Food, which is known to chronically, not too difficult. Can not miss here, although I will say, that it can handle every. Already, It can handle, But the recipe is still only fit. I've done it a few times, with mixed results. When you have small slices of meat, much can be done about the birds and might prefer to forget. It's actually roll, so you need to package the ingredients into something wrap. Otherwise, you'll go crazy for packaging. I prepared them in a casserole, On the pan, ale také jsem povolal troubu. Takhle jsem uváděl ptáčky bez vytáčky ještě ve verzi, kdy tenhle web vznikal. Now here we have a new look and new birds, takže dvojka. And there's innovation. How else, that?! Place ham and sausage not otherwise.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
50 minutes |
|
|
|
Need: |
- 380 g hovězího zadního - plátky
- 1 egg – uvařené natvrdo
- 1-2 kyselé okurky
- 100 g ham
- 4 lžičky hořčice
- 250 ml beef broth
- 100 g bacon
- 1 cibuli
- 2 lžíce sádla
- 250 g potato
- 1 scallions
- kousek butter
- 2 lžičky hladké mouky
- Tenderize slices through the plastic wrap,,sk,ptáček2 and P1030537,,cs,Slices, then spread with mustard,,cs,ptáček2 b P1030539,,cs,Treasures slices bacon,,sk,ptáček2 c P1030541,,cs,Hard-boiled eggs and rozčtvrtíme & nbsp; Spread bacon,,cs,ptáček2 d P1030542,,cs,Add the halved or quartered cucumber and & nbsp; to roll twisted ham,,cs,ptáček2 e P1030543,,cs,Everything rolls up and & nbsp; secure with string,,cs,If you lead a better packages,,cs,Hats off,,cs,They do not listen to much finger,,cs,so the result is,,cs,What is,,cs,ptáček2 f P1030546,,cs,ptáček2 g P1030547,,cs,Bound birds fry in lard,,cs,Then remove the & nbsp; casserole,,cs.
- Salt and pepper. Plátky pak potřeme hořčicí.
- Pokladame plátky anglické slaniny.
- Vejce vařené natvrdo rozčtvrtíme a rozložíme na slaninu.
- Přidáme rozpůlenou nebo rozčtvrcenou okurku a do roličky stočenou šunku.
- Vše srolujeme a zajistíme provázkem. Pokud se vám povedou lepší balíčky, klobouk dolů. Mě prsty moc neposlouchají, takže výsledek je takový, jaký je.
- Svázané ptáčky opečeme na sádle. Pak vyjmeme z kastrolu.
- Finely chop the onion. A na zbylém tuku osmahneme.
- Můžeme ještě přidat kousek nakrájené anglické slaniny nebo slaniny.
- Přidáme ještě tak lžičku až dvě hořčice, podle chuti. mix well.
- Zalijeme vývarem a povaříme. Vrátíme ptáčky a zakryjeme. Pokud máte kastrol, kterému nevadí trouba, dejte do trouby a dusíme asi tak 40 minutes at about 180 ° C. Pak vrátíme na vařič. Ve vodě rozmícháme hladkou mouku na kašičku, kterou pak zapracujeme do omáčky. Krátce povaříme až omáčka zhoustne, tak asi 3 until 5 minutes.
- Boil potatoes,,cs,which drain and & nbsp; add a knob of butter in them coarsely rozšťoucháme,,cs,You do not do mush,,cs,They did it with mashed potatoes,,cs,ptáček2 n P1030559,,cs,ptáček2 of P1030560,,cs,create a mix,,cs,ptáček2 p P1030561,,cs,Vyprostíme birds from captivity thread and & nbsp; serve with & nbsp; & nbsp sauce, mashed potatoes,,cs,ptáček2 007 P1030563,,cs, které scedíme a přidáme do nich kousek másla rozšťoucháme nahrubo. Nemusíte dělat kaši. Budou to přece šťouchané brambory.
- Přidáme nadrobno nakrájenou jarní cibulku.
- Vytvoříme směs.
- Vyprostíme birds from captivity threads and serve with sauce and mashed potatoes,,cs,pepper and add a teaspoon of curry,,cs,spiced meat and fry noodles,,cs,Leave the oil in the pan,,cs,Then add the garlic and ginger paste,,cs,spoon and boil,,cs,Mix chicken broth with cornstarch and pour everything into the pan,,cs,Returning to the pan and stir meat,,cs,Then you can mix and serve,,cs.
Divoký smažený sýr | Welcome to the Wild Cheese
Ten nápad jsem zaslechl na recepci firmy kam chodím do práce. Pak mi cinkl do oka recept na topreceptech na bezva smažený sýr and suddenly in my head all united. Tak budeme ladit, experiment and so. Jako vždycky, že jo?! Na recepci si vrátní četli jídelníček místní jídelny, I heard something about fried cheese with Olomouc cheese. Když jsem si představil, How smack wheel syrečky cheese and envelops, otřásl jsem se. To je blbost! Ale pak mi michelle.b na topreceptech otevřela oči. Already, Grate everything and then fry. We'll see, how it will be removed on the plate and how it will Smaug. Víte už, že syrečky dávám do zelných placek, So why continue with them nezajít when trying to find a great meal? Koukám ale, že nás “patlalů” je na planetě víc. Chvilku jsem také zvažoval, zda tu sýrovou hmotu třeba ještě nepodpořit moukou, ale pak jsem to zamítl. A Helemese suddenly popped me out of the net sýrové karbanátky, kde mouka je. Tedy recept, který na toprecepty dala Nadja. Aspoň tenhle můj recept bude původní. Cheese to cheese, We have to work!
Servings | Prep Time |
4 osoby | 5 minutes |
Cook Time |
8-10 minutes |
|
|
|
Need: |
- 200 g tvrdého sýra – 45%
- 100 g ham
- 1 balíček Olomouc cheese - that 125 g
- 2-3 egg
- strouhanku
- olej – řepkový
- Sýr nastrouháme, sáhl jsem již po nastrouhaném. Nakrájíme olomoucké tvarůžky a šunku na malé kousky. Mix everything.
- Přidáme vejce a promícháme.
- Pokud je hmota drobivá, přidáme ještě jedno vejce a promícháme.
- Ze sýrového těsta vytvoříme placičky, které obalíme ve strouhance.
- Osmažíme z obou stran v dostatečné vrstvě oleje.
- Podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.
Zapečené těstoviny se žampiony a šunkou | Klasika, where there is no problem,cs
Zapečené těstoviny? Klasika, You are also doing, že jo? But we all have some career, trick, a také jinak mícháme ingredience. Anyway, it's a great dinner.
Need: |
- 120 g pasta
- 150 g ham
- 1 cibuli
- 100 g žampionů
- 1 spoon granulated garlic
- 1 spoon soli
- 1/4 lžičky pepře
- 30 g butter
- 1 spoon hrubozrnné hořčice
- 210 g 12% cream
- 50 g grated cheese
- Ham cut into small pieces.
- Chop the onion.
- Přepůlíme mushrooms and cut into slices.
- Melt butter and saute onion. add the ham. And mushrooms.
- Cover and 5 minutes simmer.
- add garlic, osolíme a opepříme.
- Simmer for a while. And we put aside.
- Boil pasta in salted water.
- Into buttered baking dish put a layer of pasta.
- Cover mixture with mushrooms.
- The last layer consists of pasta. layers toss.
- Stir in the cream grated cheese, along with a teaspoon of mustard.
- Cream mixture, pour the pasta with mushrooms and ham.
- Dáme do trouby předehřáté na 190 ° C and bake 25 until 35 minutes, to the upper layer to gold. at last 5 minutes to raise the temperature 220 °C, the upper layer more zezlátla. Ale řiďte se zkušeností s vlastní troubou.
- Podáváme s jednoduchým okurkovým salátem.
Květák se šunkou a volským okem | Skládačka k pochutnání
To je tak, a už to znáte, že se sejdou ingredience, které nějak zbývají a pak vyvstane otázka, co s nimi. Už jsem to tu zmiňoval několikrát: vrátíme je do oběhu! Inspitrací mi bude tentokrát Dawn Perry ze stránky Skutečné jednoduché. A ono to je.
Need: |
- 150 g ham
- 250 g květáku
- 1 střední cibuli
- 2 lžíce olivového oleje
- 1/4 lžičky sweet peppers
- salt
- špetku Italian herbs
- pepper
- 2 egg
- hladkolistou petržel
- Heat the pan over medium heat and heat oil. add the cauliflower, dismantled and cut into florets, finely chopped onion, turn down the temperature and stir-fry 12 minutes.
- Add the diced ham, peppers, Italian herbs, salt and pepper and cook over low heat 6 until 8 minutes.
- Warm-up oil we make fried eggs.
- Cauliflower mixture of ham and place on a plate, Add the fried egg and parsley dozdobíme.