Köttbullar meatballs, that served in IKEA stores. So we'll variant, why not? Marbles? While sometimes it's just a shape. When would you meat dough, you do for burgers ušulali into balls, so you are relatively close. There are some difference but still must be, so what ingredients should be used by the Swedish gastronomic star, formerly an actor Per Morberg? Pera know, but his recipe I'll base. Then I go after her. Per has pork and beef, I just beef. Already here we differ.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
25minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
25minutes
Když všechno smícháte a pak přidáte trochu smetany, najednou se masové těsto zahustí. Místo pepře můžete použít bílý pepř.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
25minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
25minutes
Když všechno smícháte a pak přidáte trochu smetany, najednou se masové těsto zahustí. Místo pepře můžete použít bílý pepř.
Cibuli rozpůlíme a jednu polovinu nakrájíme nadrobno, druhou na trochu větší kousky. Pokud se vám to nepovede, radši obě půlky krájete nadrobno, pak by to dělalo paseku. Polovinu cibule osmahneme na másle.
Necháme osmahnutou cibuli mírně vychladout a přidáme k mletému masu. Přidáme i surovou cibuli.
Přidáme vejce, sůl a koření.
Přidáme ke směsi trochu smetany na šlehání. Pokud se vám zdálo, že bude směs řídká, zjistíte, že smetana ji docela slušně zahustí. Rozhodně zapomeňte na strouhanku.
Vytvoříme masovou směs a necháme chvilku odpočinou v chladu.
Rukama namočenýma ve vodě pak vytvoříme kuličky. Dáme do chladu tak na 15 minutes.
Kuličky opečeme na másle. Při opékání pohybujeme s pánví, aby se opekly ze všech stran.
Pozor jen, abyste nemávali pánví příliš a máslo nestříkalo. Až budete kuličky dávat stranou, nechte v pánvi výpek. Budete ho potřebovat.
Hotové kuličky dáme stranou.
Do trochy vývaru rozmícháme hladkou mouku. So 1 spoon.
Do pánve s výpekem nalijeme vývar. mix well.
Přidáme vývar s moukou a promícháme. Chvilku povaříme.
I prepared this recipe several Texas, So it is strange, it is not here yet. I fix it now. All writing chilli, Texans but he writes like chili. With one L. It has many options, mainly depending on the type of meat, It is also a version for vegetarians, which is called chili sin carne, Thus, chili without meat. We are foods with a Spanish name referring to Mexico, But Texas was once part of Mexico. A recipe dates back to 1850, It was already Texas Texas. When Lieutenant Colombo gives chili, so it actually gives, what to cook tonight.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Variantně lze i začít. Buď osmahneme maso, které pak dáme stranou a ve stejném hrnci osmahneme cibuli. Nebo se to dá udělat obráceně.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Variantně lze i začít. Buď osmahneme maso, které pak dáme stranou a ve stejném hrnci osmahneme cibuli. Nebo se to dá udělat obráceně.
I turn into this tangled. Trying to tame pastry. It's not hard again, but still care about the dough filling. Už tady máme Amenity roulade or sausage roll. And this time we go to market with minced meat.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4osoby
15-20minutes
Cook Time
30minutes
Servings
Prep Time
4osoby
15-20minutes
Cook Time
30minutes
Náplň se podobá té klobásové rolce, but it is different. They are the champions and is still built differently. You also can do a little hands šmatlavýma. Enjoy your meal.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4osoby
15-20minutes
Cook Time
30minutes
Servings
Prep Time
4osoby
15-20minutes
Cook Time
30minutes
Náplň se podobá té klobásové rolce, but it is different. They are the champions and is still built differently. You also can do a little hands šmatlavýma. Enjoy your meal.
Meat roulade in puff pastry | Easy and fast | Will you outdoors and in
The melted butter restujeme ahead onions, aby změkla. Give her that 10 minutes at a moderate temperature,. Onion has browned, nerozpalte plate so as rocket engine.
Add mushrooms and maybe restujeme 5 until 8 minutes.
Well when searing mix.
Add the granulated garlic. You can of course use the classic garlic, chop the cloves to taste. After completion of the park and let cool.
Meanwhile, mix the minced meat and bread crumbs.
Přidáme vejce, osolíme a opepříme.
Add the mixtures of vegetables.
Přidáme strouhaný sýr.
Prohněteme, nejlépe rukama. Vytvoříme kompaktní hmotu.
Divide pastry in half and each slices of bacon.
Lay slices of bacon meat mixture. The dough then wrap in roll. Joint dough and squeeze the ends of the rollers also, give us material spilling.
whisk the egg.
Roll brush with beaten egg. Put in the oven preheated to 180 until 200 ° C and bake for about 20 minutes.
Remove from oven and again brush with remaining beaten egg.
Vrátíme zpět do trouby a necháme ještě asi 10 minut péct.
Finished.
Roulade slice.
Serve with ketchup and pickle, můžete si přidat oblíbený dip podle chuti.
Enjoy your meal.
Tip:
This roulade you can prepare a dinner, But as well as a snack (polooběd to work) or as food for a picnic.
Tak jsem dumal, co tak připravit pro člověka, který zrovna nemůže kvůli zubům rozkousat kus masa a dokonce mu dělá problém i rýže. Zkusíme něco na způsob “dětského” jídla, tedy večeři, kterou by kvitovaly i děti, byť by neměly se zuby problémy. Nebojte se, žádná dieta, jen bezproblémové jídlo – pokud se to tak dá říct. Volba padla na špagety a mleté maso. To by mělo fungovat.
Takových receptů samozřejmě existuje spousta. Podobně si můžete připravit z mojí nabídky špagety s tuňákovými kuličkami or linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem čimasové koule se sezamem, ale bez špaget a s rýží, takže v situaci, kterou jsem popsal na ty poslední můžeme klidně zapomenout, třebaže jsou také skvělé.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
40minutes
Jediné, co potřebujete, so it is a good half hour on this fast and fairly inexpensive dinner.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
40minutes
Jediné, co potřebujete, so it is a good half hour on this fast and fairly inexpensive dinner.
Masové placičky se sýrem, rajčaty a špagetami | Lehkost večeřet
mix meat, egg, finely chopped onion and finely chopped basil leaves (that we give to taste). Add salt and pepper to taste well.
If the mixture is too thin, add cornstarch. of matter, that good work our way, We shape the patties or balls.
Heat the oil and butter and fry meat patties. To do so we need about 5 minutes.
Browned patties in pan and sprinkle with cheese after a while, When the cheese begins to dissolve pour over chopped tomatoes, Cover and simmer for about 20-30 minutes. You can add still stewing over 4 tablespoons of water from spaghetti, if you need more sauce or gravy diluted.
Meanwhile, cook spaghetti according to directions. So you manage to add water from the spaghetti into pan with meat and tomatoes.
Serve topped with spaghetti sauce with meat patties, and we can decorate with basil leaves.
Tip:
Originally I intended to put grated cheese into the meat mixture, but only when frying my eyes fell on the prepared cheese, so the procedure I had to slightly restructure.