Pošírovaná kuřecí prsa | Základ

Budeme pošírovat. To je technika vaření, kdy se maso nevaří klasicky, ale těsně pod bodem varu (odborníci radí 80 until 95 stupňů, já říkám, the first liquid to boiling rozdivočíme, then we pull the temperature, and after a while we can poach). Dají se tak připravovat ryby, maso, vegetables and eggs really well, called lost or poached. Teď půjdeme do kuřecích prsíček, budeme si připravovat základ na další recepty. Maybe chicken soup with corn. Already, kuřecí vývar už přece umíme.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
5 minutes
Cook Time
15 minutes
Prep Time
5 minutes
Cook Time
15 minutes
Kuřecích polévek vám v restauracích nabídnou mraky, některé zavánějí kostkou, jinde poctivým kuřecím vývarem. Připravte si polévku, která voní a chutná. A k tomu receptu budete potřebovat základní pošírovaná kuřecí prsa. Ale komě toho vám zbyde dobrý základ na kuřecí polévku s kukuřicí. Tak jdeme na to!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
5 minutes
Cook Time
15 minutes
Prep Time
5 minutes
Cook Time
15 minutes
Kuřecích polévek vám v restauracích nabídnou mraky, některé zavánějí kostkou, jinde poctivým kuřecím vývarem. Připravte si polévku, která voní a chutná. A k tomu receptu budete potřebovat základní pošírovaná kuřecí prsa. Ale komě toho vám zbyde dobrý základ na kuřecí polévku s kukuřicí. Tak jdeme na to!
Pošírovaná kuřecí prsa | Základ
Need:
Units:
How do you:
  1. Do nádoby dáme kuřecí vývar a vodu, half and half, stonek řapíkatého celeru, kuličky černého pepře a bobkový list. Přivedeme k varu. Pak teplotu stáhneme, aby tekutina jenom mírně probublávala.
  2. Přidáme kuřecí prsa a necháme vařit mírným varem asi tak 15 minutes.
    Přidáme maso
  3. Kuřecí maso pak vyndáme a necháme vychladnout. Pro další potřeby ho natrháme nebo nakrájíme.
  4. Můžeme použít pro přípravu polévky s kukuřicí a baby špenátem.
    Polévka s pošírovnými kuřecími prsíčky

Bean soup with tomatoes,cs | 30 minut stačí

This is fairly quick affair,,cs,Mix in fact only two cans and & nbsp; we do around the small dance other raw materials,,cs,A & nbsp; who does not like tomato,,cs,nor does it,,cs,that is one of & nbsp; the major players are just tomatoes,,cs,This soup I had to do twice,,cs,The first time I got a little swept enough chilli,,cs,so stung like hell,,cs,The latter was already on & nbsp; much less rozchillující,,cs,- I added smoked,,cs,you can give,,cs,- & nbsp; this case cappelletti,,cs,Heat the oil & nbsp; & nbsp and butter, sauté the diced bacon,,cs,fazolová a P1020840,,en, Mix in fact only two cans around and do minor dance other raw materials. And who does not like tomato, ani mu nedojde, one of the main players are just tomatoes.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Tuhle polévku jsem musel dělat dvakrát. Poprvé jsem trochu dost přehnal chilli, takže pálila jako čert. Ta druhá už byla o poznání méně rozchillující.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Tuhle polévku jsem musel dělat dvakrát. Poprvé jsem trochu dost přehnal chilli, takže pálila jako čert. Ta druhá už byla o poznání méně rozchillující.
Bean soup with tomatoes,cs | 30 minut stačí
Need:
Units:
How do you:
  1. Rozehřejeme olej s máslem a osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu.
    Osmahneme slaninu
  2. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji, to zesklovatěla.
    Osmahneme cibuli
  3. Česnek rozmáčkneme plochou stranou nože a nahrubo nasekáme, pak přidáme k cibuli a česnek krátce osmahneme, jen tak, aby jídlo provoněl a aby nezhořkl.
    Osmahneme cibuli
  4. Přidáme lžičku sušeného oregana.
    Přidáme oregano
  5. Přidáme lžičku (or 2) mleté papriky. Toss.
    Přidáme papriku
  6. Ke směsi přimícháme krájená rajčata i se šťávou.
    Přidáme rajčata
  7. Přidáme propláchnuté fazole. Toss.
    Přidáme fazole
  8. Přilijeme kuřecí vývar a promícháme. Chvíli necháme vařit.
    Přilijeme vývar
  9. Přidáme dva bobkové listy.
    Přidáme bobkové listy
  10. Opepříme, osolíme a přidáme chilli vločky (pozor na množství!). Vaříme 20 minut na středním plameni. Pokud je polévka přílš hustá, můžete přidat trochu horké vody. Vyjmeme bobkové listy.
    Opepříme
  11. add the pasta, promícháme a vaříme 10 minutes.
    Přidáme těstoviny
  12. Podáváme posypané nasekanou petrželkou.
    Podáváme
Tip:

K receptu patří i video, takže moment strpení.

Divoká kyselica | Klasika posunutá trochu jinam

Asi mě pravověrní budou chtít hnát potěhem ulicí deset kilometrů na jejímž konci je propast. Ale dopustil jsem se toho, že jsem sáhl po feferonce. Už to, že jsem použil uzenou krkovici místo žebírek mi může přitížit. No, a když jsem to ještě přitunil chilli vločkami, tak musí při mně stát všichni svatí. Ale fakt je to chutná polévka.

Můžeme podávat v misce nebo na talíři.
Můžeme podávat v misce nebo na talíři.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
2-3 hodiny
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
2-3 hodiny
Pokud jste ortodoxní, můžete vynechat chilli papričku i chilli vločky. Také jsem musel sáhnout po uzené krkovičce, když jsem neměl k dispozici uzená vepřová žebírka, ale to není na závadu. Zásadní je, že se maso musí vařením rozpadnout. Pak ho můžete vyjmou, ještě víc roztrhat a pak vrátit do polévky. Solit nemusíte, uzené maso je už tak docela dost osolené.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
2-3 hodiny
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
2-3 hodiny
Pokud jste ortodoxní, můžete vynechat chilli papričku i chilli vločky. Také jsem musel sáhnout po uzené krkovičce, když jsem neměl k dispozici uzená vepřová žebírka, ale to není na závadu. Zásadní je, že se maso musí vařením rozpadnout. Pak ho můžete vyjmou, ještě víc roztrhat a pak vrátit do polévky. Solit nemusíte, uzené maso je už tak docela dost osolené.
Divoká kyselica | Klasika posunutá trochu jinam
Need:
Units:
How do you:
  1. Osmahneme slaninu nasucho.
    Osmahneme slaninu
  2. Přidáme zelí a krkovičku. Maso vaříme tak dlouho, aby se začalo rozpadat.
    Přidáme zelí a krkovičku.
  3. Zalijeme vodou a vaříme tak asi 1 hodinu.
    Zalijeme vodou
  4. Přidáme švestky a houby, koření a bobkové listy.
    Přidáme švestky a houby
  5. Přidáme nakrájenou chilli papričku. Ještě přidáme trochu mletých chilli vloček, podle chuti.
    Přidáme nakrájenou chilli papričku
  6. Na sádle osmahneme cibulky a pak česnek, který rychle orestujeme.
    Na sádle osmahneme cibulky
  7. Přidáme papriku.
    Přidáme papriku
  8. Promícháme papriku s cibulkou a česnekem.
    Promícháme papriku s cibulkou a česnekem
  9. Přidáme do hrnce se zelím. Opepříme.
    Přidáme do hrnce se zelím
  10. Přidáme nakrájenou klobásku.
    Přidáme nakrájenou klobásku
  11. Promícháme a povaříme. Maso buď vyjmeme a roztrháme nebo roztrháme dobrou lžící v polévce.
    Promícháme a povaříme
  12. Podáváme s kopečkem zakysané smetany a dalamánkem.
    Podáváme s kopečkem zakysané smetany
  13. Další možnost podávání.
    Podáváme s dalamánkem

Chicken breasts stuffed with piquant spices,cs | A whiff of Louisiana in the Czech Republic

Such moreover there. I've done differently roládky, but this time it will be quite an adventure. Because I okouknul trick, how to create a breast slices suitable for wrapping. Just to roll and baking paper. Meat is smashed, Paper adequately protect him. When I speak of a flurry of Louisiana, I am referring to the southern part of Cajun, where they were during the Seven Years War, moved out of the current Canadian francophone residents. I was talking about it in the recipe Cajun fish fillets. Hence the Cajun seasoning mix. Ingredients for her may be different,cs, even onion powder, which I do not, but we make do without him. Much of the taste of this cuisine (so near Creole) closer. No, pochutnáme if.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
It's a simple matter, just need to have patience in meeting. But the effort is certainly worth it. It also depends on the size of the breast, bigger is better implemented and so prepare extra serving for two and four. Helpful in this, how big you are hungry. Seasoning mix will surely be left, Keep it on next time.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
It's a simple matter, just need to have patience in meeting. But the effort is certainly worth it. It also depends on the size of the breast, bigger is better implemented and so prepare extra serving for two and four. Helpful in this, how big you are hungry. Seasoning mix will surely be left, Keep it on next time.
Stuffed chicken breast in a spicy seasoning | A whiff of Louisiana in the Czech Republic
Need:
spice mix
stuffed breasts
Příloha
Units:
How do you:
  1. Chicken breasts put between sheets of baking paper and roll into thin slices tenderize.
    Jak vytvořit z prsíček pláty masa
  2. Mix all the ingredients for the seasoning mix.
    Koření
  3. Prepare vegetables, peppers rid of the seeds and membranes.
    Příprava
  4. Prepare a finely chopped white onion half, chopped peppers and sliced ​​mushrooms.
    Zeleninu nakrájíme
  5. In high temperature heat oil, We roast some vegetables 5 minutes.
    Zeleninu restujeme
  6. On the chicken slices put a pinch of grated cheese, 2 until 3 spoon roasted vegetable mixture on top and put again grated cheese.
    Na maso dáme sýr
  7. Přidáme zeleninu
  8. Připravená druhá vrstva
  9. Třetí vrstva
  10. Carefully wrap the chicken plate and we close with toothpicks. Place in a baking dish.
    Zabalíme a sepneme párátky
  11. Rolls well sprinkle with seasoning mixture on top and put the pieces of butter.
    Posypeme kořením
  12. Přidáme máslo
  13. Dáme do trouby předehřáté na 200 ° C and bake for about 35 until 40 minutes. In the middle of cooking meat sprinkle with a little hot water.
    Pečeme
  14. Meanwhile, boil the potatoes in their skins in salted water, which add roast meat and about 10 minutes before the end.
    Přidáme brambory
  15. Butter fry sliced ​​leek, crescents on chopped white onion (That left us from preparing fillings) and chopped pak choi. So 3 until 5 minutes on medium heat.
    Orestujeme přílohu
  16. Serve with a mixture of vegetables and small potatoes.
    Podáváme se zeleninou a brambory