Chicken hunter | Chicken cacciatore | Skoro z italské divočiny | VIDEO

I came across a recipe, named Pollo alla cacciatora, or Chicken Cacciatore also, which can be translated as Chicken hunter. Nebo že by myslivecké kuře? Why are so named, I'm searching. Nejblíže zůstává vysvětlení, že je to jídlo, které čekalo lovce doma po jeho lovecké šichtě. Takže nic ze zvěřiny a tak. Faktem je, there are recipes, When preparing this meal takes almost 2 hours or even just 15 minutes, which is a version of Jamie Oliver. Alla cacciatora according to Wikipedia refers to food prepared by a hunting style - with onions, herbs, tomatoes, často i paprikami, and sometimes also wine. So, it suggests, že verzí je moc. A aby to bylo ještě zamotanější a zajímavější, There are other versions. See note below. Already, můžete kuřecí maso marinovat hodinu i víc, což tentokrát znamená, že osolíme, pepper, přidáme bobkový list a zalijeme vínem. No, půjdeme rychlejší cestou. Už proto, že kuřecí prso je na malé kousky.
videopostup

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 2 minuty
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 2 minuty
Cook Time
20 minutes
Protože je to jídlo v italském stylu, nechybí tradiční trikolora – červená, zelená a bílá. Pokud nakrájíte kuřecí maso na velmi drobné kousky, nemusíte se zdržovat marinováním a můžet jít rovnou na věc. It is fast, svižné a chutné. Pokud narazíte na podobný recept s pomalým vařením, nothing against, helpful in this, kolik máte času. Tahle verze je určitě rychlejší. Když sáhnete po rajčatech konzervovaných. A pokud rádi více šťávy, můžete přidat ještě trochu rajčatového pyré. It depends on taste. A můžete ještě přidat olivy, jako Jamie Oliver, příště zkusím přidat kapary, ty by mi sem víc seděly. So good taste.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 2 minuty
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 2 minuty
Cook Time
20 minutes
Protože je to jídlo v italském stylu, nechybí tradiční trikolora – červená, zelená a bílá. Pokud nakrájíte kuřecí maso na velmi drobné kousky, nemusíte se zdržovat marinováním a můžet jít rovnou na věc. It is fast, svižné a chutné. Pokud narazíte na podobný recept s pomalým vařením, nothing against, helpful in this, kolik máte času. Tahle verze je určitě rychlejší. Když sáhnete po rajčatech konzervovaných. A pokud rádi více šťávy, můžete přidat ještě trochu rajčatového pyré. It depends on taste. A můžete ještě přidat olivy, jako Jamie Oliver, příště zkusím přidat kapary, ty by mi sem víc seděly. So good taste.
Chicken hunter | Chicken cacciatore | Skoro z italské divočiny
Need:
Units:
How do you:
  1. Kuřecí prsa nakrájíme na drobné kousky. Rozehřejeme olej a orestujeme kuřecí maso, aby bylo ze všech stran uvařené.
    Nakrájené kuře opečeme
  2. Nakrájené houby (jidášovo ucho a žampiony) přidáme k masu.
    Nakrájíme houby
  3. Houby přidáme k masu
  4. Salt and pepper. Přidáme rozmarýn (jehličky ze stonku odrbeme). Toss.
    Přidáme rozmarýn
  5. Přidáme ančovičky.
    Přidáme ančovičky
  6. Přidáme nadrobno nakrájenou papriku zbavenou semínek – beraní rohy, které jsou tak středně pálivé, použil jsem naloženou. [Můžete dát pečenou papriku a k tomu přidat jednu nakrájenou chilli papričku.] A přimícháme na proužky nakrájenou anglickou slaninu.
    Přidáme papriku
  7. Vmícháme prolisovaný česnek.
    Prolisujeme česnek
  8. Zalijeme červeným vínem a povaříme.
    Zalijeme vínem
  9. Dáme vařit špagety do osolené vody.
    Dáme vařit špagety
  10. Přidáme rajčata i se šťávou. Jakmile se prohřejí, rozbijeme je částečně měchačkou. [Můžete použít i krájená rajčata a třeba ještě trochu rajčatového pyré, helpful in this, jakou chcete mít konzistenci.]
    Přidáme rajčata i se šťávou. Jakmile se prohřejí, rozbijeme je částečně měchačkou. [Můžete použít i krájená rajčata.]
  11. Přimícháme nasekanou bazalku.
    Přidáme nasekanou bazalku
  12. Vmícháme špagety a podáváme posypané parmezánem. option is, že ze špaget na talíři vytvoříme hnízdo, do kterého uložíme kuřecí směs. [Pokud milujete parmezán, přistrouhejte ho.] Bazalka už je jen ozdobou.
    Podáváme se špagetami
Tip:

Cacciatore je nejpopulárnější s dušeným kuřecím masem (pollo alla cacciatora) nebo králíkem (coniglio alla cacciatora). Salamino cacciatore je verze salámová, dochucená pouze s česnekem a pepřem. A jestliže je zmíněno víno, pak existuje mnoho různých variací – například v jižní Itálii cacciatore se často připravuje z červeného vína, zatímco severní části je při vaření součástí bílé víno. A ještě také ecistuje americká verze, která se připravuje s omáčkou Marinara.
Jidášovo ucho koupíte běžně v obchodech i u Vietnamců, bývá popsáno jak s ním naložit. Není-li, tak houby namočte aspoň na půl hodiny do vlažné vody, rychle nabydou, takže do jídla pro dva stačí určitě jen dva kousky. No, a malá zkušenost: když houby necháme ve vodě ještě trochu déle, můžete objevit utopeného červíka. Nebo také ne, ale nemusíte se bát hub červivých, často takové prostě nejsou. Já ho tam měl asi kvůli té zkušenosti.

RECEPT KROK ZA KROKEM

Kuřecí stehna na červeném zelí | Inspirace Oktoberfestem

Tak podobné se jí údajně na Oktoberfestu, kde se baští až to praští a pivo teče proudem. Nebudeme tak nenasytní, nasytíme se trochu méně masově, i když masem.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
70 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
70 minutes
Should be Martin's goose, ale pro dva by to bylo tak na celý týden. Takže tu máme náhradní řešení.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
70 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
70 minutes
Should be Martin's goose, ale pro dva by to bylo tak na celý týden. Takže tu máme náhradní řešení.
Kuřecí stehna na červeném zelí | Inspirace Oktoberfestem
Need:
Kuře
Zelí
Units:
How do you:
  1. Troubu předehřejeme na 180 °C. Rozehřejeme pánev a osmahneme plátky slaniny spolu s se slaninou nakrájenou na kostičky. Slaninu vyjmeme a dáme stranou.
    Osmahneme slaninu
  2. Smícháme mouku se solí a paprikou, ve směsi obalíme kuřecí čtvrtky.
    Smícháme mouku s kořením
  3. Obalíme
  4. Na tuku ze slaniny, ke které přidáme 2 lžíce olivového oleje, opečeme z obou stran tak asi 5 minutes. Maso vyjmeme a dáme stranou.
    Opečeme kuře
  5. Do pánve přidáme nadrobno nakrájené jablko i cibuli. Mírně povaříme a přidáme skořici.
    Přidáme jablko i cibuli
  6. Vmícháme červené zelí.
    Vmícháme zelí
  7. Přidáme slaninu, osolíme a dusíme zelí tak asi 8 minutes, aby změklo.
    Přidáme slaninu
  8. Přilijeme do zelí ocet a víno, add sugar. Vaříme za stálého míchání, aby se víno odpařilo a tekutina redukovala asi tak na polovinu.
    Přilijeme víno
  9. Přidáme cukr
  10. Zelí přendáme do pekáčku a na ně položíme kuřecí čtvrtky. Pečeme při teplotě 180 °C tak asi 40 minutes. V posledních 5 minutách zvýšíme teplotu na 200 °C.
    Dáme do pekáčku
  11. Serve with potato dumplings (a pivem).
    Kuřecí stehno s červeným zelím

Chicken in wine sauce (Coq au Vin) | Alsaská inspirace z Lotrinska

For several days I dug goodies, which masterfully prepared perfectly and unobtrusively while friend Alice, jíž láska zavála do příjemného kraje v Lotrinsku. It was so absorbed food, that I had not even brought recipes. And therefore I had! No, We will look similar and somehow play, because the raw materials are also a bit different from Foch. A také je to jiný recept. Such a step by step. Že je to trochu podivné, když v Lotrinsku ochutnávám alsaské recepty? No, jsme na pomezí (do Alsaska je to co by kamenem dohodil), takže se tady kuchyně prolínají.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes + 4 hours marinating
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes + 4 hours marinating
Recipe for chicken with Spaetzle therefore I could not find similar, But I approached this one little chick in wine sauce (Coq au Vin). Forging French foodies I would definitely chased Potěhy, But the attempt to take, why not?! So turn to cook for two.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes + 4 hours marinating
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes + 4 hours marinating
Recipe for chicken with Spaetzle therefore I could not find similar, But I approached this one little chick in wine sauce (Coq au Vin). Forging French foodies I would definitely chased Potěhy, But the attempt to take, why not?! So turn to cook for two.
Chicken in wine sauce (Coq au Vin) | Alsaská inspirace z Lotrinska
Need:
Units:
How do you:
  1. Wash the thighs, dried and put into a saucepan. Add the chopped onion to half-moons, bay leaves and thyme. Pour in the red wine and leave it 4 hours of rest in a cool place.
  2. Thighs remove from marinade, you set aside. definitely do not throw away! We'll need it, except onions.
  3. The new pan heat the olive oil on it at medium heat fry in the new crescent chopped onion. just as 8 minutes, Fry the onions brown, partly.
  4. Onions, remove and set aside. In a saucepan put into eighths sliced ​​mushrooms. On medium heat and stir-fry 8 minutes. Then add the mushrooms aside the browned onions.
  5. Do the same saucepan put butter and after dissolution add the chicken thighs, which pepper and salt. After a while, add chopped bacon. Bake on medium heat so 10 minutes.
  6. Remove the thighs and add 2 tablespoon flour, whisk and add 200 ml chicken stock and marinade, from which we removed the onions, prošleháme and boil again.
  7. Returning chicken thighs, We raise the temperature and simmer. Few minutes. Pak Cover, reduce temperature and simmer another 15 minutes.
  8. Stir in mushrooms and fried onions. After a while, add chopped parsley. warms.
  9. Serve with Torti, pasta spirals.
    Podáváme s torti

Špekáčková variace na spetzofai | Řecká reminiscence

Když jsem si na Corfu, Corfu or Kerkyra (it's still the same island) The Little Prince ordered a menu for a bargain price, obsahovalo ovečku, kterou jsem chtěl také ochutnat, pořád jsem se k tomu nějak nedostával, a také pak za 9 euro měla přijít zmrzlina. Kdybych si to všechno dal zvlášť, platit bych víc, proletělo mi (správně) hlavou. Když mi přinesli na stůl prskající pánev s čímsi, co jsem si neobjednal, protesty byly marné – je to součást menu, prostě předkrm. Zatímco se skopovou kotletou by se mohl jít kuchař vycpat, moc mě nepřesvědčila, ten předkrm byl boží. Tak jsem se seznámil se spetzofai, což asi nebudeme překládat, prostě spetzofai čili σπετζοφάϊ.

V nouzovém programu využít zásobu špekáčků, původně určených na skvělé utopence, ovšem na jejich recept budu muset nejprve přijít, tedy padla myšlenka na onen předkrm z dovolené. Řekové mi jistě odpustí, že do toho montuju místo klobásy české špekáčky. Jistě, protože je to moje variace na spetzofai.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
45 minutes
Spetzofai nebo spetsofai je směs klobás, paprik a rajčat. Fígl kuchaře v taverně Malý princ spočíval v tom, že před hosta číšník postavil pánev ještě s prskajícím obsahem, proto byla také na prkénku a číšník vám v takovém případě nadzvedne papírový ubrus, abyste nepřišli k úhoně. Do také divočiny se pouštět nebudu, ale jinak, prostě jdeme do toho.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
45 minutes
Spetzofai nebo spetsofai je směs klobás, paprik a rajčat. Fígl kuchaře v taverně Malý princ spočíval v tom, že před hosta číšník postavil pánev ještě s prskajícím obsahem, proto byla také na prkénku a číšník vám v takovém případě nadzvedne papírový ubrus, abyste nepřišli k úhoně. Do také divočiny se pouštět nebudu, ale jinak, prostě jdeme do toho.
Špekáčková variace na spetzofai | Řecká reminiscence
Need:
Units:
How do you:
  1. Na rozpálenou pánev dáme lžíci oleje a špekáčky nakrájené na kolečka opečeme dorůžova. Dáme je stranou.
  2. Na pánev přidáme zbylý olej, orestujeme na něm nakrájenou hrubě nakrájenou cibuli a opepříme. Pak přidáme rajčatové pyré a nasekaný česnek a nakrájené papriky a mírně povaříme.
  3. Přidáme nakrájená oloupaná rajčata a trochu vody, Bay leaf, papriku a cukr. Zalijeme červeným vínem. Na střední teplotě vaříme asi 30 minutes, covered, papriky musí změknout.
  4. Teď vrátíme do pánve špekáčky, zvýšíme teplotu a prohřejeme ještě asi 5 minutes. Můžeme dochutit solí a pepřem, podle chuti.
  5. Podáváme třeba s dalamánkem, řeckým chlebem nebo rýží. Dal jsem přednost dalamánku.
    Spetzofai ze špekáčků