Tak tu máme variantu už známého receptu peppers stuffed with meat and capers. Ale! This time, instead of deploying a caper jalapeno peppers. try to guess, how it will taste. What to try to guess, go ahead! A máme tu hned dvě varianty přílohy. Stačí si vybrat.
Servings | Prep Time |
4 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
30 minutes |
|
|
|
Need: |
- 350 g minced meat - a mix of beef and pork
- 1 cibuli
- 3 cloves garlic
- 2 lžíce papriček jalapeňo
- pepper
- salt
- majoránka
- 1 spoon butter
- 1 cibuli
- 10 g cukru
- 250 ml zeleninového vývaru
- 200 g rajčatového pyré
- 2 Bobkov list
- 4 kuličky allspice
- 1 spoon citronové šťávy
- 1 spoon hladké mouky
- cukr
- salt
- vodu
- Peppers cut off top and remove the middle part with seeds.
- Add to the minced meat finely chopped onion, egg, finely chopped garlic, chopped jalapeno peppers, pepper and marjoram. Stir and fill with a mixture of peppers. Returning to the peppers cut tops.
- Into buttered baking dish put stuffed peppers, We pour a little water and bake 20 until 25 minutes at 190 ° C.
- On tablespoon of butter let zesklovatět finely chopped onion, add sugar and let it caramelise slightly.
- Přidáme rajčatové pyré, bay leaves and allspice. Simmer for about 3 minutes and then pour in vegetable broth. Let it simmer 10 minutes. If you find it too thick consistency, help you in hot water. Adequately.
- Meanwhile, prepare rice or mashed potatoes.
- Mix the flour with water and add to sauce. Stir and let cook 15 minutes.
- In conclusion, add a little sugar, a teaspoon of lemon juice and season with salt to taste.
- Serve with rice or mashed potatoes.
- baked peppers. If you miss one mentioned in number, however it is this, which is already on the plate.
- But what so i try another attachment than conventional rice? Enjoy a stuffed peppers with mashed potatoes.
Papriky plněné masem a kapary | Rajčatová omáčka nemůže chybět
Plnit papriky, to bývá oblíbenou sezonní kratochvílí v kuchyních. Už je tady také máme, jen trochu v jiném vydání a ještě podobně. Ale tentokrát do směsi masa přidáme kapary. Cože? Neznáte? Tak tedy kapary jsou nerozvinutá poupata květů keře kapary trnité, naložená v soli nebo solném nálevu, případně v solném nálevu s vinným octem. Nejlepší kapary pocházejí z francouzského Provence a jsou nazývány „nonpareilles“. Ale možná znáte, jen jste je ještě neochutnali. Tak to zkuste.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
30 minutes |
|
|
|
Need: |
- 2 large red bell pepper - A rather large enough
- 1 spoon butter
- 1 cibuli
- 10 g cukru
- 250 ml zeleninového vývaru
- 200 g rajčatového pyré
- 2 Bobkov list
- 3 kuličky allspice
- salt
- cukr
- 1 spoon citronové šťávy
- 1 spoon hladké mouky
- voda
- Peppers cut off top and remove the middle part with seeds.
- Add to the minced meat finely chopped shallots, egg, finely chopped garlic, kapary, pepper and marjoram. Stir and fill with a mixture of peppers. Returning to the peppers cut tops.
- Into buttered baking dish put stuffed peppers, We pour a little water and bake 20 until 25 minut při teplotě 180 °C.
- On tablespoon of butter let zesklovatět finely chopped onion, add sugar and let it caramelise slightly.
- Přidáme rajčatové pyré, bay leaves and allspice. Simmer for about 3 minutes and then pour in vegetable broth. Let it simmer 10 minutes. If you find it too thick consistency, help you in hot water. Adequately.
- Mix the flour with water and add to sauce. Stir and let cook 15 minutes.
- In conclusion, add a little sugar, a teaspoon of lemon juice and season with salt to taste.
- Podáváme s rýží.
So just on the edge:
Quality capers depends on the place of origin, their size and the procedure for dealing. They are the best capers from Italy (Sicilian capers), Spain, France, Greece and California. Sorted according to size - from the smallest pareilles having a maximum 7 mm, by surfines, cappucines, condoms, fines, to the largest capers, which says Grossos (over 13 mm). However, the smaller the caper, the greater the delicacy. About those French already been mentioned above.
Cod with fresh tomato salsa | Filé je milé
Again, someone will want to dust coat, I'm talking about cod and yet is in the recipe fillets. Fillet of Alaskan cod. So it's not cod or haddock? But these pseudopůtky throw his head. Clearly, I could go to a seafood store and get a bang as such, It would be then another, only, What if I just fillets? He has? Clearly, you can prepare this recipe both, so everyone has a choice.
Need: |
- 300 g small potatoes
- 1 spoon olivového oleje
- 1 spoon provesálského spices
- 1/4 lžičky soli
- 10 cherry rajčátek
- 2 cloves garlic finely chop
- 1 šalotku finely chop
- 1 spoon citronové šťávy
- 1 špetku soli
- 300 g fillet of Alaskan cod
- 2 lžičky provensálského koření
- 1/4 lžičky soli
- 2 lžíce hladké mouky
- 1/2 lžičky kmínu
- 1 spoon olivového oleje
- 1 spoon butter
- wash potatoes, leave unpeeled. Where greater, We can be cut into quarters. pour oil, add spices and salt.
- mix well, to potato mixture wrapped.
- We put them in a baking dish (better working it, But when you choose a baking sheet with baking paper, never hurts). Pečeme v předehřáté troubě na 210 almost 20 until 25 minutes. In the middle of baking potatoes mix (just shake baking dish).
- Meanwhile, prepare the tomato salsa. Cherry tomatoes cut into eighths at least, finely chop garlic, Add the finely chopped shallots and pour lemon juice. Add salt and mix. During the preparation of the next step, salsa, stir several times.
- Fillet of cod with salt, pokmínujeme, add Provencal herbs and drizzle with oil. Pieces of fish, then sprinkle with flour.
- In a skillet to warm up the oil and butter steak fry on medium heat, tak asi 5 minutes each side.
- Serve steak with roasted potatoes, tomato salsa and you can decorate with basil leaves.
Kuřecí řízek v jiném obalu
Tak jsem si říkal, že bych mohl zkusit v trojobalu drcené kukuřičné lupínky, jsem to ale hlava děravá, ten už tady mám. Tak jinak. Helemese, co se nabízí. Joshua Bousel přispěl do Serious Eats nápadem, který se mi zalíbil. Po různých zkouškách Josh nakonec dospěl k závěru, že nejchutnější strouhanku si musíte vyrobit. A ve výsledku opekl v troubě na sucho bílý chleba, tedy vlastně toasty, rozmixoval a bylo. Tak jsem to zkusil s bagetou, už ne čerstvou, nakrájel na kolečka a opekl v toastovači. No, je to trošku ekvilibristika, vytahovat opečené plátky pinzetou ze štěrbiny toastovače, ale kýženou surovinu jsem nakonec získal. Pak trochu trápení s pidimixerem a bylo. Něco jako dvakrát pečená strouhanka.
Need: |
- 300 g chicken breast
- 1 egg
- bílý mletý pepř
- salt
- 4 lžíce hladké mouky
- 5 lžic pečené strouhanky
- 2 lžíce rostlinného oleje
- 1 spoon butter
- 1 střední baguettes
- Nejdříve si připravíme pečenou strouhanku. Bagetu nakrájíme na plátky a opečeme v troubě nebo toastovači.
- Opečené plátky bagety rozlámeme na menší kousky a rozmixujeme na strouhanku.
- Kuřecí prsa jemně naklepeme. Posypeme bílým pepřem a osolíme. Coat in flour.
- Pak řízky obalíme v rozšlehaném vejci.
- Potom obalíme v pečené strouhance.
- Pečeme do zlatohněda z každé strany na rozpáleném oleji, do kterého jsme přidali máslo.
- Podáváme s bramborovým salátem.