Slow roasted chicken in a spicy dry coat | wrap it up!

dry What!? Vlastně jsem to už provozoval na grilovací pánvi, knowing not, the so called. No jo, sometimes you discover America after years. So we dispense with the obligatory spicy Majda, which usually plays a role in grilling, but without taste this chicken will certainly not. It just takes a bit longer. Because it is slow, chicken, So slowly roasted. For inspiration, I went to Deb Perelman, Freelance writer, fotografkou a blogerkou. Maybe my version recognized, but it certainly would have tasted.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Spicy flavor and sweet-sour sauce perfectly complement. This is not a children's meal, but do not worry, the flames will not whip your mouth. disbeliever, whether there running ... So the kitchen, That would be best. Try and taste.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 5 hours
Cook Time
125 minutes
Spicy flavor and sweet-sour sauce perfectly complement. This is not a children's meal, but do not worry, the flames will not whip your mouth. disbeliever, whether there running ... So the kitchen, That would be best. Try and taste.
Slow roasted chicken in a spicy dry coat | wrap it up!
Need:
Kuřecí maso
Solanka
Coat of spices
tint
Units:
How do you:
  1. Prepare ahead brine, solanku. mix water, salt, sugar and vinegar. Pour brine chicken.
    Zalijeme solankou
  2. We put the best into a sealable plastic box and let cool. All it would take about an hour, ale klidně solanku nechte pracovat i 4-5 hodin.
    Naloženo v solance
  3. Prepare the spice mixture to coat. Smícháme všechny ingredience.
    Mix koření
  4. Prepare a square albobalu, large, to meat packaged without problems. Okapi meat, pat dry and sprinkle with seasoning mixture on one side, turn and sprinkle again from the other side.
    Pomocí alobalu
  5. Wrap the meat in aluminum foil. We put on a baking sheet so, to meatier part was underneath, Bake in the oven 1 hodinu při teplotě 160 °C. Packed turn and bake for about 45 minutes. Aluminum foil, then carefully slit, juice, that ditching pour the chicken and put back into the oven already uncovered, to form a crust. Just 10 until 15 minutes. V této fázi můžeme teplotu zvýšit na 190 °C.
    Balíme do alobalu
  6. Mix juice with honey and vinegar. simmer briefly,, stačí 1 minutes.
  7. Přendáme chicken on a plate and drizzle with honey dressing. Podáváme s bagetou.
    Přílohou může být bageta
Tip:

Poznámka: If you are a little upsets, the recipe is sugar and salt per milliliter, I helped a cup and weight resting time.

Chicken as the fast food joint | I go!

I will examine what secrets they have chickens at fast-food restaurants, občas si porci koupím, it's fast and still good. Already, dá se to. And let's face it satiates, a unique taste, which can be addictive. The preferred action, when they put many things into the bucket, I had a chicken, that I remembered perhaps even Rudolf II., I'm quite matured. The menu is what is. So with that moment again aborted! We'll have a chicken at home, which will be even tastier and secret ingredients not cover up.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Kuřecí mám rád, a nejsem určitě sám. Je to i dost pohodlné, protože v ostatním mase, abyste měli vysokou kulinářskou, vyznat se vyžaduje trénink. Dobrý řezník pomůže, poradí, doporučí, je to ostatně taky jeho zájem prodat. Ty, kteří jenom řežou maso poznáte od skutečně dobrých řezníků docela rychle.Ale tentokrát se bez nich obejdeme. Kuře je kuře. Vždycky si s ním poradíte.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Kuřecí mám rád, a nejsem určitě sám. Je to i dost pohodlné, protože v ostatním mase, abyste měli vysokou kulinářskou, vyznat se vyžaduje trénink. Dobrý řezník pomůže, poradí, doporučí, je to ostatně taky jeho zájem prodat. Ty, kteří jenom řežou maso poznáte od skutečně dobrých řezníků docela rychle.Ale tentokrát se bez nich obejdeme. Kuře je kuře. Vždycky si s ním poradíte.
Chicken as the fast food joint | I go!
Need:
Units:
How do you:
  1. Mix all the spices, ale s hočicí ještě počkejte.
    Smícháme koření.
  2. Do podmáslí přidáme lžíci kořenící směsi a lžíci dijonské hořčice. Promícháme a ještě přidáme kelímek bílého jogurtu. Mix. Pokud nemáme podmáslí, zkuste mléko smíchat s octem v poměru 1 : 3. therefore 3 díly mléka a díl octa.
    Náhražka podmáslí.
  3. Kuřecí paličky a křídla dáme do sáčku, nalijeme směs podmáslí a dobře uzavřeme. Sáčkem zatřeseme, aby se marináda dostala k masu. Necháme vychladit a odležet v ledničce nejlépe přes noc. Chutě se svěle propojí.
    Kuřecí maso.
  4. Mouku smícháme se zbylým kořením, vejce rozšleháme.
    Dvojobal
  5. Kuřecí maso vyndáme z marinády a jednotlivé kousky pak obalujeme v kořeněné mouce, pak ve vajíčku a opět v mouce.
    Obalíme.
  6. V hluboké pánvi nebo pánvi wok rozehřejeme dostatečnou vrstvu oleje a smažíme 8 until 10 minutes.
    V oleji
  7. Osmažené kuřecí kousky přendáme na plech, vyložený pečicím papírem a dáme do trouby předehřáté na 200 °C.
    Budeme péct
  8. Pečeme při teplotě 180 almost 10 minutes. Během pečení otočíme.
    Vyndáme z trouby.
  9. Podáváme s rychlým bílým dipem a bagetkou...
    Bílý dip.
  10. ... nebo v troubě připravenými hranolky.
    Kuře s dipem a hranolky.
Tip:

Rychlý bílý dip je jednoduchá záležitost. Ke kuřeti se hodí skvěle.

Roasted pork, roasts and three dots

Votes: 4
Rating: 4.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
90 minutes
Czech classics, which from time to time has the obligation to land on our desk. Whether we eat say sparrow, Moravian sparrow or just roasts ... Various recipes are, procedures are very similar, helpful in this, how much time you have or how much you want to pay for training. Whether you choose a variant of slow cooking or faster pace, lands on the plate serving tasty classics. Supporters roasts are divided into two camps. Some feasting under the banner of spinach, others are not without stewed cabbage. But it is up to you ...
Votes: 4
Rating: 4.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
90 minutes
Czech classics, which from time to time has the obligation to land on our desk. Whether we eat say sparrow, Moravian sparrow or just roasts ... Various recipes are, procedures are very similar, helpful in this, how much time you have or how much you want to pay for training. Whether you choose a variant of slow cooking or faster pace, lands on the plate serving tasty classics. Supporters roasts are divided into two camps. Some feasting under the banner of spinach, others are not without stewed cabbage. But it is up to you ...
Roasted pork, roasts and three dots
Need:
Units:
How do you:
  1. Chop coarsely, meat and bacon into small cubes. Place in a baking dish. Posolíme and to add fine sliced ​​garlic, granulated garlic, kmín, thyme and lard. Cover the pan (Hood, aluminum foil) and bake in preheated oven 15 minut při teplotě 250 °C. Odkyjeme, Mix and add a little hot water. Reduce temperature to 220 ° C and bake 60 minutes. Stir occasionally meat, if appropriate, add hot water.
  2. Mix the flour with cold water and add to meat. mix well, temperature is reduced to 180 ° C and bake more 15 minutes.
  3. Serve with potato dumplings and spinach.

Nashvillská kuřecí křídla v pražské verzi, pikantní záležitost | Inprovizace s inspirací

Nashville is not only a Mecca of musicians. From there a recipe, who, how else, I slightly modified under Title, options and all that. In Nashville there is improvisation, and in my kitchen, too. The original recipe is just an inspiration.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 3 hodiny na odležení
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 3 hodiny na odležení
Cook Time
45 minutes
So go ahead, I feel like the biker riding in a circus ball. When a bad choice, and natluču, I can do so and gas, it can be a great breathtaking performances. So, I wanted to gasp, Not exactly, but relish, is another.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 3 hodiny na odležení
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 3 hodiny na odležení
Cook Time
45 minutes
So go ahead, I feel like the biker riding in a circus ball. When a bad choice, and natluču, I can do so and gas, it can be a great breathtaking performances. So, I wanted to gasp, Not exactly, but relish, is another.
Nashvillská kuřecí křídla v pražské verzi, pikantní záležitost | Inprovizace s inspirací
Need:
Units:
How do you:
  1. Wash with wings popsypeme pepper and salt and set aside 3 chill hours. Když necháte přes noc, too well.
  2. whisk the egg, buttermilk (milk) to tabasco. In another bowl, mix flour, and so 4 teaspoon salt.
    Podmáslí, mouka a sůl
  3. V další míse rozmícháme kajenský pepř, brown sugar, granulated garlic, peppers.
    Smícháme koření s olejem
  4. Ještě do směsi koření přidáme asi šálek oleje.
    Smícháme koření s olejem
  5. Wings put into the baking dish, pour oil and cover (lid or aluminum foil). Place in a preheated oven at 180 ° C and bake 30 minutes.
    Křídla připravíme do trouby
  6. Křídla pak vyndáme z trouby.
    Upečeno
  7. Křídla vyjmeme z misky, necháme okapat a obalíme je v mouce a pak ponoříme do vaječné směsi a potom ještě jednou vykoupeme v mouce. The wings are in a layer of batter, so be aware of the crust after frying. Oil from the baking dish pour into the pan, possibly even add a little oil and heat to a higher temperature, Fry wings from all sides.
    Obalíme
  8. Ve finále ve směsi koření s olejem obalíme osmažená, still hot wings. If you already in the handling wings a little cool, šoupněte is briefly in a hot oven, olej povolí a cukr trochu zkaramelizuje. Serve with slices of bread and pickles.
    Hotovo
Tip:

Because the batter is quite dense, They will give you better wrap chicken drumsticks.