Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
75 minutes |
|
|
|
Need: |
- 4 lžíce hladké mouky
- 2 lžíce sweet peppers
- salt
- pepper
- 1 Bay leaf
- 460 g chicken drumsticks
- 25 g butter
- 1 spoon rostlinného oleje
- 250 ml vody
- 10 g cukru
- 1 a can krájených rajčat - tedy 240 g of solid content
- 2 cibule
- 2 cloves garlic
- 1 zakysanou smetanu - 190 g
- Připravíme paličky a mouku, kterou smícháme s paprikou, osolíme a opepříme.
- Paličky obalíme v okořeněné mouce.
- Rozpustíme máslo a paličky opečeme. Like that 5 minutes.
- Opečeme ze všech stran.
- Paličky dáme stranou, nakrájíme cibuli a česnek.
- Přilijeme trochu oleje do kastrolu. Osmahneme cibuli do měkka, tak 3 or 4 mminuty, a přidáme česnek. Ještě tak necelou minutu restujeme.
- Přidáme nakrájená rajčata a cukr.
- Přidáme bobkový list a zalijeme vodou. Chvíli povaříme. Vlastně stačí přivést k varu.
- Vrátíme paličky do kastrolu, promícháme a na mírném ohni vaříme tak 60 minutes. Občas promícháme.
- Přidáme zakysanou smetanu a promícháme.
- Zakryjeme a dusíme ještě 15 minutes. Mezitím si uvaříme těstoviny, třeba farfale.
- Podáváme s farfale.
Kuřecí játra s červenými fazolemi a červenou cibulí | Bleskový nápad
Dumal jsem nad tím, What else can I cook quickly and easily. Leave work at the moment, when it is normally going to dinner in the kitchen is stressful. Ale vybudí to buňky šedé kůry mozkové. It began to grind and dinner, byť přece jen trošku pozdní se vydařila. Thanks to the shortened time.
Need: |
- 400 g chicken liver
- 1 red onion
- 4 cloves garlic
- 1 zelenou papriku
- 1 spoon ground ginger
- salt
- pepper
- chilli vločky
- 100 ml bílého vína
- 1 spoon japonského rýžového octa
- 5 g cukru
- 1 spoon ústřicové omáčky
- rýži this time in the bag
- 2 cloves
- 1 Bay leaf
- Očistíme játra, překrájíme na menší kousky, lightly salt and pepper. Nakrájíme červenou cibuli na půlměsíčky, green peppers lengthwise in half and cut across into thin strips.
- Boil the rice in slightly salted water with added cloves and bay leaf. (I cook rice in the bag, so the rice will spice, ale dá jí chuť.)
- In a wok heat oil and fry the chopped garlic ...
- ...přidáme zázvor, chopped peppers and red onion. Resto about 3 minutes and add the liver. Ochutíme mletými vločkami chilli. Restujeme asi asi 8 minutes (podle síly vařiče), tak aby játra byla opečená.
- Přidáme červené fazole. Toss. Zmírníme teplotu.
- Smícháme lžičku cukru, lžíci ústřicové omáčky, tablespoons rice vinegar 100 ml white wine.
- Pour mixture liver with beans. Reduce heat and simmer.
- Můžete ještě mírně dosolit, pepper and even add a bit of ground chilli flakes, podle chuti. Vaříme, aby se omáčka mírně redukovala, tak 5 minutes.
- Podáváme s rýží, posypané nasekanou jarní cibulkou.
Marinovaná cherry rajčátka | Fast and great
Need: |
- 250 g cherry rajčat
- 50 ml olivového oleje
- 1 citron – potřebujeme jen na šťávu
- 1 Bay leaf – rozlámeme
- 4 chilli minipapričky (or 1 velkou) – hrubě nasekáme
- 2 větší špetky soli
- 1 větší špetku pepře
- 2 cloves garlic – jemně nakrájíme nebo nasekáme
- Cherry jemně nařízneme ostrým nožem křížem na spodní části.
- Rajčátka dáme do vařící vody a necháme vařit 30 vteřin.
- Vyjmeme z horké vody a ponoříme do misky s ledovou vodou. Je dobré do studené vody ještě přidat kostky ledu.
- Vyjmeme z vody a odstraníme slupku, která už se z velké části uvolnila. Slupky vyhodíme.
- Prepare the marinade. Smícháme olej se šťávou z celého citronu, chilli, garlic, salt, pepř a nalámeme bobkový list. Vše dobře promícháme.
- Olejovou marinádu nalijeme na rajčátka a necháme marinovat nejméně 20 minutes. And we serve. Ve sklenici vydrží v chladničce určitě přes týden.
Sausages with red beans | Easy and fast,cs
Sausages are quite frequent item in my recipes. some variation may surprise you, but why not to try them on and on. Maybe so or otherwise, but still tasty. Tentokrát jsou v roli hlavní ingredience špekáky, Thus handmade, laying on a blackboard in front of a butcher shop named like this, inside has been written, they are sausages. These špekáky are twice as large, and brother 200 gramů.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 5 minutes |
Cook Time |
20 minutes |
|
|
|
Need: |
- 200 g špekáčků
- 1/2 červené sladké papriky třeba Sweet Palermo
- 1/4 lžičky cayenne pepper
- 1 spoon olivového oleje
- 1 cibuli
- 3 cloves garlic prolisované
- 1 Bay leaf
- 1 a can red beans – 400g s obsahem fazolí 240 g
- 100 ml vody
- Připravíme si všechny ingredience (a nezapomeneme ani na bobkový list, který na fotce chybí).
- Rozehřejeme olej a opečeme na kolečka nakrájený špekáček. I guess 4 minuty.
- Opečený špekáček dáme stranou, do pánve dáme nadrobno nakrájenou cibuli a nakrájenou papriku, restujeme, aby cibulka zesklovatěla a paprika změkla.
- Pak přidáme prolisovaný česnek a ještě 1 minutu restujeme.
- Vrátíme špekáček do pánve, zalijeme trochou vody, přidáme propláchnuté červené fazole, bobkový list a kajenský pepř. Toss, zakryjeme a necháme asi tak 15 until 20 minut dusit.
- Podáváme na rýži. If you find it, že v receptu nepoužívám sůl, klidně postavte slánku na stůl, uvidíte, že nebude potřeba.