soli a nějaké plus. A to záleží na vás a chuti. Leckdy je součástí kaše i mrkev, někdy celer, ale třeba také česnek. Náš případ. Ale pokud si na experimenty nepotrpíte, stačí vynechat ono plus a kaši máte stejně skvělou.
Totally perfect mashed potatoes | No carrying coals to Newcastle
Oloupané brambory několikrát propláchneme ve studené vodě, abychom se zbavili škrobu a uvaříme je v osolené vodě. Vaříme tak 20 minutes, což je doba orientační. Ke konci vaření stačí zkusit vidličkou, zda už jsou hotové. Pak vodu slijeme.
Mezitím si ohřejeme mléko, nechávám ho vzkypět a odstavím.
Brambory mačkadlem rozbijeme na hmotu, to už jsme skoro u cíle a vlastně na mezicestě ke šťouchaným bramborám. Tentokrát přilejeme mléko (víc než by šťouchané brambory chtěly) a šlehačem tyčového mixeru šleháme dohladka. Jemná metla určitě zvládne hravě dvě porce, jinak by už musel asi přijít ke slovu ruční šlehač se silnějšími metlami.
Přidáme máslo a prolisovaný česnek, jemně dosolíme a ještě prošleháme.
Servírujeme třeba s párky, jak zněla prvotní objednávka před spuštěním receptu. Na kaši ještě přidáme kousek másla.
Chystám se na utopence, ale než se do nich pustím, přidal jsem si ještě chuťovku. Napřed to měly být špekáčky na černém pivu, ale jak to tak dopadá, měním za pochodu. A tak padla volba na červené víno. A pak tu mám menší problém, obvykle se ke špekáčkům (a klobásám v podobných receptech i v zahraničí) přidává rajčatový protlak. Ten je jaksi na indexu. Mně nevadí, ale na tom zase tak nesejde. Co tedy dát jinou pastu. Třeba harissu? Své si jistě udělá.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
45minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
45minutes
Trochu jsem ještě váhal, ona totiž už čeká také zelená pálivá paprika, tak aby to zase nebylo na volání hasičů. A protože recepty tady píšu až po dokončení jídla a ochutnání, je to důkaz, že jsem neshořel ani nepohořel.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
45minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
45minutes
Trochu jsem ještě váhal, ona totiž už čeká také zelená pálivá paprika, tak aby to zase nebylo na volání hasičů. A protože recepty tady píšu až po dokončení jídla a ochutnání, je to důkaz, že jsem neshořel ani nepohořel.
Špekáčky na červeném víně s harissou | Chuťovka jen tak
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou červenou cibuli. Přidáme nakrájené papriky.
Osolíme, opepříme a přidáme nasekaný česnek.
Zalijeme trochou červeného vína, zakryjeme a podusíme 5 minutes. Přidáme špekáčky rozkrojené podélně na poloviny. A opět dusíme 5 minutes. Pak zalijeme trochou vína a dusíme 15 minutes.
Ještě přidáme bobkové listy, dolijeme víno a necháme 5 minut dusit.
Přidáme harissu, dolijeme víno a necháme dusit 5 minutes.
I'm not a fisherman, but that does not, that in my small kitchen appears some fish. Nelovím therefore not in the sea, even in our waters. Ovšem rybu si dám. Most likely it will be trout, but I also had shark, carp (jo, vánoční polévka se bez něho neobejde!), tuna and cod. A také funda and salmon. Mackerel will premiere this time (However, except, že uzenou verzi jsem už před lety zapékal s bramborem a už se chystám na podobnou akci). I let myself be enticing recipe Sara Buenfeld, and modified it according to your.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
10-16minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
10-16minutes
Pstruha nejspíše také připravujete na másle. Je to určitě nejrychlejší a nejjednodušší způsob. A makrelu? Tu si připravíme na směsi oleje s máslem. Máslo i mouku jsem si přidal, připadá mi to lepší. Tyhle kámošky připlavaly z Německa, jak se píše na obalu. We'll see, jak se jim bude dařit podle anglické inspirace v českém provedení.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
10-16minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
10-16minutes
Pstruha nejspíše také připravujete na másle. Je to určitě nejrychlejší a nejjednodušší způsob. A makrelu? Tu si připravíme na směsi oleje s máslem. Máslo i mouku jsem si přidal, připadá mi to lepší. Tyhle kámošky připlavaly z Německa, jak se píše na obalu. We'll see, jak se jim bude dařit podle anglické inspirace v českém provedení.
Makrelu ulovenou v obchodě už máme předpřipravenou. Je na vás, zda ji zbavíte hlavy a ocasu. Brambory nakrájíme na měsíčky a uvaříme v osolené vodě. Novým bramborám by mělo stačit 20 minutes, možná i méně.
Ryby opláchneme a osušíme.
Smícháme mouku s uzenou paprikou, salt and pepper. Touto směsí posypeme (obalíme) makrelu z obou stran. aside the.
Smícháme kousky pomeranče s drobně nakrájenou šalotkou, nasekanými olivami a petrželí a dobře opepříme. Jak na kousky pomeranče? Určitě intuitivně, ale pokud váháte, mrkněte na tip.
Zelené fazolky povaříme 3 minuty v osolené vodě.
V pánvi rozehřejeme olej s máslem a makrelu osmažíme z obou stran, z každé asi 6 until 8 minutes.
Podáváme s pomerančovou salsou, novými bramborami a zelenými fazolkami.
Tip:
Pomeranči seřízneme vršek a spodek, kůru i dužinu oloupeme, rozdělíme na jednotlivé dílky, které podélně rozpůlíme uprostřed.